институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Контрольная

Контрольна з мікроекономіка

ЗМІСТ 1. Максимізація прибутку на досконало конкурентному ринку 3 2. Взаємодоповнюваність і заміщення факторів виробництва: поняття, розрахунок норми заміщення, межі заміщення 8 Список літератури 15 ...

Контрольна з мікроекономіки

1. Концепція корисності. Загальна і гранична корисність 1 2. Довгострокова пропозиція галузі в умовах досконалої конкуренції 6 Задача 7 Література 8...

Контрольна з мікроекономіки

1. Вплив зміни у доході на споживання. Криві Енгеля 3 2. Поняття дисконтної величини та дисконтування 9 Задача 12 Підприємство по виконанню малярних робіт має постійні витрати 200 од., а змінні витрати даються у таблиці ... Список використаної лі...

Контрольна з мікроекономіки

1. Ефект доходу й ефект заміни при зміні ціни. 2. Технологічна, економічна та соціально-економічна ефективність. Задача 3. Компанія розглядає можливість будівництва моста через річку. Будівництво обійдеться у 2 млн. грн., експлуатація не буде кош...

Контрольна з мікроекономіки

1.Мікроекономіка як складова частина теоретичної економіки: концептуальні засади. Методологія мікроекономічного аналізу. Мікроекономічні моделі. 3 2. Стратегія поведінки конкурентної фірми за визначених витрат виробництва та варіаціях ринкових цін н...

Контрольна з мікроекономіки

1.Фінансовий ринок 2 Висновки 4 2. Особливості розвитку сільського господарства 5 Висновки 10 3. Досконала (вільна) конкуренція: спонукальні мотиви, суть та форми 11 Висновки 15 Література 17 ...

Контрольна з мікроекономіки

1. Необмеженість потреб та обмеженість ресурсів. 2 2. Вплив эфектів доходу та заміщення на кривій попиту. 5 3. Антиітрестовскі закони 7 4. Задача. 13 Прибуток компанії склав 80000 $. Зібрання акціонерів постановило направити на виплату дивідендів...

Контрольна з мікроекономіки

Зміст 1. Предмет мікроекономіки 2 2. Криві байдужості, їх властивості та види 4 Використана література. 11...

Контрольна з мікроекономіки

1. Визначення споживання та заощадження: інвестиційний та функціональний взаємозв’язок між ними 1 Задача: 7 а)Припустимо, що кожна грошова одиниця, необхідна для! купівлі кінцевих товарів та послуг, обертається 4 рази на рік. Номінальний ВНП станов...

Контрольна з мікроекономіки

1. Проаналізуйте ситуацію, що подана у графічній формі та дайте відповіді на питання. 3 1.1. В якому періоді функціонує дане підприємство, якщо воно діє на ринку монополістичної конкуренції? 3 1.2. Чи отримує підприємство економічний прибуток при о...

Контрольна з мікроекономіки

Зміст 1.Перехрестна еластичність попиту 3 2.Поняття та види витрат 5 Задача 12 Ви "чистий" монополіст. Якщо Ви встановите ціну 50 гри, то продасте 1 оди-ницю продукції; зменшивши ціну до 45 грн — продасте 2 одиниці продукції. У разі послідовног...

Контрольна з мікроекономіки

1. Визначте категорії: виробничі відносини, приватна власність, торговельний капітал, прибуток, суспільне відтворення 4 2. Товар і його властивості, двоїстий характер праці, втіленої в товар. Концепції вартості товару: трудова, маржиналістська та н...

Контрольна з мікроекономіки

1. Рівновага попиту і пропозиції. Вплив змін попиту і пропозиції на стан ринкової рівноваги 3 Задача 1 17 Проаналізувати технічну результативність виробництва в короткостроковому періоді, визначити показники валового продукту (ТРL), середнього прод...

Контрольна з мікроекономіки

Варіант IX 2 1. Поясніть, чому ринок праці є ринком недосконалої конкуренції. 2 2. Ціна 1кг яблук на ринку коливається від 0,22 до 1,1 грн. Денний обсяг пропонованих для продажу яблук залежно від ціни змінюється від 650 до 850 кг. 4 а. Побудуйте г...

Контрольна з мікроекономіки

1. Максимізація прибутку на досконало конкурентному ринку. 3 2. Взаємодоповнюваність і заміщення факторів виробництва: поняття, розрахунок норми заміщення, межі заміщення. 11 Задача 18 У таблиці показані три набори байдужості двох товарів, продукт...

Контрольна з мікроекономіки (2 варіанти)

Варіант 1 Теорія: Довготривала рівновага товаровиробника на конкурентному ринку умови встановлення та механізму утримання Задача 1. У таблиці наведено сукупну корисність, котру отримує людина при споживанні товарів М та N.... Варіант 2. Теорія: ...

Контрольна з місцевих фінансів

1. Дефіцит місцевих бюджетів та джерела його покриття 3 2. Види міжбюджетних трансфертів 12 Список використаної літератури 19 ...

Контрольна з мовознавства

1. Виписати з речення словосполучення дати їм характеристику. 2 речення, кожне з них не більше 10 слів. 2 2. Ці самі речення проаналізувати за членами речення дати характеристику, виконати повний синтаксичний аналіз. Виконати загальну характеристику...

Контрольна з науково-технічної термінології

1. Одиничні поняття. Збиральні поняття. Загальні поняття. Об’єм і зміст поняття 3 2. Загальна характеристика особливостей термінологічних словотворень 5 3. Функції термінів 10 Список використаних джерел 13...

Контрольна з нотаріату

1. Державні нотаріальні контори і державні нотаріальні архіви. 2. Загальні правила посвідчення угод про відчуження нерухомого майна. Документи, які подаються нотаріусу при відчуженні нерухомого майна. ...

Контрольна з обліку та аудиту

1. Облік процесу виробництва 3 2. Синтетичні та аналітичні рахунки і взаємозв’язки між ними 8 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 12 ...

Контрольна з обліку у зарубіжних країнах

1. Британо-американська модель бухгалтерського обліку. Країни, що застосовують дану модель. 2 2. Класифікація облікових систем 4 Література 7 ...

Контрольна з обслуговування ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із СШ...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Дослідження операцій та їх класифікація 3 2. Класифікація підприємств 7 3. Наукові підходи до системи операційного менеджменту, їх характеристика 15 4. Задача 18 Партія складається з чотирьох виробів, які проходять чотири стадії об...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Способи моделювання 3 2. Які моменти настання події можливо відокремити і яким чином вони визначаються? 8 3. Характеристика відтворювального підходу, та характеристика фірм, які обирають або 1-й, або 2-й, або 3-й вид стратег...

Контрольна з операційного менеджменту

ЗМІСТ 1. Операційний менеджмент як система 3 2. Управління персоналом у системі операційного менеджменту 8 3. Удосконалення організаційної системи управління підприємством Київська кондитерська фабрика ім.К.Маркса 13 Література 17 Додатки 18...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Календарне планування 3 2. Планування матеріального забезпечення 6 3. Моделі з фіксованим обсягом і періодом 8 4. Задача 13 Підприємець зайнятий випуском спеціального спортивного інвентарю для бажаючих туристів відправитись на зимові гірсь...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Функції операційної системи 3 .Висновок 5 2. Особливості операційного менеджменту перевезень туристів 6 морським транспортом 6 Висновок 9 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності (тургалузь)...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Режими функціонування операційної системи. 3 Висновок 7 2. Особливості операційного менеджменту в організації оздоровчого туризму 7 Висновок 11 Література 12 ...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Функції операційної системи 3 .Висновок 5 2. Особливості операційного менеджменту перевезень туристів 6 морським транспортом 6 Висновок 9 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності (тургалузь)...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Режими функціонування операційної системи. 3 2. Особливості операційного менеджменту в організації оздоровчого туризму 5 Висновок 12 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 13 Висновок 16 Список літератури...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Режими функціонування операційної системи. 4 2. Особливості операційного менеджменту в організації оздоровчого туризму 7 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 15 Список літератури 20 ...

Контрольна з операційного менеджменту

Методи визначення рівня якості продукції. 3 Задача 1 7 Визначте найбільш ефективний варіант руху предметів праці, який забезпечує найменшу тривалість технологічного циклу. Побудувати графіки руху партії деталей по операціям та розрахувати триваліс...

Контрольна з операційного менеджменту

1. Режими функціонування операційної системи. 4 2. Особливості операційного менеджменту в організації оздоровчого туризму 7 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 15 Список літератури 20 ...

Контрольна з операційного менеджменту 29

1. Визначення рівня резервного запасу 3 2. Логістичні рішення і процеси матеріального забезпечення. 5 3. Системи складування і розміщення запасів 9 4. Задача 12 10) Власники підприємства вирішують збільшити своє підприємство шляхом додава...

Контрольна з ораторського мистецтва

1. Що входить до інструментарію оратора? 3 2. В чому полягає актуалізація, екстралінгвістичних засобів впливу на аудиторію в процесі публічного говоріння? 5 3. Як втілюється дискурс в мовленеву діяльність юриста? 12 Список використаних джерел 14 ...

Контрольна з ораторського мистецтва

Зміст 1. Легітимність засобів політичної реклами 3 2. Аналіз промови політика 6 Використані джерела 9 ...

Контрольна з ораторського мистецтва

Зміст 1. Легітимність засобів політичної реклами 3 2. Характеристика судових дебатів 6 3. Ефірне красномовство його законність і добросовісність 9 4. Соціально-побутове красномовство 9 5. Аналіз промови політика 10 Використані джерела 14 ...

Контрольна з організації екскурсійної діяльності

1.Особливості організації екскурсій для вітчизняних туристів 3 2.Методологічний підхід до організації ефективного екскурсійного менеджменту 7 Використана література 13 ...

Контрольна з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 10 Список використаної літератури 12 ...

Контрольна з організації транспортних подорожей і перевезень

1. Морські подорожі на поромах 3 2. Правила роботи гіда і водія автобусу на туристсько-екскурсійних маршрутах 7 Список літератури 11 ...

Контрольна з організації транспортних подорожей і перевезень

1. Система і політика регулювання повітряного транспорту 3 2. Міжнародні угоди в галузі авіаперевезень 6 3. Робота керівника туристичної групи та обслуговуючого персоналу на залізничних маршрутах і турах 10 Література 13 ...

Контрольна з організації транспортних подорожей і перевезень

1. Світові авіакомпанії як суб’єкти транспортного ринку. Характеристика однієї з світових авіакомпаній 3 2. Технологічні особливості розробки турів з використанням туристсько-екскурсійних поїздів 8 Список використаних джерел 12 ...

Контрольна з організації тур діяльності

Завдання 1. Запропонуйте перелік комунікаційних засобів, що може використати туристична агенція в таких ситуаціях: 2 Завдання 2. Проаналізуйте зовнішнє середовище реального підприємства (туристичне) 8 ...

Контрольна з організації туристичної діяльності

1. Комерційні умови та ціни на обслуговування 3 2. Законодавчі основи митної справи в Україні та митних органів 8 Список використаних джерел 15 ...

Контрольна з організації туристичної діяльності

1. Страхові випадки 3 2. Програми перебування, принципи створення 7 Використана література 12 ...

Контрольна з організації туристичної діяльності

1. Паспортно-візові формальності для вітчизняних туристів 3 2. Ваучер як основний туристичний документ 10 Література 14 ...

Контрольна з основ аудиту

1. Джерела інформації та прийоми і способи одержання аудиторських свідчень 3 2. Особливості аудиту діяльності підприємств – емітентів 5 Список літератури 7 ...

Контрольна з основ бізнесу

1. Структуризація зовнішнього середовища підприємства 3 2. Фактори макро- та мікро середовища в підприємництві 6 Література 16 ...

Контрольна з основ бізнесу

1. Визначення основних критеріїв кредитоспроможності позичальника 3 2. Основи менеджменту життєвого циклу підприємства 8 3. Характеристика основних видів спільного підприємства 11 4. Залучення ресурсів шляхом використання ринкових інструментів 14 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 |