институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Курсовая

ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ ПРОЦЕСС

СОДЕРЖАНИЕ стр ВВЕДЕНИЕ 1. ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ ПРОЦЕСС 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ИЗДЕЛИЯ 3. ОРГАНИЗАЦИЯ ПРОИЗВОДСТВА И ТРУДА 4. РАСЧЕТНАЯ ЧАСТЬ 4.1 Расчет производственной мощности 4.2 Расчет производственной программы 4.3 Расчет материальных затрат 4.4 Расчет с...

Технология разработки и внедрения Хранилища Данных

Содержание Введение 3 1. Зарождение концепции хранилища данных 5 2. Технология разработки и внедрения Хранилища Данных 7 2.1. Этапы проекта 7 2.2. Выбор модели данных Хранилища 9 2.3. Выбор структуры Хранилища Данных 12 2.4. Витрины Данных 14 2.5. Х...

Технология разработки и внедрения Хранилища Данных

Содержание Введение 3 1. Зарождение концепции хранилища данных 5 2. Технология разработки и внедрения Хранилища Данных 7 2.1. Этапы проекта 7 2.2. Выбор модели данных Хранилища 9 2.3. Выбор структуры Хранилища Данных 12 2.4. Витрины Данных 14 2.5. Х...

Технология управления персоналом организации ООО «Стройкомплект»

Содержание Введение------------------------------------------------------------------------------------3 1. Понятие управления, набор, отбор и расстановка кадров---------------------5 1.1. Понятие управления, сущность управления--------------------...

Технології використання Інтернет для взаємодії авіапідприємств

Вступ 2 1. Сучасні ІТ-технології на авіапідприємствах 4 2. Інтернет-технології в системі авіапідприємств: фактори взаємодії 8 3. Аспекти взаємодії в Інтернет-комерції 16 4. AERO – шлях Інтернет в авіацію 21 Висновки 23 Список використаних джере...

Технології виробництва послуг в охороні здоров’я (варіант 9)

ВСТУП 3 1. ОРГАНІЗАЦІЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ У ПОЛІКЛІНІЦІ 4 2. МЕДИКО-СОЦІАЛЬНІ ЗАХОДИ В УКРАЇНІ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ 9 3. ОРГАНІЗАЦІЯ СТАЦІОНАРНОЇ ДОПОМОГИ МІСЬКОМУ ТА СІЛЬСЬКОМУ НАСЕЛЕННЮ 14 ВИСНОВКИ 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22 ...

Технології соціальної роботи з молоддю основні напрямки діяльності соціального

Вступ 2 Технології соціальної роботи з молоддю і основні напрямки діяльності соціального працівника 3 Висновки 13 Список використаних джерел 14 ...

Технології соціоінженерної діяльності

Вступ 4 1.Сутність соціоінженерної діяльності в сучасному суспільстві 5 2. Проблема ефективного вибору технології в соціоінженерній діяльності 7 3. Моделі та технології соціоінженерної діяльності121 Висновки та пропозиції 17 Перелік в...

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА туру Верховинський

Верховина – Шепіт – Космач – Шешори - Косів...

Технологічна культура

Вступ 3 1. Структура культурного простору 4 2. Глобальна технологічна культура 11 Висновки 13 Список використаної літератури 14 ...

Технологічний зміст інформаційної діяльності

Вступ 3 1. Інформаційна діяльність та її технологічна складова 6 1.1. Організація інформаційної діяльності 6 1.2.Технологии створення і обробки текстової інформації, графічної і мультимедійної інформації 15 1.3.Технології пошуку і зберігання ін...

Технологічний процес та його структура. Вимоги до технологічних процесів

Технологічний процес та його структура. Вимоги до технологічних процесів Організаційно-технологічна характеристика серійного виробництва Технологічне забезпечення якості продукції. Продукція. Якість. Надійність. Кваліметрія. Рівень якості. Посадки в...

Технологія FDDI (Fiber Distributed Data Interface )

Вступ 2 Принцип дії FDDI 3 Відмовостійкість мереж FDDI 15 Висновки 17 Література 18 ...

Технологія FR (Frame Relay)

Вступ 2 Загальна характеристика технології Frame Relay 3 Стек протоколів Frame Relay 5 Застосування мереж Frame Relay 12 Висновки 15 Література 16 ...

Технологія виробництва виробів із пластмаси

1. Вступ 3 2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4 3. Капітальні витрати. 6 3.1. Розрахунок кількості устаткування 6 3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6 3.3. Витрати на будівництво 7 3.4. Загальні капіталовкладенн...

Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології вироб...

Технологія виробництва страв з картоплі

Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і ...

