институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Курсовая

Аналіз сучасного стану страхового ринку України

Вступ 3 Розділ1. Економічна необхідність та сутність страхового ринку 6 1.1.Організаційна структура страхового ринку 6 1.2. Становлення ринку страхових послуг в Україні (1991-2001) 9 Розділ 2. Аналіз сучасного стану страхового ринку України 16 2.1. ...

Аналіз сучасної системи управління в Україні

ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ 5 1.1. Еволюція управлінських ідей 5 1.2. Аналіз сучасних шкіл менеджменту 12 1.3. Місце людини в системі управління 16 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ МОДЕЛЕЙ...

Аналіз та вдосконалення комплексу маркетингового інструмента підприємства

Зміст Вступ 3 Анотація 5 РОЗДІЛ 1. Методичні підходи щодо формування комплексу маркетингових інструментів 6 1.1. Роль маркетингу в управлінні організацією 6 1.2 Організаційні принципи і функції маркетингової діяльності 9 1.3. Перспективний товарний...

Аналіз та вдосконалення конкурентоспроможності фірми.

ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ РОЗВИТКУ РИНКОВИХ ВІДНОСИН 1.1. Суть, поняття та види конкурентоспроможності 1.2. Параметри та умови, які забезпечують конкурентоспроможність продукці...

Аналіз та оптимізація основного капіталу

Вступ 3 1. Теоретичні основи поняття основного капіталу підприємства 4 1.1. Економічна сутність та класифікація капіталу підприємства 4 1.2. Вартість капіталу та принципи його оцінки 8 2. Аналіз використання капіталу 14 3. Аналіз руху капіталу підпри...

Аналіз та оцінка джерел формування оборотних коштів підприємства

Зміст Стор. Вступ 3 1. Теоретичні основи політики управління оборотними активами підприємства 5 1.1 Суть і значення оборотних активів у фінансовій діяльності суб’єктів господарювання 5 1.2 Механізм формування оборотних активів підприємства 9 1.3...

Аналіз та оцінка ефективності організації діяльності малого підприємства

Зміст Стор. Вступ 3 1. Теоретичні аспекти організації діяльності малого підприємства 5 1.1. Сутність фінансової діяльності малого підприємства 5 1.2 Критерії оцінки ефективності організації діяльності малого підприємства 13 1.3 Інформаційне ...

Аналіз та оцінка ефективності організації фінансового менеджменту на підприємстві

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні положення фінансового забезпечення діяльності підприємства 4 Рис 1.1 Схема формування різних видів операційного прибутку 8 2. Аналіз та оцінка ефективності організації фінансового менеджменту на підприємстві 10 2.1 Фінан...

Аналіз та оцінка ефективності фінансової роботи

Зміст Вступ 2 1 Теоретичні основи фінансової роботи підприємств 3 1.1 Особливості фінансової роботи промислових підприємств 3 1.2 Фінансове планування та прогнозування основних показників діяльності суб’єкта господарювання 8 1.3 Нормативно-правове з...

Аналіз та оцінка механізму оподаткування

Вступ 3 1. Економічна сутність системи оподаткування 5 1.1 Теоретичні аспекти організації системи оподаткування України 5 1.2 Організація системи оподаткування підприємств 12 1.3 Загальна характеристика податків, що стягуються з юридичних осіб 14 1.4...

Аналіз та оцінка механізму оподаткування

Вступ 3 1. Економічна сутність системи оподаткування 5 1.1 Теоретичні аспекти організації системи оподаткування України 5 1.2 Організація системи оподаткування підприємств 12 1.3 Загальна характеристика податків, що стягуються з юридичних осіб 14 1.4...

Аналіз та оцінка процесу формування та використання фінансових ресурсів

Зміст Стор. Вступ 3 1. Теоретичні основи фінансових ресурсів підприємства 5 1.1 Економічний зміст та сутність фінансових ресурсів підприємства 5 1.2 Джерела формування фінансових ресурсів підприємства 9 1.3 Інформаційно-правове забезпечення проце...

АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 5 1.1. Економічна сутність витрат та їх класифікація 5 1.2. Методологічні аспекти процесу управління витратами у готельних комплексах 10 РОЗДІЛ ...

Аналіз та оцінка фінансових ресурсів підприємства

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти формування фінансових ресурсів підприємства 5 1.1 Економічна сутність фінансових ресурсів 5 1.2 Джерела формування фінансових ресурсів підприємства 12 1.3 Інформаційно – правова база формування фінансових ресурс...

Аналіз та оцінка фінансово – господарського стану підприємства (на прикладі під-ва)

ВСТУП………………………………………………………………………………………..3 РОЗДІЛ І. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО – ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА……………………………………………………………………5 1.1. АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ТА ДИНАМІКИ ДОХОДІВ…………………………….5 1.2. АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ТА ДИНАМІКИ ВИТРАТ……………………………...

Аналіз та оцінка фінансового стану підприємства

Стор. Вступ 3 1. Теоретичні засади визначення фінансового стану підприємства 6 1.1 Необхідність та значення оцінки фінансового стану підприємства 6 1.2 Методика розрахувань показників фінансового стану підприємства 11 1.3 Інформаційно – правове заб...

Аналіз та оцінка якості в діяльності готельного комплексу

Вступ 3 1. Теоретико-методичні засади управління якістю в діяльності готельних комплексів 5 1.1. Якість обслуговування в готельних комплексах – як економічна категорія 5 1.2. Методологічні аспекти управління якістю в діяльності готельного компле...

Аналіз та планування операційних доходів підприємства

Вступ 3 1. Теоретичні основи планування доходів 5 1.1 Зміст, завдання та методи фінансового планування 5 1.2 Фінансова стратегія підприємства 11 2. Організація планування доходів на ЗАТ «__» 15 2.1 Фінансово-економічна характеристика діяльност...

Аналіз та планування основних фондів підприємства

Вступ 3 1. Сутність основних фондів підприємства, їх класифікація та оцінка 5 2. Аналіз складу, структури та техничного стану основних фондів 14 3.Аналіз забезпеченості основними фондами та аналіз їх використання 22 4. Методика планування основни...

Аналіз та планування податкових платежів на підприємстві

Вступ. 3 1. Податкові платежі підприємства: сутність, види та джерела сплати. 4 Податок на додаткову вартість 7 2. Фактори, що впливають на обсяг сплати податків підприємства. 13 3. Методичні інструментарій та формули - аналіз податкових платежів...

Аналіз та планування роздрібного товарообороту торгових підприємств

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти поняття роздрібний товарооборот 5 1.1. Сутність та функції роздрібного товарообігу. 5 1.2. Завдання аналізу роздрібного товарообігу. 9 2. Аналіз роздрібного товарообігу на ТОВ «...» 12 2.1. Методика аналізу роздрібн...

АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ОСНОВНИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Вступ 2 1.Сутність і завдання функції організації виробництва послуг у сфері готельного бізнесу. 6 2. Планування собівартості основних послуг готельного господарства 12 3. Аналіз собівартості основних послуг готельного господарства. 30 Висновок 3...

Аналіз та планування фонду оплати праці на підприємстві

Вступ 3 1. Теоретичні основи аналізу фонду оплати праці на підприємстві 5 1.1. Поняття заробітної плати 5 1.2. Теоретичні аспекти аналізу фонду оплати праці 11 1.3. Планування фонду оплати праці 12 2. Економічний аналіз фонду оплати праці на пі...

Аналіз та прогнозування банкрутства підприємства

ВСТУП 3 1 Суть та значення банкрутства підприємства 5 2. Фактори що впливають на ступінь банкрутства підприємства 11 3. Методичні підходи аналізу та прогнозування банкрутства підприємства 16 4 Дослідження та прогнозування ступеня банкрутства підп...

Аналіз та прогнозування показників бухгалтерської фінансової звітності

ВСТУП 3 1. ФОРМИ ФІНАНСОВОЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ ТА МЕТОДИ ЇЇ АНАЛІЗУ 5 1.1. Форма фінансових звітів 5 1.2. Методи і технологія проведення фінансового аналізу звітів 7 2. АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 11 2.1. Аналіз п...

Аналіз та розробка заходів з охорони праці для конкретного робочого місця на підприємстві

ВСТУП 3 1. Вибір робочого місця спеціаліста 5 2. Аналіз розумів праці на обраному робочому місці 5 3. Розробка конкретних заходів з охорони праці що покращують умови праці на даному робочому місці 7 4. Заходи з пожежної безпеки в приміщені 8 5. Від...

Аналіз та удосконалення оперативного управління підприємством

Зміст. Вступ . Розділ 1. Теоретико – методичні основи менеджменту обслуговуючого виробництва. 1. Організація і планування транспортного обслуговування виробництва . 1.1. Значення, задачі і структура транспортного господарства . 1.2. ...

Аналіз та управління внутрішнім середовищем підприємства ресторанного господарства на матеріалах ТОВ "Ідальго"

Зміст Вступ 3 Розділ І. Теоретичні засади управління внутрішнім середовищем закладу ресторанного господарства. 7 1.1. Системний підхід до управління підприємством. 7 1.2. Особливості аналізу внутрішнього середовища закладу ресторанного господарст...

Аналіз та управління зовнішнім середовищем туристичного підприємства

Вступ 3 1.Суність маркетингового середовища туристичного підприємства 6 1.1.Розвиток туризму України 6 1.2. Поняття мікро- та макросередовища туристичного підприємства 10 1.3. Вплив окремих складових зовнішнього середовища на діяльністьтуристично...

Аналіз та управління зовнішнім середовищем туристичного підприємства

Вступ 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Теоретично-методологічні аспекти управлінням зовнішнім середовищем в діяльності туристичного підприємства 5 1.2. SWO...

Аналіз та управління зовнішнім середовищем туристичного підприємства (бакалавр)

Вступ 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Теоретично-методологічні аспекти управлінням зовнішнім середовищем в діяльності туристичного підприємства 5 1.2. SWO...

Аналіз та управління кредиторською заборгованістю

Вступ 4 1. Теоретичні основи формування та управління комерційним кредитом на підприємстві 5 1.1.Комерційний кредит: суть, поняття та вимірювання 5 1.2. Роль комерційного кредиту в діяльності підприємства 6 1.3.Оптимізація структури кредиторської заб...

АНАЛІЗ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ В РИНКОВІЙ ЕКОНОМІЦІ

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ 6 1.1. Сутність та значення прийняття управлінських рішень 6 1.2. Класифікація і методи прийняття управлінських рішень 7 1.3. Процес прийняття управлінських рішень 12 2. АНАЛІЗ ТЕОРІЇ ТА ПРА...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі туристичного підприємства «КР Сервіс», готелю «Київ», ресторан «Київ»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «КР Сервіс» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристичного підприємства 7 1.3. Аналіз технологічни...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «...», готелю «...», ресторану «...»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «...» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристичного підприємства 8 1.3. Аналіз технологічних проц...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Авіаль-тур», готелю «Олександрія», кафе «У Ольги»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Авіаль-тур» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства «Авіаль-тур» 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристського підприємства: 7...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Арт-тур», готелю «Мир», ресторану «Мир-шоу»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Акр-тур» 5 1.1.Базова характеристика туристського підприємства 5 1.2. Структура управління туристським підприємством 6 1.3. Основні напрямки діяльності тур...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Еліта-тур», готелю «Феофанія», ресторану «Феофанія»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Еліта-тур» 5 1.1.Базова характеристика туристського підприємства «Еліта-тур» 5 1.2. Структура управління туристичним підприємством 5 1.3. основні напрямки ...

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Інтурс-Київ», готелю «Кооператор», ресторану «Хата Карася»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Інтурс-Київ» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства «Інтурс-Київ» 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристського підприємства:...

Аналіз технології надання туристських послуг (на прикладі туристичного підприємства, готелю, ресторану)

Вступ 4 І. ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ТУРИСТСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 6 1.1.Загальна характеристика туристського підприємства. 6 1.1.1. Назва, місце розташування фірми, її реквізити. Рік утворення; організатори. Форма власності, код фірми ...

Аналіз технології надання туристських послуг на прикладі туристського підприємства

Зміст Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Особливості сучасного туризму та туристської індустрії 5 1.2. Закономірності і тенденції сучасного розвитку ринку рекреаційних послуг 10 1.3. Готельний сервіс: поняття та різновиди...

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв із картоплі 5 1.2. Попередня обробка картоплі 7 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 9 2.1. Розробка фірмових страв і виробів із вареної картоплі 9 2.2. Технологічні карти. Мета створення...

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні страв із запечених овочів і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв з овочів 5 1.2. Попередня обробка овочів 6 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 10 2.1. Розробка фірмових страв із запечених овочів 10 2.2. Технологічні карти. Мета створення технологічни...

Аналіз технологічного процесу виготовлення морозива

ЗМІСТ ВСТУП..................................................................................................... 3 1 АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ............................................................. 5 1.1 Характеристика об’єкта виробництва, масштабів ...

Аналіз товарних запасів та швидкості товарного обертання підприємства ТОВ “АТЛАНТА - Пак”

ВСТУП 3 1.Економічна зміст товарних запасів та роль їх аналізу в системі управління торговим підприємством 5 2.Організаційно – економічна характеристика підприємства ТОВ “АТЛАНТА - Пак” 11 3. Критичний огляд нормативної бази та спеціальної літера...

Аналіз товарних ресурсів підприємств торгівлі та ефективності їх використання

Вступ 3 1. Роль аналізу товарних ресурсів підприємств торгівлі та ефективності їх використання 5 2. Економічна сутність товарних ресурсів підприємства 6 3. Економічно-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури 17 4. Органі...

Аналіз товарних ресурсів підприємства торгівлі та ефективність їх використання

Вступ 3 1. Місце аналізу в системі управління товарними ресурсами підприємства 5 2. Економічна характеристика товарних ресурсів підприємства 11 3. Огляд нормативної та спеціальної літератури з проблем дослідження 15 4. Організаційно - економічна ...

Аналіз товарообороту

Зміст Вступ 2 Розділ 1. Узагальнююча характеристика підприємства 4 1.1. Аналіз узагальнюючих показників 4 1.2. Аналіз товарної продукції 5 1.3. Короткий аналіз операційних витрат 10 Розділ 2. Аналіз товарообороту 14 2.1. Аналіз фінансового стану під...

Аналіз трудових ресурсів підприємства

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Узагальнююча характеристика підприємства 5 1.1. Загальна характеристика підприємства 5 1.2. Галузеві особливості діяльності підприємства 8 1.3. Характеристика товарної продукції 12 Розділ 2. Аналіз трудових ресурсів підприємс...

Аналіз туристичного ринку міста Києва (2 частина)

2. Аналіз туристичного ринку міста Києва 3 2.1. Фактори та передумови розвитку туристичного ринку на території міста Києва 3 2.2. Аналіз попиту на туристичний продукт міста Києва 10 2.3. Аналіз туристичної пропозиції міста Києва 17 Література 25 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 |