институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Курсовая

Організація паромних перевезень та обслуговування туристів (на прикладі)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. РОЛЬ КРУЇЗІВ У СВІТОВОМУ ТУРИЗМІ 6 1.1. Історія та сучасність круїзного бізнесу 6 1.2. Моделі функціонування водного круїзного пасажирського транспорту 10 1.3. Теоретичні аспекти підвищення якості туристичних послуг водного т...

Організація паромних перевезень та обслуговування туристів на прикладі компанії "Назва"

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. РОЛЬ КРУЇЗІВ У СВІТОВОМУ ТУРИЗМІ 5 1.1. Історія та сучасність круїзного бізнесу 5 1.2. Моделі функціонування водного круїзного пасажирського транспорту 10 1.3. Теоретичні аспекти підвищення якості туристичних послуг водного тра...

Організація перевезень авіакомпанією «Турецькі авіалінії»

ВСТУП 3 1. РОЗВИТОК АВІАЦІЇ І АВІАКОМПАНІЇ «ТУРЕЦЬКІ АВІАЛІНІЇ» 4 1.1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ ПЕРЕВЕЗЕНЬ І РОЗВИТОК КОМПАНІЇ 4 1.2. ВИДИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ 10 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ 12 2.1. КЛАСИ І ХАРЧУВАННЯ 12 2.2. МАТЕРІАЛЬНА БАЗА АВІАКОМПАНІЇ 18...

Організація перевезень авіакомпанією «Турецькі авіалінії»

План ВСТУП 3 1. РОЗВИТОК АВІАЦІЇ І АВІАКОМПАНІЇ «ТУРЕЦЬКІ АВІАЛІНІЇ» 4 1.1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ ПЕРЕВЕЗЕНЬ І РОЗВИТОК КОМПАНІЇ 4 1.2. ВИДИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ 10 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ 12 2.1. КЛАСИ І ХАРЧУВАННЯ 12 2.2. МАТЕРІАЛЬНА БАЗА АВІАКОМПАНІЇ 18 ...

Організація перевезень туристів на залізничному транспорті в Європі

План ВСТУП 3 1. ЗАЛІЗНИЧНІ ПОДОРОЖІ ПО ЄВРОПІ ТА НІМЕЧЧИНІ 5 1.1. Високошвидкісні залізничні перевезення туристів по Європі 5 1.2. Залізничні перевезення туристів в Німеччині 10 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПОДОРОЖЕЙ ПО ЄВРОПІ ТА НІМЕЧЧИНІ НА ПР...

Організація перевезень туристів на прикладі авіакомпанії “Чеські Авіалінії”

ВСТУП 3 1. РОЗВИТОК АВІАКОМПАНІЇ “ЧЕСЬКІ АВІАЛІНІЇ” 6 1.1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА І ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ АВІАКОМПАНІЇ CSA 6 1.2. ВИДИ ПЕРЕВЕЗЕНЬ АВІАКОМПАНІЇ CSA 11 1.3. МАТЕРІАЛЬНА БАЗА АВІАКОМПАНІЇ «ЧЕСЬКІ АВІАЛІНІЇ» 14 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВ...

Організація побутового обслуговування на підприємствах готельного господарства

Вступ 3 1. Характеристика готелю 5 2. Організаційна структура 9 2.1. Розробка організаційної структури 9 2.2. Етапи проектування організаційної структури 10 2.3. Основні департаменти готелю 12 3. Посадові інструкції для співробітника 20 4. Фір...

Організація потокового виробництва

Вступ 3 1. Методи організації виробництва 4 2. Особливості організації потокового виробництва 6 3. Переваги потокового виробництва 9 4. Розрахунок календарно-планових нормативів 10 4.1. Календарно-планові нормативи однопредметних потокових ліній...

Організація правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ

Вступ 3 Розділ 1. Загальні засади організації правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ 6 1.1. Поняття правоохоронної діяльності та правоохоронних органів. Види правоохоронних органів 6 1.2. Напрями правоохоронної діяльності органів внутр...

Організація праці менеджера

1. Документаційне забезпечення менеджера 3 2. Навчання та підвищення кваліфікації персоналу 6 3. Принципи і методи керівництва персоналу 9 4. Структура, функції та основні категорії психології управління 13 Список використаної літератури 20 ...

Організація праці менеджера

Вступ 3 1. Кар’єра: етапи, вибір та управління 4 2. Особливості проведення нарад 7 3. Робочий час. Режим праці і відпочинку 10 4. Характеристика стратегічного управління підприємством 14 Висновки 17 Список використаних джерел 18 ...

Організація праці менеджера

Вступ 3 1. Розкрити основні управлінські операції в праці менеджера 4 2. Розкрити культуру мислення менеджера 7 3. На прикладі організації в якій Ви працюєте показати працю менеджера з проведення змін 13 Висновки 23 Список використаної літератури ...

Організація праці менеджера

1. Обов’язки співробітника і керівника в умовах делегування відповідальності. 2 2. Система документації та процеси документування. 6 3. Планування роботи менеджера. 9 4. Ефективне ведення переговорів. 11 Список використаної літератури 14 ...

Організація праці на підприємстві, її форми та напрями

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи організації праці на підприємстві 5 1.1. Сутність організації праці на підприємстві 5 1.2. Механізм реалізації основних функцій заробітної плати 7 Розділ 2. Особливості організації праці на готельному підприємстві...

Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ 6 1.1. Особливості та принципи організації праці у готельному господарстві 6 1.2. Форми і системи оплати праці 9 1.3. Підходи до оцінки ефективності організації праці...

Організація праці: сутність, зміст і значення на різних рівнях

Вступ 3 Розділ І. Основи організації праці 5 1.1. Поняття, зміст і завдання організації праці 5 1.2. Поділ і кооперування праці 12 Розділ ІІ. Основи організації праці на підприємстві 15 2.1. Організація робочих місць 15 2.2. Трудовий процес і й...

Організація прийому і обслуговування туристів у готелях та інших засобах розміщення

Вступ 3 Розділ І. Теоретичні основи організації роботи служб прийому і розміщення 5 1.1. Сутність та значення служб прийому і розміщення в сучасних умовах 5 1.2. Методи організації роботи служб прийому і розміщення 12 Розділ ІІ. Організація робот...

Організація проведення атестації персоналу туристичного підприємства (бакалавр)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ АТЕСТАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ В ОРГАНІЗАЦІЇ 5 1.1. Зміст та організація проведення атестації в організації 5 1.2. Поведінкові помилки при проведенні атестації 14 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕД...

Організація продажу лікеро-горілчаної продукції на роздрібному торговельному підприємстві

ЗМІСТ Вступ 3 1. СУТНІСТЬ ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 2. ОСНОВНІ МЕТОДИ ТА ФОРМИ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ НА РОЗДРІБНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 11 3. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ ТА ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОКУПЦ...

Організація продажу товарів для дітей

ВСТУП 3 1. Принципи та функції продажу товарів 5 2. Види та форми організації продажу товарів для дітей 10 3. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства ВАТ "Дитячий світ" 12 4. Шляхи оптимізації організації продажу товарів д...

Організація продажу товарів на замовлення через пошту (на прикладі)

Предмет: Організація та технологія торгівлі ЗМІСТ ВСТУП 3 1. Принципи та функції продажу товарів 5 2. Види та форми організації продажу товарів на замовлення через пошту 12 3. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства В...

Організація продажу товарів у торгівельно-розважальному центрі (організація технології торгівлі)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТОРГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОРГІВЕЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНИХ ЦЕНТРІВ 6 1.1. Сутність торгівельно-розважальних центрів 6 1.2. Аналіз діяльності торгівельно-розважальних центрів у м. Києві 7 1.3. Сутніс...

Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу

ЗМІСТ ВСТУП ........................................................................................................ 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛІВ..................................... 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ...

Організація продовольчого постачання в підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ВАТ „Ресторан „Вітряк”)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОГО ПОСТАЧАННЯ 5 1.1. Сутність запасів підприємства та їх види 5 1.2. Фактори, що впливають на обсяг і структуру запасів готової продукції 9 1.3. Методи нормування запасів готової продукц...

Організація продовольчого постачання підприємств

План Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприє...

Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу

Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприєм...

Організація просування товару 

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні та методологічні основи вивчення проблеми просування товару 5 1.1. Просування продукту та маркетингові комунікації 5 1.2, Інструменти товароруху в маркетинговій діяльності 17 Розділ 2. Аналіз системи просування товару на ...

Організація професійного розвитку персоналу

Вступ 3 1. Суть професійного розвитку персоналу та завдання управління ним 5 1.1. Основні поняття та задачі професійного розвитку персоналу 5 1.2. Організація системи професійного навчання персоналу 7 2. Організація професійного розвитку персоналу в ...

Організація процесу аудиту за його етапами (стадіями)

ВСТУП 3 І РОЗДІЛ. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ АУДИТОРСЬКОГО ПРОЦЕСУ 4 1.1. Зміст та схема аудиторського процесу 4 1.2. Стадії та етапи аудиторського процесу 7 1.3. Сутність, місце і роль аудиторських процедур у процесі проведення аудиту 10 ІІ РОЗДІЛ. МЕТ...

Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами у ресторані (на прикладі)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ХАРАКТЕРИСТИКА КОНТИНГЕНТУ СПОЖИВАЧІВ, ОСОБЛИВОСТЕЙ ЙОГО ПОПИТУ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ, ДЕ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ПРОЦЕСИ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ОФІЦІАНТАМИ 5 1...

Організація психологічної служби у лікувальних закладах (клінічна психологія)

Вступ 3 1. Необхідність психологічної служби в лікувальних установах 6 1.1 Обґрунтування необхідності вивчення особистості пацієнта 6 1.2 Внесок З. Фрейда в розвиток ідеї психологічного взаємовпливу лікаря і пацієнта 10 2. Специфіка роботи психол...

Організація рекламної кампанії на підприємстві

ВСТУП 8 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕКЛАМНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 11 1.1. Методологічні основи управління рекламною діяльністю 11 1.2. Аналіз стану та перспектив розвитку рекламної діяльності 15 1.3. Методичні основи планування ре...

Організація рекламної діяльності виробничого підприємства

Вступ 3 1. Дослідження рекламної діяльності на ЗАТ "..." 5 2. Аналіз системи організації та управління рекламою на підприємстві ЗАТ "..." 11 3. Розробка плану рекламної компанії підприємства ЗАТ "..." 19 4. Шляхи вдосконалення рекламної...

Організація рекламної діяльності закладу охорони здоров’я (на прикладі медико-фармацевтичної компанії)

Вступ 3 1. Рекламна діяльність підприємств в системі маркетингових комунікацій 6 1.1. Теоретичні основи організації рекламної діяльності підприємства 6 1.2. Теоретичні та прикладні засади формування рекламної стратегії підприємства 10 1.3. Аналіз...

Організація ресторанного виробництва

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваного закладу ресторанного господарства 5 Розділ 2. Аналіз організації зберігання товарів та забезпечення ними виробництва у досліджуваному закладі ресторанного господарства 18 Розділ 3. Проект уд...

Організація ризик-менеджменту у банку (МЕТОДИ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВИХ РИНКІВ (Модульне (індивідуальне) завдання 1))

Вступ 3 1. Організаційне та функціональне забезпечення ризик-менеджменту в банку „Хрещатик” 4 2. Управління окремими видами ризиків 9 Висновки 16 Список літератури 17 ...

Організація річкового круїзу на прикладі Європи

ПЛАН Вступ 3 Розділ І. Маркетингові аспекти розробки туру 5 1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет потенційного клієнта 5 1.2. Оцінка пропозиції 6 Розділ ІІ. Проект туру 8 2.1. Інформаційне забезпечення програми туру 8 2.1.1. Умов...

Організація річкового круїзу на прикладі Європи

ПЛАН Вступ 3 Розділ І. Маркетингові аспекти розробки туру 5 1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет потенційного клієнта 5 1.2. Оцінка пропозиції 9 Розділ ІІ. Проект туру 12 2.1. Інформаційне забезпечення програми туру 12 2.1.1. Ум...

Організація робіт по виробництву валів.

З М І С Т ВСТУП 1. КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЧИХ ОПЕРАЦІЙ ПІДПРИЄМСТВ 1.1. Системи контролю операцій підприємства 1.2. Виробничі операції, що підлягають контролю 1.3. Організація виробничого процесу. РОЗДІЛ 2. Організація виробництва валів ...

Організація роботи банків та облік розрахунків щодо обслуговування фізичних осіб пластиковими картками в іноземній валюті

Вступ 3 Теоретична частина 5 1. Пластикові картки: сутність, види, організація роботи з обслуговування 5 1.1. Організація роботи банків що до обслуговування фізичних осіб пластиковими картками в іноземній валюті 5 1.2. Види пластикових карток 7 ...

Організація роботи банків та облік розрахунків щодо обслуговування фізичних осіб пластиковими картками в іноземній валюті

Вступ 3 Теоретична частина 5 1. Пластикові картки: сутність, види, організація роботи з обслуговування 5 1.1. Організація роботи банків що до обслуговування фізичних осіб пластиковими картками в іноземній валюті 5 1.2. Види пластикових карток 7 ...

Організація роботи в доготівельному цеху ресторана

Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства громадського харчування 5 2. Організація роботи доготівельного цеху підприємства 8 2.1. Гарячий і холодний цехи 10 2.2. Рекомендації щодо розміщення виробничих приміщень 15 2.3. Практична характери...

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ВАНТАЖНОЇ СТАНЦІЇ

Зміст ВСТУП 3 1 Вибір найбільш раціональних типів вагонів для перевезення заданих вантажів 4 2 Розрахунок вантажопотоків і вагонопотоків станції 6 3 Розрахунки з відправницької маршрутизації 9 4 Розробка вагонопотоків станції за окремими пункт...

Організація роботи головного управління охорони здоровья та медичного забезпечення виконавчого органу КМДА

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НОРМАТИВНО - ПРАВОВА БАЗА ТА ОСНОВИ ДІЯЛЬНОСТІ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я ТА МЕДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 6 1.1. Правова основа організаційної роботи Головного управління охорони здоров`я та медичного забезпечення 6 1.2. Ст...

Організація роботи головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого органу міської ради

ВСТУП 3 І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА ЇХ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ З ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 6 1.1. Конституційно-правовий статус органів місцевого самоврядування в сфері охорони здоров’я 6 1.2. Теоретико-метод...

Організація роботи зі стандартизації

Вступ......................................................................................................3 1. Основи організації робіт зі стандартизації.....................................4 2. Вимоги до стандартів.....................................

Організація роботи кадрової служби туристичного підприємства

Вступ 3 1. Організаційний розвиток кадрових служб в Україні 4 1.1. Передумови формування вітчизняного кадрового менеджменту 4 1.2. Сучасний стан кадрової роботи в Україні 7 2. Організація роботи кадрової служби турпідприємства 11 2.1. Загальна х...

Організація роботи казіно

Вступ.....................................................................................................................3 1. Основи організації роботи казино..................................................................4 2. Організація роботи п...

Організація роботи менеджера туристичного комплексу

Вступ 3 Розділ 1. Організаційна функція 5 1.1. Методи керування менеджера туристичного комплексу 8 1.2. Стилі керівництва менеджера туристичного комплексу 12 Розділ 2. Вимоги до роботи менеджера 15 2.1.Влада й особистий вплив 18 2.2.Авторитет ...

Організація роботи міжнародних готельних ланцюгів

Вступ 3 Розділ І. Теоретичні основи організації роботи міжнародних готельних ланцюгів 5 1.1. Сутність і види об’єднань готельних підприємств та їх особливості в готельному бізнесі 5 1.2. Організаційний та економічний механізм створення і функціону...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 |