Технологія впливу на особистість в управлінському спілкуванні

ВСТУП 3 І. УПРАВЛІНСЬКЕ СПІЛКУВАННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКА 5 1.1. Особливості управлінського спілкування та його функції 5 1.2. Структура управлінського спілкування 8 ІІ. ТЕХНІКИ УПРАВЛІНСЬКОГО ВПЛИВУ КЕРІВНИКА В ПРОЦЕСІ СПІЛКУВАННЯ 17 2.1. Хара...

Технологія галузі

1. Обґрунтування різниці в термінах зберігання січеної натуральної маси 2 2. Управління процесом припускання птиці. Розрахувати кількість котлет з філе птиці під соусом, паровим, з грибами припущених, яку можна приготувати із курятини І категорії вго...

Технологія галузі

Вступ 2 1. Обґрунтування причин з яких картоплю можна піддати всім видам теплової обробки а капусту буряк в основному тільки вологому нагріву 3 2. Мета пасерування овочів борошна і томатного пюре для виробництва соусів. Розрахувати кількість морк...

Технологія галузі(Варіант 4)

1. Теоретичне обґрунтування різниці варки риби і м’яса до готовності 2 2. Управління процесом виробництва напівфабрикатів із риби з кістковим скелетом (камбала линь мінога навага та ін.). Визначити потреби судака масою брутто для приготування 30 ...

Технологія діяльності туристського підприємства (турфірма) в процесі формування нового туру, розробити тур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ТОВ "Назва" 5 1.1. Базова характеристика туристського підприємства 5 1.2. Структура управління туристським підприємством 12 1.2.1. Організаційна структура управління підприємство...

Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших

Вступ 2 1. Значення для організму людини 3 2. Теоретична частини (хімічний склад вітаміни) 7 3. Експериментальна частина 11 Висновки 25 Використана література 27 Додатки 29 ...

Технологія здійснення підприємницького менеджменту (на прикладі підприємства)

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ 5 1.1. Місце менеджера в системі управління організацією 5 1.2. Методи управління сучасною організацією 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗДІЙСНЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО МЕНЕДЖМЕНТУ (НА ПРИКЛА...

ТЕХНОЛОГІЯ МОДУЛЬНО–РОЗВИВАЛЬНОГО НАВЧАННЯ

1.1. Вступ. 1 1.2. Суть модульно - рейтингової системи. 4 1.3. Модуль. 6 1.4. Технологія модульно-розвивального навчання. 7 1.5. Впровадження модульно-рейтингової системи. 8 2.1.Розробка модульної програми з хімії. 9 2.2. Сучасні вимоги щодо оц...

Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"

Вступ 3 1. Аналіз технології надання готельних послуг на прикладі готелю «Назва» 5 1.1. Загальна характеристика підприємства 5 1.2. Склад основних функціональних груп приміщень 8 1.3. Функціональна схема готелю 8 1.4. Планувальна організація тех...

Технологія організації турів

Вступ 2 1. Поняття туристичного продукту 3 2. Проектування та розробка турів 6 Висновки 11 Список використаної літератури 13 Додатки 14 ...

Технологія поліграфічного виробництва

Вступ. 3 1. Техноголічна схема виготовлення поліграфічної продукції. 5 1.1 Характеристика продукції. 5 Технічні показники видання 5 1.2 Характеристика друкарського обладнання, що використовується підприємством “Фактор”. 7 2. Організація підг...

Технологія приготування їжі

Теоретичні питання 3 Термомасоперенос в кулінарній практиці 3 Технологічна властивість борошна його властивість та вплив на якість готових кулінарних виробів 4 Загальні правила смаження м’яса порційними шматками 8 Приготування напівфабрикатів 12 При...

Технологія приготування страви або виробу

Зміст І. Зміст…………………………………………………………………2 ІІ. Загальна частина. Вступ………………………………. 3 2.1. Значення страви……………………………………………….. 4 2.2. Коротка характеристика страв, виробів, естетика оформлення. Вимоги до підбору посуду, подача страв. …………….5 ІІІ. Ос...

Технологія продукції міні виробництв

Перспективні напрямки розвитку хлібопекарської промисловості особливості міні-виробництва 2 Переваги та недоліки виготовлення морозива із сухих сумішей у порівнянні із традиційним способом 4 Характеристика асортименту ковбас та ковбасних виробів 6 Т...

Технологія реалізації управлінських рішень і шляхи її удосконалення

План Вступ………………………………………………………………………..3 стр. Розділ І. Прийняття рішень……………………………….....................4 стр. 1.1. Поняття і види управлінських рішень…………………………4 стр. 1.2. Процес прийняття рішень……………………………………….8 стр. 1.3. Методи обгрунтуван...

Технологія роботи туристичного підприємства транспортного обслуговування туристів

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ 6 1.1. Місце транспортних послуг в індустрії туризму 6 1.2. Транспортна система обслуговування туристів 10 1.3. Поняття „автомобільний туризм” та ...

