Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Європейська кухня 16- 17 століттяВы можете заказать реферат на тему Європейська кухня 16- 17 століття или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «Європейська кухня 16- 17 століття»: Європейська культура 19 століття
Вступ 2
1. Література ХІХ століття. 5
2. Образотворче мистецтво та архітектура. 12
3. Музика театр. Народження кіно. 22
Висновки 28
Список використаної літератури 29
... Зимові свята та їх використання в туризмі ВСТУП 3
І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗИМОВИХ СВЯТ 5
1.1. Історія виникнення зимових свят у різних народів світу 5
1.2. Традиції, обряди і звичаї проведення зимових свят 9
1.3. Зимові свята в Україні 15
ІІ. СТРАВИ НАРОДІВ СВІТУ НА ЗИМОВІ СВЯТА 20
2.1. Кухня народів Європи 20
2.2. Кухня народів Азії 26
2.3. Українська кухня 29
ІІІ. ВИКОРИСТАННЯ ЗИМОВИХ СВЯТ В ТУРИСТИЧНОМУ ПРОДУКТІ 33
ВИСНОВКИ 38
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40
ДОДАТКИ 42
... Англія кінця ІХХ - початку ХХ століття Вступ....3 Розділ 1. Закріплення буржуазної державності в кінці ХІХ на початку ХХ століття...6 Розділ 2. Зростання робітничого та демократичного руху у Англії на початку XX століття.12 Розділ 3. Політика правлячих кіл на початку XX століття та політична криза 1909 – 1914 рр18 Висновки.22 Список використаних джерел і літератури..25 Додатки................................................................................................................28 ... Рукописний документ і його місце в контексті національної культури ПЛАН
Вступ 3
І. Рукописи княжої доби 5
а) ХІ століття 5
б) ХІІ століття 12
в) ХІІІ століття 18
ІІ. Мистецтво української рукописної книги ХІV - ХІІ століть 20
ІІІ. Вплив друкарства на рукописні документи 25
Висновок 29
Література 31
... Сучасні культурологічні концепції XX століття. Українська культура XIX століття 1.Сучасні культурологічні концепції XX століття...........................................3
2.Українська культура XIX століття в умовах утиску
з боку російського царату...................................................................................7
3. Світоглядні ідеї та наукова революція в Європі XVI- XVII століть..........14
Список літератури...............................................................................................20... Європейська конвенція про зовнішньоторгівельний арбітраж
Вступ 3
Європейська конвенція про зовнішньоторговельний арбітраж 4
Висновки 10
Список використаних джерел 12
... Соціально-економічний лад та право України у ХІХ столітті Вступ 3
1. Криза середньовічних і розвиток нових соціально-економічних відносин у першій половині ХІХ століття 10
2. Скасування кріпацтва та демократичні реформи у другій половині ХІХ століття 12
3. Модернізаційні процеси на українських землях другої половини ХІХ століття та їх особливості 20
4. Зміни в соціальній структурі української нації у другій половині ХІХ століття 23
Висновки 26
Література. 29
... ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ФІЛОСОФІЇ XX СТОЛІТТЯ ЗМІСТ
ВСТУП 3
1. КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ ТА ІСТОРІОСОФСЬКІ НАПРЯМИ У
ФІЛОСОФІЇ XX СТОЛІТТЯ 4
2. РЕЛЕГІЙНА ФІЛОСОФІЯ XX СТОЛІТТЯ 10
3.ПРОВЕДНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ
ФІЛОСОФІЇ НА МЕЖІ ТИСЯЧОЛІТЬ 14
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ... ПАСПОРТ туристського маршруту - Європейська площа Район подорожі: Європейська площа
Маршрут: Європейська площа
Сезонність
Зручні види транспорту:
Час проведення подорожі (дата):
Основна тема маршруту:
Нитка маршруту
Вид туризму
Рекомендована тривалість
Протяжність маршруту
Історико-краєзнавчий та технічний опис маршруту:
Необхідне спорядження
СХЕМА МАРШРУТУ
Рекомендовані місця ночівель
Перегони, що зустрічаються на маршрутах та способи їх безпечного подолання
Рекомендована література та картографічний матеріал
Прізвище, ім’я, домашня адреса, телефон автора... План
1. Історичні умови формування та характерні риси європейської культури ХIХ ст. 3
2. Основні художні течії культури ХIХ сторіччя; класицизм, романтизм, реалізм 4
3. Європейська культура кінця ХIХ – початку ХХ сторіччя; натуралізм, імпресіонізм, символізм 10
Література 15
... ПОЛІТОЛОГІЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ХХ СТОЛІТТЯ
1. ПОЛІТОЛОГІЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ХХ СТОЛІТТЯ 3
1.1. КЛАСИЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ХХ СТОЛІТТЯ 3
1.2. ОСНОВНІ ІДЕЇ ТА НАПРЯМКИ АМЕРИКАНСЬКОЇ ПОЛІТИЧНОЇ СОЦІОЛОГІЇ 4
1.3. ФРАНЦУЗЬКА ПОЛІТИЧНА ДУМКА 6
1.4. НІМЕЦЬКА ПОЛІТИЧНА ДУМКА 6
2. УКРАЇНСЬКА ІНТЕЛІГЕНЦІЯ ПРО НАЦІОНАЛЬНЕ КУЛЬТУРНЕ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ В 60-70-Х РОКАХ ХХ СТОЛІТТЯ 8
3. ПОЛІТИЧНА КУЛЬТУРА 10
3.1. ПОНЯТТЯ “ПОЛІТИЧНА КУЛЬТУРА” 10
3.2. ТИПОЛОГІЯ ТА РІВНІ ПОЛІТИЧНИХ КУЛЬТУР 11
3.3. МЕХАНІЗМИ ПОЛІТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ 16
4. СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 18
... Європейська валюта система та проблеми її розвитку ЗМІСТ
Вступ 3
1. Передумови виникнення європейської валютної системи. 4
2. Європейська валютна система - шлях розвитку 6
3.Сучасний стан європейської валютної системи. 10
Висновок 18
Література 19
... Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану) Вступ 3
1. Етнічні особливості народу США 6
1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9
2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26
2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30
Висновки 34
Список використаної літератури та джерел 36
Додатки 38-51... Дитинство у світовому живописі
Вступ 3
1. Образ дитини в образотворчому мистецтві 4
Перша половина XVIII століття. 5
Друга половина XVIII століття. 5
Перша половина XIX століття. 6
Середина, друга половина XIX століття. 7
Рубіж XIX–ХХ ст. 7
2. Тема дитинства на полотнах світових митців 9
2.1. Картини Пітера Пауля Рубенса 9
2.2. «Мораль» і «головки» на полотнах Жана Батиста Греза 11
2.3. Світ дитинства очима Софі Андерсон 13
2.4. Петров-Водкін і його картини про дітей 14
Висновки 17
Додатки 18
Список використаної літератури 28
... ЄВРОПЕЙСЬКА КОНВЕНЦІЯ З ПРАВ ЛЮДИНИ, СОЦІАЛЬНА ХАРТІЯ ВСТУП 3
1. Конвенція про захист прав людини та основних свобод 4
2. Європейська соціальна хартія 10
ВИСНОВКИ 20
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 22
... Особливості організації харчування туристів з Великобританії ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5
1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19
2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36... Особливості харчування туристів з Китаю Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Китаю 6
1.1.Національні особливості народу Китаю 6
1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14
2. Особливості харчування туристів з Китаю 17
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30
2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32
Висновки 35
Список використаної літератури 37
Додатки 39... Організація харчування туристів з Італії Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Італії 5
1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9
2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13
2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24
2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28
Висновки 34
Список використаної літератури 36
Додатки 38
... Особливості харчування туристів з Італії Вступ 4
1. Етнічні особливості народу Італії 6
1.1. Національні особливості народу Італії 6
1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11
2. Особливості харчування туристів з Італії 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29
2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33
Висновки 39
Список використаної літератури 41
Додатки 43... Особливості харчування туристів з Великобританії Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Великобританії 5
1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11
2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14
2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17
2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28
Висновок 30
Список використаних джерел 32
Додатки 33-34... Особливості організації харчування туристів з Угорщини ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5
1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22
2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26
ВИСНОВКИ 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31
ДОДАТКИ 33-40... Особливості організації харчування туристів з Японії Вступ 3
І. Етнічні особливості народу Японії 6
1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10
ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13
2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23
2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
Висновки 32
Список використаних джерел 34
Додатки 37
... Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття Зміст
Вступ 3
1. Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття 4
1.1. Зміни в економічній сфері, в соціальній сфері 4
1.2. Боротьба за реформи 12
1.3. «Сто днів реформ» 18
2. Політична боротьба в Китаї наприкінці ХІХ століття 24
2.1. Розгортання революційного руху 24
2.2. Сунь Ятсен та його політична доктрина 27
Висновки 31
Список використаної літератури: 33... Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття Зміст
Вступ 3
1. Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття 4
1.1. Зміни в економічній сфері, в соціальній сфері 4
1.2. Боротьба за реформи 12
1.3. «Сто днів реформ» 18
2. Політична боротьба в Китаї наприкінці ХІХ століття 24
2.1. Розгортання революційного руху 24
2.2. Сунь Ятсен та його політична доктрина 27
Висновки 31
Список використаної літератури: 33... Організація харчування туристів з Грузії ВСТУП 3
І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ГРУЗІЇ 5
1.1. Формування національної кухні Грузії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Грузії 7
ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ГРУЗІЇ В УКРАЇНІ 12
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Грузії 12
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Грузії 16
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Грузії 25
2.4. Організація харчування туристів з Грузії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 32
ДОДАТКИ 34-38... Організація харчування туристів з Польщі ВСТУП 3
І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6
1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8
ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23
2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26
ВИСНОВКИ 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31
ДОДАТКИ 33
... Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття Зміст
Вступ 3
1. Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття 4
1.1. Зміни в економічній сфері 4
1.2. Зміни в соціальній сфері 10
1.3. Боротьба за реформи 12
1.4. «Сто днів реформ» 18
2. Політична боротьба в Китаї наприкінці ХІХ століття 24
2.1. Розгортання революційного руху 24
2.2. Сунь Ятсен та його політична доктрина 27
Висновки 31
Список використаної літератури: 33... Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття Зміст
Вступ 3
1. Китай в кінці ХІХ – на початку ХХ століття 4
1.1. Зміни в економічній сфері 4
1.2. Зміни в соціальній сфері 10
1.3. Боротьба за реформи 12
1.4. «Сто днів реформ» 18
2. Політична боротьба в Китаї наприкінці ХІХ століття 24
2.1. Розгортання революційного руху 24
2.2. Сунь Ятсен та його політична доктрина 27
Висновки 31
Список використаної літератури: 33... Розвиток банківської сфери у 90-ті роки 20-го століття Вступ 3
1. Зміни банківської системи у 90-ті рр. ХХ століття 5
2. Моделі взаємозв язку банків із промисловістю 9
3. Банківська криза 17
Висновок 20
Список використаних джерел 22
... Організація харчування туристів з Чехії та Словакії Вступ 3
1. Етнічні особливості туристів з Чехії та Словакії 5
1.1. Національні особливості народів з Чехії та Словакії 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку з Чехії та Словакії 8
2. Особливості харчування туристів з Чехії та Словакії в Україні 12
2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Чехії та Словакії 12
2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Чехії та Словакії 15
2.3. Національно-українська кухня як предмет туристичного інтересу для туристів з Чехії та Словакії 19
2.4. Організація харчування туристів з Чехії та Словакії в ресторанах та кафе міста Києва 25
Висновки 30
Список використаних джерел 31
Додатки 34-40
... Cгенерировано за 0.340120 секунд |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |