Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Українська мова 11 клас Академічний рівень Плани-конспекти для Ламанова С ВВы можете заказать реферат на тему Українська мова 11 клас Академічний рівень Плани-конспекти для Ламанова С В или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «Українська мова 11 клас Академічний рівень Плани-конспекти для Ламанова С В»: Українська літературна мова та її норми ПЛАН
Вступ
І. Українська літературна мова та її норми.
2. Українська літературна мова та її норми
3. Стилі сучасної української літературної мови
4. Ділова українська мова як різновид літературної мови
Висновки
Список літератури... Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів План
Вступ 3
Розділ 1. Аналіз програми 6 - 11 класів з біології 4
Розділ 2. Учені-біологи України, короткі відомості про них 6
Розділ 3. Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів 17
3.1. План-конспект уроку на тему: "Центри різноманітності та походження культурних рослин" 17
3.2. План-конспект уроку на тему: Учення В.І.Вернадського про біосферу 26
3.3. Матеріал до уроку на тему "Опорно-рухова система" 30
Висновок 35
Список літератури 36... Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів План
Вступ 3
Розділ 1. Аналіз програми 6 - 11 класів з біології 4
Розділ 2. Учені-біологи України, короткі відомості про них 6
Розділ 3. Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів 17
3.1. План-конспект уроку на тему: "Центри різноманітності та походження культурних рослин" 17
3.2. План-конспект уроку на тему: Учення В.І.Вернадського про біосферу 26
3.3. Матеріал до уроку на тему "Опорно-рухова система" 30
Висновок 35
Список літератури 36... Історія становлення української мови як мови українського народу Вступ 3
1. Українська мова – національна мова українського народу 3
2. Походження і розвиток мови українського народу 4
3. Сучасна українська літературна мова та територіальні діалекти 9
Висновки 12
Література 13... Вступ 3
1. Свідомість і мова 4
2. Українська мова і свідомість народу 5
3. Національна свідомість і національна мова 8
Висновки 10
Список використаних джерел 11... УКРАЇНСЬКА МОВА ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ МОВА ТА ПРОФЕСІЯ 3
СПРОЩЕННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ 8
ЗАЯВА 9
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 12
... Організація обслуговування в Г ТК 1. СЕРТИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ В УКРАЇНІ 3
2. ФАКТОРИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ РІВЕНЬ ГОТЕЛЬНОГО СЕРВІСУ 14
АНКЕТА ГОТЕЛЮ 18
1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження
ЛІТЕРАТУРА 21
... n/a... Мова і стиль юридичних документів Вступ 3
1. Ділова українська мова: історія формування 4
2. Історичні аспекти становлення та розвитку офіційно-ділового стилю 7
3. Особливості офіційно-ділового стилю 10
Висновки 13
Використана література 14
... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження ... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження ... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження ... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження... АНКЕТА ГОТЕЛЮ (на прикладі готелю) 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження ... АНКЕТА ГОТЕЛЮ (на прикладі готелю) 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження... Контрольна робота українська мова 1 .Запишіть слова фонетичною транскрипцією. 3
2.Запишіть слова фонетичною транскрипцією і визначте, коли звучить [й], а коли [і]. 3
3.Запишіть слова фонетичною транскрипцією. 4
4.Запишіть слова фонетичною транскрипцією. 5
5.Запишіть слова фонетичною транскрипцією. Поясніть (письмово) відомі вам явища регресивної асиміляції приголосних. 5
ІІ.Створити текст для читання з усіма випадками асиміляції приголосних (30-слів). 7
III. Написати есе (формат А4, 1-5 сторінок). Тема «Українська мова і сьогодення». 7
ЛІТЕРАТУРА 11
... 1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
ПРОГРАМИ ПОСТІЙНОГО ГОСТЯ
ПАКЕТ ВИХІДНОГО ДНЯ
ВЕСІЛЬНИЙ ПАКЕТ
21. Висновки, пропозиції, зауваження ... 1. Система органів контролю фінансово-господарської діяльності в Україні. 3
2. Аудит як форма фінансового контролю. 10
Ситуаційне завдання: 18
До центру правової допомоги «Правозахист» 17 червня 2006р. надійшли матеріли Кримінальної справи №71-00020 при постанові в.о.слідчого СВ ПМДП1 у Дніпровському районі капітана податкової міліції Шульги С.Г. про призначення судово-бухгалтерської експертизи з питання не сплати до державного бюджету молодіжним житловим комплексом «Академічний» (далі в тексті - МЖК) податків на обов'язкових платежів на загальну суму 730540грн.
На вирішення експерта-бухгалтера поставлено питання: 1. Чи підтверджується документально висновки документальної перевірки дотримання вимог про оподаткування МЖК «Академічний» за період з 01.01.2003р. по 01.01.2006р. (акт перевірки №151-23/02 від 29.03.2006р.) за результатами якого встановлено, що МЖК «Академічний» не пораховано та не сплачено до державного бюджету податків та обов'язкових платежів:
- податку на додану вартість 123000грн.
- податку на прибуток 606290 грн.
- податку на землю 1250 грн.
Список використаної літератури 21
Додатки 22
... Організація обслуговування в Г ТК
1. ДОКУМЕНТАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 3
2. ФОРМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ В СВІТІ ТА В УКРАЇНІ 9
3. АНКЕТА ВАТ "ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС "Назва" 15
1. Назва й адреса
2. Рік введення в експлуатацію
3. Форма власності
4. Організаційно-правова форма
5. Відомча підпорядкованість
6. Оргструктура
7. Тип і клас
8. Матеріально-технічна база
9. Характеристика клієнтури
10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності)
11. Характеристика номерного фонду
12. Тарифи (види, система знижок)
13. Підприємства харчування
14. Додаткові послуги (платні, безплатні)
15. Основні статті доходів та основні статті витрат
16. Рівень рентабельності
17. Чисельність працюючих, середні зарплати
18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену
19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність
20. Перспективи і плани розвитку
21. Висновки, пропозиції, зауваження
ЛІТЕРАТУРА 21
... Вступ 3
1. Мова тварин як засіб спілкування між собою та людьми 4
2. Мова у житті людей 12
Висновки 19
Література 20
... 1. Лексико – семантичний спосіб творення слів 3
2. Правопис сполучників 5
3. Вставні слова і речення 8
Список літератури 13
... Українська мова професійного спілкування 1. Проаналізувати стилістичні розшарування лексики 3
2. Дати оцінку прямої мови. Розділові знаки при ній 5
Література 8
... Українська мова професійного спілкування ФРАЗЕОЛОГІЗМИ, ЇХ РОЗРЯДИ 3
ПОРЯДКОВІ ЧИСЛІВНИКИ 7
ПРОСТІ РЕЧЕННЯ. ТИПИ ПРОСТИХ РЕЧЕНЬ 10
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15
... 1. Граматична форма ділових парерів. 3
2. Способи та часи дієслова 5
3. Розділові знаки в простому реченні 8
Використана література 12
... Проблема культури мови білінгвів ПЛАН
Вступ
1. Українська мова та спілкування
2. Шлях до порозуміння
3. Критерії поділу
4. Список використаної літератури... 1. Прислів’я та приказки. Крилаті слова 3
2. Правопис складних прикметників 9
3. Складнопідрядне речення та його пунктуація 11
Список використаної літератури 15
... План
ВСТУП 2
1. МОВА І ЇЇ ФУНКЦІЇ 3
2. МОВА ЯК ЗАСІБ СПІЛКУВАННЯ 10
ВИСНОВОК 15
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ. 16... План
ВСТУП 2
1. МОВА І ЇЇ ФУНКЦІЇ 3
2. МОВА ЯК ЗАСІБ СПІЛКУВАННЯ 10
ВИСНОВОК 15
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ. 16... Cгенерировано за 0.345528 секунд |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |