институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Курсовая

Організація обліку надходжень, експлуатації та вибуття основних засобів

Вступ 3 1. Визнання, оцінка та класифікація основних засобів. Основні завдання організації їх обліку 5 1.1. Визначення основних засобів 5 1.2. Класифікація основних засобів 8 1.3. Оцінка основних засобів 9 1.4. Організаційна економічна характеристика...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ОПЛАТИ ПРАЦІ

ВСТУП 3 1. ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ І НОРМАТИВНА БАЗА ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ПРАЦІ ТА ЇЇ ОПЛАТИ 6 1.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 6 1.2. Основні завдання організації обліку праці 7 1.3. Нормативна база організації обліку праці 9 1.4. Фо...

Організація обліку орендних відносин при фінансовій оренді

Вступ 3 1. Теоретичні засади поняття фінансова оренда (лізинг) та її види 5 2. Нормативна-правова база з організації обліку операції з фінансової оренди 8 3. Організація бухгалтерського обліку орендних відносин з фінансової оренди на підприємстві ...

Організація обліку основних засобів

Вступ 3 1.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА. 4 1.1.Економічна характеристика підприємства ПП „Радун”. 4 1.2.Форма організації обліку і порядок розподілу обов’язків їх ведення бухгалтерського обліку на підприємстві ПП „Радун”. 5 1.3.Обгрунтування вибору і харак...

Організація обліку поточних зобов'язань (на прикладі ТОВ “Омега”)

Вступ 3 1.Економічна сутність поточних зобов’язань 9 2.Характеристика поточних зобов’язань та вплив організації їх обліку на обліковий процес підприємства 14 3.Організація первинного обліку поточних зобов’язань підприємства ТОВ „Омега” 22 4. Орга...

Організація обліку реалізації товарів

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи здійснення реалізації продукції (товарів, послуг) 5 1.1. Поняття та класифікація продукції (товарів, послуг) 5 1.2. Техніко-економічна характеристика підприємства 16 Розділ 2. Нормативно-законодавча база з о...

Організація обліку розрахунків з бюджетом по ПДВ

Зміст Вступ.............................................................................................................3 1. Теоретичні аспекти обліку розрахунків по ПДВ..............................5 1.1. Сутність та призначення податку на д...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ

Зміст Вступ 3 І. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ. 5 1.1. Облік фінансових результатів в сучасних умовах господарювання. 5 1.2. Система формування фінансових показників. 9 ...

Організація обліку формування фінансових результатів на підприємстві ТОВ

Вступ 3 Розділ 1. Економічний зміст фінансових результатів 4 1.1. Огляд літератури по обліку формування фінансових результатів 4 1.1.Економічна суть формування фінансових результатів 9 1.2.Економічна характеристика підприємства ТОВ „Корона”. 16 ...

Організація обліку(Варіант 18)

ВСТУП 3 1 ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ФУНКЦІЇ БУХГАЛТЕРІЇ 5 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ГРОШОВИХ КОШТІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ 15 ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 19 ВИСНОВОК 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 23 ...

Організація обслуговування

Вступ 2 1. Додаткові послуги закладів ресторанного господарства 4 2. Загальні правила подачі холодних закусок у закладах ресторанного господарства високого класу 8 3. Методи подачі «в стіл» коротка характеристика обслуговування однієї особи 11 Висно...

Організація обслуговування в будинках відпочинку

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ТА ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ БУДИНКІВ ВІДПОЧИНКУ 6 1.1. Поняття будинку відпочинку 6 1.2. Історія створення будинків відпочинку в зарубіжних країнах 7 1.3. Стан розвитку будинків відпочинку в Україні 8 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРО...

Організація обслуговування в готелях

Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика готельних підприємств 7 2. Сутність організації обслуговування в готельних комплексах 13 2.1. Управління та організаційна структура сучасного готельного комплексу 13 2.2. Основні служби та відділи готельного к...

Організація обслуговування в готелях сімейних туристів

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні засади сімейного туризму 5 1.1. Місце та сутність сімейного туризму в загальній класифікації видів туризму 5 1.2. Складові готельних послуг 10 2. Організація обслуговування в готелях сімейних туристів 16 2.1. Особл...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі „...”

Вступ 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ 6 1.1. Специфіка процесу обслуговування – теоретичні аспекти 6 1.2. Аналіз технології обслуговування 10 1.3. Аналіз процесу обслуговування в ресторані при готелі 12 РОЗДІЛ ІІ. ТОРГІВЕЛЬНО-ВИРОБ...

Організація обслуговування ділових туристів на прикладі готелю

Вступ 3 Розділ 1. Діловий туризм та перспективи його розвитку в Україні 6 1.1. Місце і роль ділового туризму в загальній кваліфікації видів туризму 6 1.2. Стан та перспективи розвитку ділового туризму в м. Києві 9 Розділ 2. Організація обслуговування...

Організація обслуговування офіціантами у закладі ресторанного господарства типу „Трактир”

Вступ 2 Розділ 1. Теоретичні засади надання послуг харчування та обслуговування офіціантами у закладах ресторанного господарства 4 1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4 1.2. Організація послуг харчування у ресторанному бізнесі 9 1....

Організація обслуговування побутових приладів (на прикладі сервісного центру)

Вступ 3 1. Організація побутового обслуговування населення 5 1.1. Економічні відносини у сфері побутового обслуговування населення 5 1.2. Оцінка фінансового стану підприємств побутового обслуговування 8 1.3. Нормативні вимоги з виконання гарантій...

Організація обслуговування ресторанного господарства

ВСТУП 2 1. Основи організації обслуговування ресторанного господарства 4 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 4 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування 6 1.3. Стандарти обслуговування ресто...

Організація обслуговування споживачів при презентації страв креативної кухні в закладах ресторанного господарства

Вступ 1 Розділ 1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства «Русь» 4 1.1. Функціональна схема закладу ресторану 4 1.2. Характеристика управлінських відносин; вивчення нормативних та законодавчих документів, що визначають порядок робот...

Організація обслуговування туристів (на прикладі )

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ НА УТРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 4 1.1. Умови й порядок обслуговування туристів туристичним підприємством 4 1.2. Організація обслуговування на туристичному підприємстві 8 ...

Організація обслуговування туристів в аеропорту Бориспіль

Зміст Вступ 3 1. Транспортна складова турпродукту 6 1.1. Роль авіаційних перевезень у міжнародному туризмі 6 1.2. Світовий ринок авіаперевезень на початку ХХІ століття 9 1.3. Огляд світових аеропортів 10 2. Аналіз обслуговування туристів у ДМА ...

Організація обслуговування туристів залізничним транспортом в Україні

План ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИКО МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ 6 1.1. Виникнення та історія становлення залізничних перевезень в Україні 6 1.2. Класифікація залізничних перевезень 12 1.3. Географія залізничних перевезень ...

Організація обслуговування туристів залізничним транспортом в Україні

Вступ 3 1. Роль залізничних перевезень у розвитку туризму 6 1.1. Залізнична подорож як складова туристичного продукту 6 1.2. Законодавче регулювання залізничних перевезень туристів 11 1.3. Роль залізниць у світовому тур бізнесі 15 2. Залізничний...

Організація обслуговування туристів залізничним транспортом в Україні

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИКО МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ 6 1.1. Виникнення та історія становлення залізничних перевезень в Україні 6 1.2. Класифікація залізничних перевезень 12 1.3. Географія залізничних перевезень 15 1.4....

Організація обслуговування туристів у аеропорту Бориспіль

Вступ 3 1. Загальна характеристика аеропорту «Бориспіль» 5 1.1. Місце та роль аеропорту «Бориспіль» на ринку пасажирських авіаперевезень 5 1.2. Історія аеропорту «Бориспіль». 9 1.3. Аеропорт «Бориспіль» сьогодні 11 2. Особливості обсл...

Організація оздоровчого туру в Ізраїль

Вступ 3 Розділ І. Маркетингові аспекти розробки туру 5 1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет потенційного клієнта 5 1.2. Оцінка пропозиції 7 1.3.Набір вимог до процесів обслуговування туристів під час подорожі 8 Розділ ІІ. Проект т...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОЗДОРОВЧОГО ТУРУ ПО УГОРЩИНІ

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Стан розвитку туристичної галузі Угорщини 5 Розділ 2. Розвиток оздоровчого туризму в Угорщині 9 2.1. Історичні аспекти розвитку оздоровчого туризму та особливості лікування 9 2.2. Природні ресурси та їх розміщення в інфрастру...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

Вступ 3 1. Встановлення режиму роботи підприємства. 6 1.1 Структура норм робочого часу і послідовність проектування трудових процесів. 6 1.2.Класифікація витрат робочого часу, її вплив на встановлення режиму роботи підприємства. 9 1.3 Законодавс...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП Розділ 1. Організація оперативного управління діяльністю підприємства 1.1. Поняття та функції управління виробництвом 1.2. Місце оперативного управління у виробничій діяльності підприємства 1.3. Співвідношення функцій планування і оперативного ...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП Розділ 1. Організація оперативного управління діяльністю підприємства 1.1. Поняття та функції управління виробництвом 1.2. Місце оперативного управління у виробничій діяльності підприємства 1.3. Співвідношення функцій планування і оперативного ...

Організація оплати праці в рослинництві

ЗМІСТ Вступ ………………………………………………………………….............. 3 І Теоретичні основи організації оплати праці в рослинництві..................... 5 1.1 Нормативно-правові основи організації оплати праці на підприємствах України ……………………………………………....… 5 1.2 Фор...

Організація оплати праці в сучасних умовах, шляхи її удосконалення

Вступ 3 1. Економічна сутність заробітної плати 4 1.1. Поняття, сутність і функції заробітної плати 4 1.2. Форми та системи оплати праці 5 2. Аналіз оплати праці на підприємстві 13 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ “А-Прінт” 13 2...

Організація оплати праці на підприємстві

Зміст: Вступ ...................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи організації оплати праці на підприємстві 1.1. Мотивація трудової діяльності .....

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА

ЗМІСТ Стор. Стор. ВСТУП 3 ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 5 ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ 9 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА...

Організація основного виробництва

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 4 2. Методика розрахунків 7 2.1. Організація основного виробництва 7 2.1.1. Обґрунтування виробничої програми 7 2.1.2 Визначення типу виробництва 7 2.2. Визначення потреби у робочій силі 9 2.3. Розрахунок потреби...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА

ЗМІСТ Стор. Стор. ВСТУП 3 ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 5 ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ 9 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА...

Організація основного виробництва

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 4 2. Методика розрахунків 7 2.1. Організація основного виробництва 7 2.1.1. Обґрунтування виробничої програми 7 2.1.2 Визначення типу виробництва 7 2.2. Визначення потреби у робочій силі 9 2.3. Розрахунок потреби...

Організація основного виробництва батону нарізного

Зміст Вступ 4 1. Теоретичний розділ 5 Вихідні дані 7 2. Методика розрахунків 9 2.1 Організація основного виробництва 9 2.1.1 Обґрунтування виробничої програми 9 2.1.2 Характеристика типу виробництва 9 2.2 Визначення потреби в робочій силі 9 2.3 Розр...

Організація основного виробництва батону нарізного

Зміст Вступ 4 1. Теоретичний розділ 5 Вихідні дані 7 2. Методика розрахунків 9 2.1 Організація основного виробництва 9 2.1.1 Обґрунтування виробничої програми 9 2.1.2 Характеристика типу виробництва 9 2.2 Визначення потреби в робочій силі 9 2.3 Розр...

Організація основного виробництва плити

ЗМІСТ тор. Стор. ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 4 2. Розрахунковий розділ 10 2.1 Організація основного виробництв...

Організація основного виробництва плити

ЗМІСТ тор. Стор. ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 4 2. Розрахунковий розділ 10 2.1 Організація основного виробництв...

Організація основного виробництва радіофільтра

ЗМІСТ тор. Стор. ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 5 2. Розрахунковий розділ 11 2.1 Організація основного виробництв...

Організація основного виробництва радіофільтра

ЗМІСТ тор. Стор. ВСТУП 3 1. Теоретичний розділ 5 2. Розрахунковий розділ 11 2.1 Організація основного виробництв...

Організація основного виробництва ручок для вікон

Зміст ВСТУП 2 І ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ 3 ІІ МЕТОДИКА РОЗРАХУНКІВ 6 2.1 Організація основного виробництва 6 2.1.1 Обґрунтування виробничої програми 6 2.1.2 Визначення типу виробництва. 6 2.2 Визначення потреби у робочій силі. 7 2.3 Розрахунок потреби в пл...

Організація основного виробництва ручок для вікон

Зміст ВСТУП 2 І ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ 3 ІІ МЕТОДИКА РОЗРАХУНКІВ 6 2.1 Організація основного виробництва 6 2.1.1 Обґрунтування виробничої програми 6 2.1.2 Визначення типу виробництва. 6 2.2 Визначення потреби у робочій силі. 7 2.3 Розрахунок потреби в пл...

Організація охорони здоров"я у країнах з розвиненою системою охорони здоров"я

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСНОВИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 5 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ МОДЕЛЕЙ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я В РОЗВИНУТИХ КРАЇНАХ СВІТУ 13 2.1. Система охорони здоров'я у Великобританії 13 2.2. Система охорони здоров'...

Організація охорони здоров’я

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МАРКЕТИНГУ МЕДИЧНИХ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПОСЛУГ 5 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ТОВ «АВЄСАНА» 12 2.1. Аптека «Авєсана»: загальна організаційна характеристика 12 2.2. Позитивні й негативні чинники м...

Організація охорони праці на прикладі підприємства ПП «Морозко»

ПЛАН Вступ 3 Глава І. Поняття та значення охорони праці 5 Глава II. Організація охорони праці на підприємстві ПП «Морозко» 8 Глава III. Гарантії прав громадян на охорону праці 11 Глава IV. Відповідальність за порушення законодавства України з охоро...

Організація оцінки бізнесу в Україні

Вступ 3 1. Сутність оцінки бізнесу в Україні 4 2. Основні методи оцінки бізнесу 8 3. Фактори що враховуються при визначенні вартості бізнесу 12 Висновки 16 Список використаної літератури 17 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 |