![]() |
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.
Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов. Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.
Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов. Заполнить анкету можно здесь |
![]() Меню святкового обіду в замку Седріка СаксаВы можете заказать реферат на тему Меню святкового обіду в замку Седріка Сакса или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «Меню святкового обіду в замку Седріка Сакса»: Використання ігрової моделі святкового дозвілля Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Свято як соціально-художнє явище 6
1.1. Загальне поняття свята 6
1.2. Місце гри в святковому дозвіллі 12
Розділ 2. Використання ігрової моделі святкового дозвілля 19
2.1. Народні святкові ігри 19
2.2. Ігрові моделі святкового дозвілля 31
Висновки 37
Список використаної літератури 38
Додатки 40
1. Сценарії
2. Фотокартки... Назначение и принципы составления меню План
Введение 2
1. Назначение и принципы составления меню 3
2. Последовательность расположения закусок, блюд и напитков в меню 7
3. Виды меню 10
Заключение 16
Список литературы 17... Раціональне планування меню та винної карти
Вступ 3
1. Планування та складання меню 4
2. Меню та винна карта 7
3. Винна карта - інструмент 10
4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14
5. Винна карта світу 16
Висновок 19
Використана література 21
Додатки 22-32
... Вступ 3
Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5
1.1. Класифікація меню 5
1.2. Порядок розробки меню 9
1.3. Оформлення меню та документації на страви 13
Розділ ІІ. Характеристика досліджуваного підприємства 16
Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства по визначеній темі курсової роботи 24
2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані при готелі 24
2.3. Аналіз підготовки до обслуговування 27
2.4. Аналіз технології обслуговування 29
Розділ ІV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 32
Висновки 42
Література 44
... Контрольна робота з основ інформатики 1. Головне меню Windows 3
2. Налагодження миші, дати , часу, мовних стандартів. 4
3. Опції меню “вставка”. 6
4. Панелі інструментів “Стандартна” і “Форматування” 8
5. Формат комірок 11
Література 13
... Предмет: інформатика та комп техніка. Вид роботи: Контрольна робота 1. Види економічної інформації. 2
2. Покоління ЕОМ. Елементна база, можливості використання. 5
3. Головне меню операційної системи Windows, його склад Із призначення окремих пунктів меню. 7
4. Основи форматування у середовищі прикладної програми Microsoft Word. процесора Microsoft Word. Графічне представлення даних. 9
5. Програмні засоби управління базами даних 14
Список використаної літератури 16
6. Задача. 17
... Туристсько-рекреаційна характеристика Естонії Географічне положення Естонії 3
Парк і палац Кадріорг 4
Музей Rocca al Mare 5
Історичний музей у замку Маарьямяги 6
Музей солодкостей фабрики "Калев" 7
Гора Ебавере 8
Водоспад Кейла 8
Кратери Каали 9
Долина Кютіорг 10
Кратери Ілуметса 11
Північно-Естонське узбережжя 12
Парк барона фон Глена 13
Монастир Святої Брігітти 15
Домініканський монастир Св. Катерини 16
Концертний зал-музей церкви Нігулісте 17
Пюхтицький монастир 18
Церква Олевісте 19
Собор Олександра Невського 20
Домський собор 22
Список використаної літератури 23... Особливості впливу міжособистісних стосунків у підлітковому віці на формування залежної поведінки ВСТУП 3
РОЗДІЛ I
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМИ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ ПІДЛІТКІВ 8
1.1. Вікові психологічні особливості підлітків 8
1.2. Роль міжособистісних стосунків у формуванні залежної поведінки у підлітків 26
Висновки до першого розділу 47
РОЗДІЛ II
МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ДІАГНОСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ НА ФОРМУВАННЯ ЗАЛЕЖНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІДЛІТКІВ 49
2.1. Підбір та обґрунтування психодіагностичного інструментарію 49
2.1.1. Опитувальник міжособистісних стосунків (ОМО) В. Шутца 55
2.1.2. Методика дослідження «Незавершені речення» Сакса і Леві 57
2.1.3. Тест «Схильність до залежної поведінки» за Менделевичем В.Д. 58
2.2. Планування проведення дослідження: опис вибірки та хода діагностичного дослідження 60
Висновки до другого розділу 61
РОЗДІЛ 3
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ НА ФОРМУВАННЯ ЗАЛЕЖНОЇ ПОВЕДІНКИ 62
3.1. Аналіз результатів діагностики схильності до залежної поведінки 62
3.2. Аналіз результатів діагностики міжособистісних стосунків підлітків 64
3.2.1. Результати діагностики міжособистісних стосунків за методикою В.Шутца (ОМО) 64
3.2.2.Результати діагностики міжособистісних стосунків за методикою «незакінчені речення» Сакса і Леві 67
3.3. Інтерпретація результатів дослідження впливу міжособистісних стосунків на формування залежної поведінки 77
Висновки до третього розділу 81
ВИСНОВОК 82
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 86
ДОДАТКИ 95... Історія розвитку ресторанного господарства в Україні Вступ 3 1. Історія виникнення та розвитку корчмів і трактирів 5 2. Iсторiя розвитку ресторанної справи в свiтi. Аналіз американського досвіду 9 3. Характерні риси розвитку ресторанного бізнесу в Україні 12 4. Історія окремих ресторанів в Україні (на прикладі мережі ресторанів «Два гуся») 19 5. Особливості святкового сервісу у вітчизняних ресторанах 20 Висновки 25 Список літератури 27 Додатки ... Система ресторанного господарства в туризмі ВСТУП 3
І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТИПІВ ЗАКЛАДІВ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 5
1.1. Класифікація закладів ресторанного господарства 5
1.2. Характеристика комплексу послуг закладів ресторанного господарства 10
1.3. Вимоги до закладів ресторанного господарства 14
ІІ. ФУНКЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 17
2.1. Характеристика методів і форм обслуговування 17
2.2. Меню, види меню, карти вин 19
2.3. Класи та плани обслуговування туристів 22
2.4. Спеціальні форми харчування, що використовують в туристичній практиці 33
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39
ДОДАТКИ 41
... 1. Диспетчер друку та друкування в Windows 95. Драйвери принтерів, завдавання параметрів підключеного принтеру, диспетчер друку та шрифти. 3
2. Перегляд і редагування файлів в Norton Commander. Робота з меню, склад меню. 7
3. Текстові редактори, їх роль в роботі на ЕОМ. 9
4. Одиниці вимірювання інформації. 10
5. Операційні системи. Поняття файла. 10
Література 14
... Вплив міжособістисних стосунків підлітків на формування залежної поведінки Доповідь 7 стор.
Реферат 1 стор.
Роздатковий матеріал 10 стор.
ВСТУП 3
РОЗДІЛ I 6
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМИ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ ПІДЛІТКІВ 6
1.1. Вікові психологічні особливості підлітків 6
1.2. Особливості міжособистісних стосунків у підлітковому віці 21
1.3. Вплив міжособистісних стосунків на появу схильності до залежної поведінки у підлітковому віці 35
Висновки до першого розділу 42
РОЗДІЛ II 43
МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ДІАГНОСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ НА ФОРМУВАННЯ ЗАЛЕЖНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІДЛІТКІВ 43
2.1. Опитувальник міжособистісних стосунків (ОМО) В. Шутца 43
2.2. Методика дослідження «Незавершені речення» Сакса і Леві 44
2.3. Тест «Схильність до залежної поведінки» за В.Д.Менделевичем 46
2.4. Планування проведення дослідження: опис вибірки та хода діагностичного дослідження 48
Висновки до другого розділу 49
РОЗДІЛ 3 51
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКІВ НА ФОРМУВАННЯ ЗАЛЕЖНОЇ ПОВЕДІНКИ 51
3.1. Аналіз результатів діагностики схильності до залежної поведінки 51
3.2. Результати діагностики міжособистісних стосунків за методикою Шутца (ОМО) 53
3.3. Результати діагностики міжособистісних стосунків за методикою «Незакінчені речення» Сакса і Леві 56
3.4. Інтерпретація результатів дослідження впливу міжособистісних стосунків на формування залежної поведінки 67
Висновки до третього розділу 70
ВИСНОВОК 71
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 74
ДОДАТКИ 82-94
Додатки у Архіві, Анкети, тощо... “Стислий огляд можливостей редактора MICROSOFT WORD План
1. Вікно програми 2
Робота з вікнами 2
Курсор уведення 3
Меню 3
Панелі інструментів 4
Координатні лінійки 5
Рядок стану 6
Режими відображення документа 6
Смуги прокручування 7
Вихід із Microsoft Word 7
2. Операції з документами 7
Створення нового документа 7
Відкриття документа 8
Збереження документа 9
Закриття документа 10
3. Робота з текстом 10
Уведення тексту 10
Виділення фрагменту тексту 10
Редагування тексту 11
Скасування операцій над текстом 11
Копіювання тексту 11
Переміщення тексту 11
Буфер обміну 12
Уставлення символу 12
Пошук і заміна тексту 13
Контекстне меню 14
Література……………………………………………………………………………………16... Стислий огляд можливостей редактора MICROSOFT WORD План
1. Вікно програми 2
Робота з вікнами 2
Курсор уведення 3
Меню 3
Панелі інструментів 4
Координатні лінійки 5
Рядок стану 6
Режими відображення документа 6
Смуги прокручування 7
Вихід із Microsoft Word 7
2. Операції з документами 7
Створення нового документа 7
Відкриття документа 8
Збереження документа 9
Закриття документа 10
3. Робота з текстом 10
Уведення тексту 10
Виділення фрагменту тексту 10
Редагування тексту 11
Скасування операцій над текстом 11
Копіювання тексту 11
Переміщення тексту 11
Буфер обміну 12
Уставлення символу 12
Пошук і заміна тексту 13
Контекстне меню 14
Література……………………………………………………………………………………16...
Завдання 1 ( № 3,13,23 )- відповісти на запитання 2
1) NORTON COMMANDER - меню функціональних клавіш. 2
1.1. Виклик системи 2
1.2. Елементи меню Коротко/Повно (Brief/Full menu items) 6
13) Способи створення нових файлів. Діалогове вікно. 10
23) Що таке мережевий протокол? Різновиди комунікаційних протоколів. 10
Завдання 2 За допомогою текстового редактора Word виконати запропоноване завдання згідно зі своїм варіантом. Створити текстовий документ ( 10-15 рядків ), записати параметри формування тексту, зберегти на дискеті, роздрукувати. 11
Завдання 3. За допомогою електронної таблиці excel виконати завдання 12
Література 14
У архіві додано файли:
Додаток формули.doc
Книга1.xls
Приложение Nо1.doc
Informate32rr23r.doc... Організація роботи по приготуванню перших страв Вступ. Розділ Ι Характеристика підприємства. Його тип.
Проектування ПГХ та сфери обслуговування
Розділ ΙΙ Розрахункова частина
2.1. Складання меню підприємства
2.2. Розрахунок сировини на день (5 страв)
2.3. Розрахунок вартості страви
2.4. Підбір устаткування
2.5. Вибір приміщення, його інтер’єр. Розрахунок площі цеху або
дільниці
2.6. Розрахунок кількості кухарів; розрахунок заробітної плати та
відрахування
2.7. Підбір інструменту, інвентарю, столів
Розділ ΙΙΙ Заключна частина
Список літератури
Додаток Графічна частина
Планування виробничої ділянки (цеху) з прив’язкою устаткування.
Візитка або запрошення. Меню
... Інвентаризація товарно-матеріальних цінностей на виробництві її особливості 1. Інвентаризація товарно-матеріальниїх цінностей на виробництві її особливості. 2
Завдання 1 15
1.1. Скласти план-меню.
1.2. Визначити продажні ціни на продукцію.
1.3. Скласти розщрахунок калькуляції продажних цін страв на калькуляційних кртках.
1.4. Визначити необхіднут кількість сировини та продуктів згідно план-меню.
1.5. Виписати вимогу-накладну на відпуск продуктів із комори на виробництво згідно з розрахунком.
1.6. Скласти та оформити акт про реалізацію та відпустку виробів кухні заборний лист.
1.7. Скласти звіт про рух продлуктів та тари на кухні.
Завдання 2 22
Скласти розрахунок по відрядженню та авансовий звіт
Список використаних джерел 29
... Корпоративні вечірки в шоу-бізнесі Вступ 2
І. Визначення понять заходів шоу-бізнесу 4
1.1. Види заходів 4
1.2. Особливості вітчизняного шоу-бізнесу 6
ІІ. Вечірки як спецзахід у шоу-бізнесі 11
2.1. Види корпоративних вечірок у сфері шоу-бізнесу 11
2.2. Специфіка проведення корпоративних заходів з урахуванням святкового сервісу в закладах ресторанного господарства 18
2.3. Корпоративні вечірки для керівників компаній 23
2.4. Правові аспекти проведення корпоративних вечірок 31
ІІІ. Організація та проведення вечірки 36
Висновки 39
Використана література 42
... Організація санітарної служби підприємств ресторанного господарства ЗМІСТ
Вступ 4
1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6
2. Характеристика досліджуваного підприємства 17
3. Аналіз організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства 25
4. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 31
Висновки і пропозиції 39
Література 41
Додатки 43-49
1. МЕНЮ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
2. МЕНЮ ОБІДІВ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
3. МЕНЮ ВЕЧЕРІ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
4. ПЛАН-СХЕМА РЕСТОРАНУ
5. Стан номерного фонду готелю „Братислава”
6. Організаційна структура
Метою роботи є визначення особливостей організації роботи санітарної служби в ресторані.
Заданнями роботи є: з’ясувати роль, функції санітарної служби підприємств ресторанного господарства. Обов’язково необхідно взяти до уваги основні правила та інструкції, яких треба дотримуватися в ресторані. В роботі буде розглянуто позитивні і негативні сторони роботи санітарної служби, визначено вимоги європейських стандартів, шляхи досягнення надання якомога якісного санітарного обслуговування.
Предметом роботи виступає механізм організації санітарної служби в ресторанному господарстві.
Об’єктом роботи виступає ресторан „Братислава”.
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші... Современные технические способы компьютеризации управления трудовыми ресурсами План
1.Современные технические способы компьютеризации управления трудовыми ресурсами 3
2.База данных 4
3. Замена размера текстового поля таблиц в среде Fox Pro for Windows 5
4. Связывание таблиц в среде Fox Pro for Windows 6
5. Построение меню прикладного программного обеспечения 8
6. Генерация программного кода для меню в среде Fox Pro for Windows 8
7. Редактирования экранной формы в среде Fox Pro for Windows, которая построенная Мастером экранных форм. 9
8. Добавление к отчету в среде Fox Pro for Windows итогового значения относительно группы записей в отчете. 10
9. Построение таблиц в среде Access 13
10. Пример программного обеспечения для отчета личных дел работников предприятия 15
Использованная литература 16... Современные технические способы компьютеризации управления трудовыми ресурсами План
1.Современные технические способы компьютеризации управления трудовыми ресурсами 3
2.База данных 4
3. Замена размера текстового поля таблиц в среде Fox Pro for Windows 5
4. Связывание таблиц в среде Fox Pro for Windows 6
5. Построение меню прикладного программного обеспечения 8
6. Генерация программного кода для меню в среде Fox Pro for Windows 8
7. Редактирования экранной формы в среде Fox Pro for Windows, которая построенная Мастером экранных форм. 9
8. Добавление к отчету в среде Fox Pro for Windows итогового значения относительно группы записей в отчете. 10
9. Построение таблиц в среде Access 13
10. Пример программного обеспечения для отчета личных дел работников предприятия 15
Использованная литература 16... Створення, горизонтальне і вертикальне вирівнювання тексту за допомогою - основного і контесного меню - командного рядка
... План
1. Кодування звукової інформації 3
2. Управління атрибутами файлів 4
3. Настройка властивостей вікон і папок Windows 98 5
4. Меню “Таблица” Word 97 7
Література 8
... Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв Зміст
Вступ. 3
1. Забезпечення якості холодних страв (солодких) при приготуванні 5
2. Теорія створення жольованих систем та піни при їх збиванні 8
3. Розробка нових страв на основі нової сировини, технологічної документації, органолептичної оцінки якості і хімічного складу. 13
4. Складання меню банкету на весілля 27
Висновки 32
Список використаної літератури: 33
Метою курсової роботи є дослідження процесу вдосконалення асортименту технології та дослідження якості банкетних холодних страв. І відповідно до цього ставиться ряд таких завдань, як забезпечення якості холодних страв, розробка нових страв, складання меню.
Об’єкт дослідження – вдосконалення асортименту холодних страв.
Предмет дослідження - процес вдосконалення асортименту
... План
Географічне положення 3
Історія розвитку 3
Загальна характеристика турецької кухні й особливості техничної обробки 5
Меню 11
Рецепти страв 11
Використана література_________________________________________14
... технологія ресторанної діяльності 1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3
2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4
3. Функції меню та прейскурантів 9
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14
... Контрольна робота з основ інформатики 1. Антивірусні програми. Призначення і використання. 3
2. Налагодження робочого столу 6
3. Опції меню Правка. 7
4. Друкування документів на принтері. 7
5. Порядок побудови таблиць. Кордони і заливка. 9
Література 11
... ВВЕДЕННЯ 3 Короткий опис меню 4 Короткий опис можливостей 10 Висновки 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 14 ... Особливості харчування народів світу 1. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах 3
2. Скласти одноденне меню і визначити вартість необхідної сировини для туристів із Білорусії (на 50 осіб) 11
... Контрольна робота з інформатики 1. Для чого вікно мінімізують? 3
2. Як можна змінити розташування вікна на екрані? 4
3. Чим відрізняється активне вікно від пасивного? 5
4. Для чого призначене контекстне меню? 7
5. Яке призначення рядка формул? 8
6. Як дослідити властивості диска? 9
Література 11
... Cгенерировано за 0.304936 секунд |
|
Рефераты | Оферта | Поиск | Заказать реферат | Контакты
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Разработка сайта - vbs.com.ua |