Технологія соціальної роботи

Варіант №8 2 1. Охарактеризуйте форми і методи соціальної роботи з людьми з функціональними обмеженнями в умовах інтернатних та резидентних закладів 2 2. Розробіть структурну схему профілактики конфліктів у трудовому колективі 15 3. Розробіть план...

Технологія соціальної роботи з молоддю на прикладі соціальних служб для молоді

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОЇ СЛУЖБИ 6 1.1. Соціальні служби як основа системи соціального обслуговування 6 1.2. Діяльність центрів соціальних служб для молоді 9 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТ...

Технологія управління конфліктами

Вступ 2 1. Сутність системи управління конфліктами. 4 2. Методи управління конфліктами. 9 Висновки 15 Список використаної літератури 16 ...

Технологія харчування

3. Значення механічної і теплової обробки продуктів. Недоліки і переваги варки різними способами 2 13.Технологічний процес обробки дрібної риби з кістковим скелетом: характеристика окремих операцій способи розробки приготування напівфабрикатів в ...

Тимчасова адміністрація та ліквідація банків (Модуль №10)

1.Умови, порядок та наслідки призначення тимчасового адміністратора банку 3 2.Обґрунтувати та надати рішення ліквідатора щодо ліквідації філій банку 6 3.Розробити положення про архівацію документів банку у процедур його ліквідації 9 Список літерат...

Тимчасова адміністрація та ліквідація банку (Індивідуальне завдання)

1.Робота тимчасового адміністратора по запобіганню переказу активів банку 3 2.Розробити Положення про ліквідаційну комісію банку 5 3. Розробити та обґрунтувати рішення ліквідатора банку щодо порядку складання реєстру кредиторів 11 Список літератури 1...

Тимчасове адміністрування та ліквідація в банку (індивідуальна робота, КНЕУ)

1.Порядок та умови проведення розрахунків з кредиторами банку у процедурі його ліквідації 3 2.Скласти план роботи тимчасового адміністратора 8 3.Надати та обґрунтувати заходи програми фінансового оздоровлення банку 9 Список літератури 14 ...

Тимчасове адміністрування та ліквідація в банку (індивідуальна робота, КНЕУ)

1.Умов, порядок та наслідки відкликання в банків банківських ліцензій 3 2.Обґрунтувати та подати рішення тимчасової адміністрації щодо організації роботи по поверненню дебіторських заборгованостей 9 3.Розробити пропозицію щодо організації пров...

Типи вартості майна, їх використання у процесі оцінювання майна

ВСТУП 3 1. ПОТРЕБА У ФІНАНСОВІЙ ОЦІНЦІ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. ТИПИ ВАРТОСТІ МАЙНА 5 2. ОСНОВНІ МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ОЦІНКИ МАЙНА 11 3. ПРИНЦИПИ ОЦІНКИ ВАРТОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. ПРОБЛЕМА ОБРАННЯ МЕТОДІВ ОЦІНКИ МАЙНА В УМО...

Типи винагород: внутрішні та зовнішні

Вступ 3 1. Сучасне розуміння мотивації персоналу 4 2. Внутрішні та зовнішні винагороди як один з засобів мотивації персоналу 7 Висновки 13 Список використаних джерел 15 ...

Типи влади, що застосовуються на підприємстві сфери туризму

ВСТУП 3 1. ОСНОВНІ СТИЛІ КЕРІВНИЦТВА ТА ЛІДЕРСТВА В ПРАКТИЦІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ 5 2. ФАКТОРИ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ ЛІНІЮ ПОВЕДІНКИ КЕРІВНИКА В ОРГАНІЗАЦІЇ 12 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (на прикладі готельно...

Типи держав

Вступ Типи держав Висновок Використана література...

Типи механістичних організаційних структур. Управління збутом продукції на підприємстві

Вступ 1. Типи механістичних організаційних структур управління: лінійна, лінійно-штабна, функціональна, дивізіональна 2. Управління збутом продукції на підприємстві Практичні завдання Використана література...

Типи мислення та його особливості

1. Мислення: визначення і особливості. 2 2. Діяльність і мислення. 3 3. Види і типи мислення. 5 Список використаної літератури 13 ...

ТИПИ МОЗКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

вступ 3 1. Психологічні основи людської діяльності 4 2. Творча діяльність 10 3. Роль аналітико-синтетичної діяльності мозку у формуванні функціональних станів 12 ВИСНОВОК 15 використанА літературА 16...

Типи підприємств

Вступ 2 1. Види підприємств за організаційними формами 3 Висновки. Об’єднання підприємств 8 Література 10 ...

Типи підприємств та законодавче регулювання їх діяльності

Зміст. Вступ………………………………………………………………………..3 Розділ І. Типи підприємств та законодавче регулювання їх діяльності…………………………………………………………………..4 1.1. Загальне поняття про підприємства…………………………….4 1.2. Створення підприємства, господарсько-економічна діяль...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 |