институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Контрольная

Організація обслуговування

1. Основні принципи діяльності готельного підприємства (законодавчі основи, планування роботи, статті доходів і витрат, розподіл прибутку). 3 2. Критерії та показники готельного комфорту. 10 АНКЕТА ГОТЕЛЮ 18 Література 24 ...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Характеристика столового посуду, приборів, столової білизни 3 2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальних туристів 7 3. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ...

Організація обслуговування в Г ТК

1. Основні принципи діяльності готельного підприємства 3 2. Критерії та показники готельного комфорту 9 Список використаної літератури 15 ...

Організація обслуговування в Г ТК

1 Класифікація підприємств розміщення за призначенням 3 2 Білизняне господарство готелю 8 Список літератури 13 ...

Організація обслуговування в Г ТК

1. Класифікація підприємств розміщення за призначенням 3 2. Білизняне господарство готелю 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15 ...

Організація обслуговування в Г ТК

1. ДОКУМЕНТАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 3 2. ФОРМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ В СВІТІ ТА В УКРАЇНІ 9 3. АНКЕТА ВАТ "ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС "Назва" 15 1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організац...

Організація обслуговування в Г ТК

1. СЕРТИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ В УКРАЇНІ 3 2. ФАКТОРИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ РІВЕНЬ ГОТЕЛЬНОГО СЕРВІСУ 14 АНКЕТА ГОТЕЛЮ 18 1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. О...

Організація обслуговування в Г ТК - Варіант № 5

1. Види класифікацій підприємств розміщення за рівнем комфорту (якісний та кількісний) 3 2. Типи підприємств розміщення за призначенням – порівняльні характеристики. 16 Література 24 ...

Організація обслуговування в Г ТК - Варіант № З

1. Класифікація підприємств розміщення за призначенням. 3 2. Білизняне господарство готелю 10 Література 14 ...

Організація обслуговування в готельно-туристичному комплексі

1. Документація готельного підприємства 2 2. Форми управління готельними підприємствами в світі і в Україні 5 Анкета готелю „Дніпро” Анкета готелю „Супутник” Список використаної літератури 12 ...

Організація обслуговування в готелях

1. Готельне господарство України на сучасному етапі 3 2. Технологія прийому та обслуговування на житловому поверсі 9 Список використаних джерел 24 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Документація готельного підприємства 3 2. Форми управління готельними підприємствами 11 Література 14 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Структура управління і служби готельного підприємства 3 2. Організація роботи персоналу готелю (нормування, планування, форми організації) 9 Література 17 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Документація готельного підприємства 3 2. Форми управління готельними підприємствами в світі та в Україні 11 Література 18 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3 2. Тенденції розвитку готельного господарства світу 7 Список використаної літератури 14 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Структура управління персоналу і служби готельного підприємства 3 2. Організація роботи персоналу готелю (нормування, планування, форми організації) 9 Список використаної літератури 14 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. Основні принципи діяльності готельного підприємства 3 2. Критерії та показники готельного комфорту 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14 ...

Організація обслуговування в ГТК

1. КЛАСИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ УКРАЇНИ ЗА РІВНЕМ КОМФОРТУ 4 2. ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ГОТЕЛЯМИ ТА НАДАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ 7 ЛІТЕРАТУРА 13 ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

План 1. Типи закладів ресторанного господарства та їх класифікація 3 2. Організація та проведення для туристів тематичних банкетів 7 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Японії 10 Використана література 13 ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Типи закладів ресторанного господарства та їх кваліфікація 3 2. Організація проведення для туристів тематичних банкетів 7 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Японії 9 Список використаної літератури 19 ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Перевірка якості страв і напоїв підприємств харчування 3 2. Організація і проведення для туристів пікніків 4 3. Аналіз особливостей харчування туристів із США на території України 8 Література 12 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Служба прийому та обслуговування готелю, основні функції та форми організації 3 2. Прибиральні роботи в готелі 10 Література 16 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Класифікація готелів України за рівнем комфорту 3 2. Правила користування готелем та надання готельних послуг 7 Список використаної літератури 14 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3 2. Суть та значення класифікації підприємств розміщення за рівнем комфорту 6 Література 13 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Служба прийому та обслуговування готелю, основні функції та форми організації 3 2. Прибиральні роботи в готелі 10 Література 18 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК

1. Класифікація готелів України за рівнем комфорту. Історична довідка 3 2. Правила користування готелем та надання готельних послуг 10 Список використаної літератури 17 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК (готельне господарство)

1. Сертифікація готелів в Україні 3 2. Фактори, що обумовлюють рівень готельного сервісу 10 Література 13 ...

Організація обслуговування в ПГ та ТК 2

1. Класифікація готелів за рівнем комфорту 3 2. Правила користування готелем та надання послуг 9 Література 14 ...

Організація обслуговування гтк

1. Документація готельного підприємства. Правила користування готелем 3 2. Форми управління готельним підприємством 10 Використана література 14 ...

Організація обслуговування ПГ та ТК (Вар. 2)

Зміст 1. Основні принципи діяльності готельного підприємства 3 2. Критерії та показники готельного комфорту 7 Список використаної літератури 11...

Організація обслуговування у готелях і туристичних комплексах

Вступ 3 1. Структура управління і служби готельного підприємства 5 2. Організація роботи персоналу готелю 19 Висновки 28 Список використаної літератури 30 ...

Організація обслуговування у закладах господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 5 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 12 Література 14 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Зміст 1. Склад, асортимент і якість смакових товарів 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах, на поверсі, та номерах готелю 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Англії 10 Список літератури 13 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент і якість рибних товарів 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах у вагонах ресторанах 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Китаю 10 Література 14 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Зміст 1. Склад, асортимент і якість смакових товарів 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах, на поверсі, та номерах готелю 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Англії 12 Список літератури 1...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 7 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 13 Список використаних джерел 19 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із С...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Характеристика столового посуду, приборів і столової білизни 3 1.1. Столовий посуд 3 1.2. Столові прибори 4 1.3. Столова білизна 7 2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальні тури 8 3. Національні смаки і особливості націонал...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 4 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 11 Література 14 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта. 4 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії. 15 Література 17 ...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. ТИПИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ 3 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ДЛЯ ТУРИСТІВ ТЕМАТИЧНИХ БАНКЕТІВ. 9 3. НАЦІОНАЛЬНІ СМАКИ І ОСОБЛИВОСТІ НАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ЯПОНІЇ. 14 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 19 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Вступ 3 1. Організація обслуговування банкетів: "Фуршет", "Коктейль", "Чай" 4 2. Організація харчування іноземних туристів 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Ізраїлю 12 Висновок 14 Список використан...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент і якість молочних товарів 3 2. Організація і обслуговування туристів у ресторанах морських і річних суден 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з арабських країн 13 Література 18 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент і якість молочних товарів. 3 2. Організація обслуговування туристів у ресторанах морських і річкових суден. 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Арабських країн 11 Список використаних ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Вступ 3 1. Склад, асортимент і якість молочних товарів. 4 2. Організація обслуговування туристів у ресторанах морських і річкових суден. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Арабських країн 11 Висновок 18...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 10 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із С...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент і якість молочних товарів. 3 2. Організація обслуговування туристів у ресторанах морських і річкових суден. 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Арабських країн 11 Список використаних ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 |