Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
1 Шляхи економії матеріальних ресурсів на підприємствах лісового господарства or 1 2 select from select name const CHAR 111 108 111 108 111 115 104 10Вы можете заказать реферат на тему 1 Шляхи економії матеріальних ресурсів на підприємствах лісового господарства or 1 2 select from select name const CHAR 111 108 111 108 111 115 104 10 или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «1 Шляхи економії матеріальних ресурсів на підприємствах лісового господарства or 1 2 select from select name const CHAR 111 108 111 108 111 115 104 10»: ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ 5
1.1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 5
1.2. ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ НОРМАТИВНОЇ БАЗИ ТА ОГЛЯД СПЕЦІАЛЬНОЇ ЛІТЕРАТУРИ З ПИТАНЬ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 9
1.3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА БАЗОВОГО ПІДПРИЄМСТВА 12
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 16
2.1. ОРГАНІЗАЦІЯ АНАЛІТИЧНОГО І СИНТЕТИЧНОГО ОБЛІКУ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 16
2.2. МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 37
РОЗДІЛ 3. ОБЛІК ТА КОНТРОЛЬ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ В УМОВАХ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ 44
3.1. СКЛАД ТА ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАДАЧ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКОВОГО ТА КОНТРОЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 44
3.2. ПОСТАНОВКА ТА ВИРІШЕННЯ КОМПЛЕКСУ ЗАДАЧ З ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 46
ВИСНОВКИ 56
СПИСОК ВИКОРИСАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 57
ДОДАТКИ 60... ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства
5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
... ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
... Аналіз руху і використання матеріальних ресурсів підприємства Вступ 3
1. Місце аналізу в інформаційній системі управління матеріальних ресурсів підприємства 5
2. Економічна характеристика матеріальних ресурсів 11
3. Організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства 21
4. Організаційно-інформаційна модель аналізу матеріальних ресурсів 29
5. Загальний аналіз матеріальних ресурсів 35
6. Оцінка ефективності використання матеріальних ресурсів 44
7. Аналіз матеріальних ресурсів підприємства в умовах загострення сучасних інформаційних технологій 53
Висновок та пропозиції 55
Список використаної літератури 59
Додатки 64
... ХІМІКО-ЛІСОВИЙ КОМПЛЕКС УКРАЇНИ. СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗМІСТ
ВСТУП......................................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ХІМІКО-ЛІСОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ.................................................................................................................5
1.1. Значення хіміко-лісового комплексу в економіці України..........................5
1.2. Основні принципи та фактори розміщення підприємств хіміко-лісового комплексу.................................................................................................................8
РОЗДІЛ 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ХІМІКО-ЛІСОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ...............................................................12
2.1. Передумови розвитку хіміко-лісового комплексу України.......................12
2.2. Сучасний стан хіміко-лісового комплексу...................................................14
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ХІМІКО-ЛІСОВОГО КОМПЛЕКСУ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ..............................20
3.1. Проблеми розвитку хіміко-лісового комплексу України...........................20
3.2. Перспективи розвитку хіміко-лісового комплексу України......................23
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...............................................................................27
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................30
ДОДАТОК... Аналіз впливу ефективності використання матеріальних ресурсів Зміст
Вступ 3
РОЗДІЛ 1 Теоретичні аспекти економічного аналізу ефективності використання матеріальних ресурсів. 5
1.1. Завдання та послідовність проведення аналізу ефективності використання матеріальних ресурсів 5
1.2. Методика аналізу ефективності використання матеріальних ресурсів 8
РОЗДІЛ 2. Показники ефективності використання матеріальних ресурсів 10
РОЗДІЛ 3. Аналіз впливу ефективності використання матеріальних ресурсів на величину матеріальних витрат 14
РОЗДІЛ 4. Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 27
Висновки 31
Список літератури 33... Обґрунтування проекту підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів підприємства ВСТУП 3
Розділ І. Теоретико-методичні аспекти обґрунтування заходів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів підприємства 6
1.1. Сутність, різновиди та ефективність використання матеріальних ресурсів підприємства 6
1.2. Методи оцінки ефективності використання матеріальних ресурсів фірми 17
1.3. Основні напрями підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів суб’єкта господарювання 25
Розділ ІІ. Аналітична оцінка ефективності використання матеріальних ресурсів ВАТ “ ” 32
2.1. Техніко-економічна характеристика діяльності 32
2.2. Аналіз показників підприємницької діяльності товариства 38
2.3. Оцінка ефективності використання матеріальних ресурсів фірми 46
Розділ ІІІ. Обґрунтування проекту підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 56
3.1. Основні заходи підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів ВАТ “ ” 56
3.2. Економічне обґрунтування проектних рішень підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів на підприємстві 61
3.3. Прогнозна оцінка ефективності реалізації проекту підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 67
ВИСНОВКИ 74
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 78
... Менеджмент матеріальних ресурсів ВСТУП 3
Розділ 1. Теоретико-методологічні основи раціонального постачання та використання матеріальних ресурсів на виробничому підприємстві 5
1.1. СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА 5
1.2. МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 8
1.3. НАПРЯМКИ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 12
Розділ 2. Аналіз ресурсоспоживання на ВАТ “ЧеЗаРа” 15
2.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ РЕСУРСІВ НА ВАТ «ЧЕЗАРА» 15
2.2. ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 21
Розділ 3. Напрямки та пропозиції з удосконалення системи використання матеріальних ресурсів на підприємстві 31
3.1. ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ГРУП ПОСТАЧАЛЬНИКІВ І ОПТИМІЗАЦІЯ ЗАПАСІВ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 31
3.2. ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАПРОПОНОВАНИХ ЗАХОДІВ 38
Висновки 42
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 45
Додаток А 48
... Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42
... ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42... Аналіз використання матеріальних ресурсів Вступ 3
Розділ 1. Значення і аналіз матеріальних ресурсів 4
1.1.Завдання аналізу, джерела інформації 4
1.2. Аналіз забезпеченості підприємства матеріальними ресурсами 6
Розділ 2. Аналіз використання матеріальних ресурсів 14
2.1. Використання матеріальних ресурсів і їх аналіз на підприємстві 14
2.2. Аналіз прибутку на гривню матеріальних витрат 23
Висновки 26
Література: 27... Лісово-ресурсний потенціал України. ЗМІСТ
ВСТУП......................................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ЛІСОВОГО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ.................................................................................................................6
1.1. Значення лісового комплексу в економіці України....................................6
1.2. Основні принципи та фактори розміщення підприємств лісового комплексу.................................................................................................................8
РОЗДІЛ 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ЛІСОВО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ.........................................................11
2.1. Передумови розвитку лісового комплексу України...................................11
2.2. Історія розвитку та сучасний стан лісового комплексу..............................13
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ЛІСОВО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ.............................20
3.1. Проблеми розвитку лісового комплексу України.......................................20
3.2. Перспективи розвитку лісового комплексу України..................................24
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...............................................................................31
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................33... Право власності на природні ресурси. Відповідальність запорушення лісового господарства Вступ
І. Теоретичні питаня
1. Право власності на природні ресурси
2. Відповідальність запорушення лісового господарства
ІІ. Короткий зміст окремих правових понять і законодавчих положень
Висновок
Використана література... ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19
Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23
Висновки 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
ДОДАТКИ 37
... Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 6
1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 10
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Надія" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Надія" 19
Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23
Висновки 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
... Планування матеріальних ресурсів ЗМІСТ
ВСТУП
1.ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ
1.1. ЗМІСТ ТА ПОНЯТТЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА
1.2. МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ ЯК ОБ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ
1.3.СТАДІЇ УПРАВЛІННЯ ОБІГОМ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ (ОБЛІК, АНАЛІЗ, КОНТРОЛЬ, ПЛАНУВАННЯ
2. ПЛАНУВАННЯ ЯК ОСНОВА ФУНКЦІЯ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ
2.1. ОПИС СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ ”ФІНКОМ”
2.2. ПОРІВНЯННЯ НАЙКРАЩИХ СИСТЕМ ПЛАНУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ З СИСТЕМОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ ”ФІНКОМ”
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ. Основні шляхи поліпшення забезпеченості матеріальними ресурсами
Мета роботи: дослідити потреби підприємства в матеріальних ресурсах може бути задоволене екстенсивним шляхом (придбанням або виготовленням більшої кількості матеріалів і енергії) або інтенсивним (економнішим використанням наявних запасів в процесі виробництва продукції).
Передметом дослідження є матеріальні активи підприємства
Об’єктом дослідження процес планування матеріальних активів... Аналіз механізму управління матеріальних ресурсів на виробничому об’єднанні «Київприлад»
1. Аналіз матеріальних ресурсів на підприємстві 3
2Аналіз поточних витрат 6
3Аналіз обсягів реалізації 10
4 Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів 12
5. Аналіз рентабельності 18
ВИСНОВКИ 23
ДОДАТКИ 25
... Аналіз руху та використання матеріальних ресурсів Зміст
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Узагальнюючий аналіз підприємства 5
1.1. Загальна характеристика статутної діяльності 5
1.2. Галузеві особливості підприємства 10
1.3. Попередній аналіз діяльності 13
РОЗДІЛ 2. Аналіз руху та використання матеріальних ресурсів 15
2.1. Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів 15
2.2. Факторний аналіз матеріальних ресурсів 20
РОЗДІЛ 3 Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 31
Висновки 36
Список літератури 39... Аналіз руху та використання матеріальних ресурсів Зміст
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Узагальнюючий аналіз підприємства 5
1.1. Загальна характеристика статутної діяльності 5
1.2. Галузеві особливості підприємства 10
1.3. Попередній аналіз діяльності 13
РОЗДІЛ 2. Аналіз руху та використання матеріальних ресурсів 17
2.1. Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів 17
2.2. Факторний аналіз матеріальних ресурсів 22
РОЗДІЛ 3 Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 33
Висновки 38
Список літератури 41... Вступ / Розділ 1. Завдання аналізу матеріальних ресурсів та джерела інформації / Розділ 2. Аналіз забезпеченості підприємства матеріальними ресурсами: 2.1. Перевірка реальності плану матеріально-технічного забезпечення і фактичного його виконання, 2.2. Аналіз складських запасів / Розділ 3. Аналіз використання матеріальних ресурсів: 3.1. Система показників, які застосовуються для оцінки ефективності використання матеріальних ресурсів, 3.2. Фактори зміни матеріалоємності продукції / Висновки / Список використаної літератури... Аналіз забезпеченості підприємства сировиною і матеріалами та їх використання ВСТУП 3
1 ПОНЯТТЯ АНАЛІЗУ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 5
1.1 Економічна суть матеріальних ресурсів 5
1.2 Завдання аналізу та джерела інформації 14
1.3 Система показників, що характеризують ефективність використання матеріальних ресурсів на підприємстві 16
2 АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ НА ПРИКЛАДІ ВАТ «МЕТАЛІНВЕСТ» 24
2.1 Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів 24
2.2 Вплив зміни матеріалоємності на показники роботи підприємства 28
3 НАПРЯМКИ ПОЛІПШЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 32
ВИСНОВКИ 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39
Додаток А Звіт про фінансові результати ВАТ «Металінвест» за 2006 рік 40
... Вступ 3
1.Теорія та методологія оцінки та управління матеріальними ресурсами підприємства 5
1.1 Поняття та сутність управління матеріальними ресурсами 5
1.2 Інформаційно-аналітична база оцінки матеріально-технічних ресурсів підприємства 6
1.3 Система показників для аналізу стану управління матеріальними ресурсами 8
2. Загальна характеристика об’єкту дослідження 11
2.1 Загальна характеристика підприємства та його організаційна структура 11
2.2 Аналіз матеріальних ресурсів 13
3. Шляхи раціонального використання матеріальних ресурсів 20
3.1 Оптимізація номенклатури продукції та ії матеріального забезпечення 20
3.2 Впровадження нового обладнання та технологій на підприємстві 23
Висновки 25
Література 27
Додаток А. 29
Додаток Б. 30
Додаток В. 33
Додаток Г. 35... Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Сутність автоматизації на підприємствах ресторанного бізнесу та її вплив на оперативне опрацювання замовлень 10
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Наздар" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Наздар" 17
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 20
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 23
Висновки 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
... Правовий режим земель лісового фонду План :
Вступ
1. Порядок передачі земель у приватну власність для ведення селянського, фермерського господарства
2. Правовий режим земель лісового фонду
3. Правове регулювання ведення земельного кадастру
Висновок... Трудові та матеріальні ресурси підприємства, ефективність їх використання ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЗДІЙСНЕННЯ АНАЛІЗУ ТРУДОВИХ ТА МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та структура трудового потенціалу та матеріальних ресурсів підприємства 5
1.2. Методика аналізу економічного потенціалу підприємства 14
Розділ 2. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 20
2.1. Характеристика підприємства 20
2.2. Оцінка трудового потенціалу підприємства 26
2.3. Аналіз матеріальних ресурсів (оборотних фондів) 36
Розділ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ АНАЛІЗУ ТРУДОВИХ ТА МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА 41
3.1. Аналіз пошуку резервів на підприємстві 41
3.2. Напрямки вдосконалення системи управління трудовим потенціалом 45
Висновки 49
Література 50
Додатки 51
1. Система економічного потенціалу
2. Джерела економії матеріальних ресурсів
Метою курсової роботи є визначення резервів збільшення трудових та матеріальних ресурсів підприємства.
Предметом роботи є організація матеріально-технічного забезпечення трудовим колективом підприємства, що має своєю на меті забезпечення науково-технічного процесу виробництва і створення умов для ефективного виконання і перевиконання завдання плану кожною виробничою ланкою, дільницею по всіх показниках, тобто, якість, прибуток, зростання продуктивності праці, зниження собівартості продукції.
Об’єкт дослідження даної роботи є ВАТ „Дніпроважмаш”.
Завдання роботи:
виявлення проблем управління та ефективності діяльності підприємства на основі аналізу матеріального та трудового потенціалу підприємства;
аналіз ефективності технічних і організаційних заходів підприємства;
вибір та обґрунтування напрямків підвищення ефективності матеріального та трудового потенціалу конкретного підприємства.
Результати аналізу, проведеного у даній курсовій роботі передбачають:
вдосконалення системи управління трудовим колективом;
поліпшення використання матеріального потенціалу з врахуванням можливості його раціонального розширення і спеціалізації виробництва... Аналіз матеріальних витрат промислових підприємств Зміст
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Задачі, послідовність проведення й інформаційне забезпечення аналізу матеріальних витрат 5
РОЗДІЛ 2. Характеристика фінансово-господарської діяльності підприємства 9
РОЗДІЛ 3. Показники матеріальних витрат 15
РОЗДІЛ 4. Аналіз впливу ефективності використання матеріальних ресурсів на величину матеріальних витрат 19
РОЗДІЛ 5. Аналіз можливостей мобілізації виявлених резервів підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів 30
Висновки та пропозиції 34
Список використаної літератури 37
Додатки... Вступ 3
1. Методика аналізу використання матеріальних ресурсів 4
2. Показники ефективності використання матеріальних ресурсів 10
Висновок 14
Список використаної літератури 15
... Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства План
Вступ ..................................................................................................3
Розділ I.Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6
Розділ II. Організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства 10
Розділ III. Аналіз організації енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства 19
Розділ IV. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 34
Висновок 41
Список використаної літератури 43... Поняття, предмет та функції політичної економії Зміст
Вступ 3
1. Домарксистські і марксистські визначення політичної економії 4
2. Сучасні тлумачення предмета політичної економії 15
3. Закони й категорії політичної економії. 28
4. Функції політичної економії. 34
Висновки 38
Література 41... Аналіз матеріальних витрат підприємства ВСТУП. 3 1. СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА. 5 2. АНАЛІЗ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ АСОЦІАЦІЇ «УКРЛІССЕРВІС» 9 2.1. Аналіз використання матеріальних ресурсів. 9 2.2. Факторний аналіз матеріаломісткості продукції. 13 2.3. Аналіз відходів у виробництві. 22 2.4. Аналіз нормативної бази витрат матеріалів. 26 3. ШЛЯХИ ЗМЕНШЕННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ АСОЦІАЦІЇ «УКРЛІССЕРВІС». 32 ВИСНОВОК. 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42 ДОДАТОК А 44 ДОДАТОК Б 45 ДОДАТОК В 47 ... Cгенерировано за 0.351461 секунд |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |