Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Працівник комбінату Л взяв у цеху готової продукції 20 копченихВы можете заказать реферат на тему Працівник комбінату Л взяв у цеху готової продукції 20 копчених или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «Працівник комбінату Л взяв у цеху готової продукції 20 копчених»: ВСТУП 3
1. Поняття готової продукції, витрат і собівартості як економічних показників 5
2. Методика проведення аудиту готової продукції 18
3. Підготовка підсумкової документації по результатах аудиту готової продукції 27
Висновки 34
Список використаної літератури 37
ДОДАТКИ 40
... ОБЛІК РЕАЛІЗАЦІЇ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ, ПОСЛУГ ВСТУП 3 Розділ I. Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 5 1.1. Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 5 1.2. Характеристика рахунків, призначених для обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 8 Розділ II. Облік реалізації готової продукції, робіт, послуг 11 2.1. Порядок формування первісної вартості готової продукції, робіт, послуг 11 2.2. Документування господарських операцій, пов’язаних з рухом готової продукції 14 2.3. Організація аналітичного обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 17 2.4. Бухгалтерське відображення операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, робіт, послуг 19 Розділ III. Автоматизація обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 30 ВИСНОВКИ 35 Список використаних джерел 38 Додатки 40 ... Аналіз планування і організації комерційної діяльності ВАТ “...” по збуту готової продукції ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 7
1.1. СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ЗБУТОВОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 7
1.2. ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ 7
1.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНО-ЗБУТОВОЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 7
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 19
2.1. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ АГЛОМЕРАТУ ТА КОНЦЕНТРАТУ 19
2.2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 28
2.3. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 35
2.4. ОЦІНКА ВПЛИВУ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМБІНАТУ 39
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 40
3.1. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ КОМБІНАТУ ПО ЗБУТУ АГЛОМЕРАТУ ТА ЗАЛІЗОРУДНОГО КОНЦЕНТРАТУ 40
3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ 57
3.3. РОЗРАХУНОК ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАХОДІВ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З УРАХУВАННЯМ РИЗИКІВ 59
ВИСНОВКИ 59
ЛІТЕРАТУРА 63... Аналіз планування і організації комерційної діяльності ВАТ “...” по збуту готової продукції ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 7
1.1. СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ЗБУТОВОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 7
1.2. ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ 7
1.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНО-ЗБУТОВОЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 7
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 19
2.1. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ АГЛОМЕРАТУ ТА КОНЦЕНТРАТУ 19
2.2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 28
2.3. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 35
2.4. ОЦІНКА ВПЛИВУ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМБІНАТУ 39
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 40
3.1. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ КОМБІНАТУ ПО ЗБУТУ АГЛОМЕРАТУ ТА ЗАЛІЗОРУДНОГО КОНЦЕНТРАТУ 40
3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ 57
3.3. РОЗРАХУНОК ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАХОДІВ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З УРАХУВАННЯМ РИЗИКІВ 59
ВИСНОВКИ 59
ЛІТЕРАТУРА 63... Аналіз планування і організації комерційної діяльності ВАТ “...” по збуту готової продукції ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 7
1.1. СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ЗБУТОВОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 7
1.2. ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ 7
1.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНО-ЗБУТОВОЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 7
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 19
2.1. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ АГЛОМЕРАТУ ТА КОНЦЕНТРАТУ 19
2.2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 28
2.3. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 35
2.4. ОЦІНКА ВПЛИВУ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМБІНАТУ 39
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 40
3.1. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ КОМБІНАТУ ПО ЗБУТУ АГЛОМЕРАТУ ТА ЗАЛІЗОРУДНОГО КОНЦЕНТРАТУ 40
3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ 57
3.3. РОЗРАХУНОК ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАХОДІВ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З УРАХУВАННЯМ РИЗИКІВ 59
ВИСНОВКИ 59
ЛІТЕРАТУРА 63... Аналіз планування і організації комерційної діяльності ВАТ “...” по збуту готової продукції ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 7
1.1. СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ЗБУТОВОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 7
1.2. ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ 7
1.3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОПЕРАТИВНО-ЗБУТОВОЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 7
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 19
2.1. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ АГЛОМЕРАТУ ТА КОНЦЕНТРАТУ 19
2.2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 28
2.3. АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 35
2.4. ОЦІНКА ВПЛИВУ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМБІНАТУ 39
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ВАТ “ПІВДЕННИЙ ГЗК” 40
3.1. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ КОМБІНАТУ ПО ЗБУТУ АГЛОМЕРАТУ ТА ЗАЛІЗОРУДНОГО КОНЦЕНТРАТУ 40
3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАЛІЗОРУДНОЇ СИРОВИНИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ 57
3.3. РОЗРАХУНОК ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАХОДІВ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПО ЗБУТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З УРАХУВАННЯМ РИЗИКІВ 59
ВИСНОВКИ 59
ЛІТЕРАТУРА 63... Облік і аналіз відвантаження і реалізації готової продукції Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття готова продукція 5
1.1. Зміст поняття „готова продукція”, її класифікація та порядок 5
оцінки в бухгалтерському обліку 5
1.2. Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції 6
Розділ 2. Облік готової продукції та її реалізації 9
2.1. Нормативно-правова база, що регулює питання обліку готової продукції та її реалізації 9
2.2. Документальне оформлення наявності та руху готової продукції 13
2.3.Формування первинної вартості готової продукції та її ціни 17
2.4. Облік готової продукції та її реалізації 21
Розділ 3. Аналіз готової продукції та її реалізації 36
Висновки 52
Список використаних джерел 55... Облік і контроль реалізації готової продукції та її фінансових результатів ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ 5
1.1.Сутність готової продукції 5
1.2.Поняття фінансових результатів 17
1.3.Техніко-економічна характеристика підприємства ВАТ "Львівська пивоварня" 22
РОЗДІЛ 2. ОБЛІК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ 28
2.1.Аналітичний та синтетичний облік готової продукції 28
2.2. Облік реалізації готової продукції на підприємстві ВАТ "Львівська пивоварня" 39
2.3.Особливості організації та функціонування інформаційної системи обліку реалізації готової продукції 51
РОЗДІЛ 3. КОНТРОЛЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ 60
3.1.Мета проведення контролю 60
3.2.Організація контролю реалізації готової продукції та її фінансових результатів 62
ВИСНОВКИ 77
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 81
Додатки 85
... ЗАКОНОДАВЧІ ТА НОРМАТИВНІ АКТИ, ЩО РЕГЛАМЕНТУЮТЬ ОБЛІК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. Зміст
ВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. ЗАКОНОДАВЧІ ТА НОРМАТИВНІ АКТИ, ЩО РЕГЛАМЕНТУЮТЬ ОБЛІК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. 4
РОЗДІЛ 2. ДОКУМЕНТУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ ПОВ’ЯЗАНИХ З РУХОМ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 8
РОЗДІЛ 3. ОЦІНКА ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ НАДХОДЖЕННІ ТА ВИБУТТІ 13
РОЗДІЛ 4. СИНТЕТИЧНИЙ І АНАЛІТИЧНИЙ ОБЛІК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 17
РОЗДІЛ 5. ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 24
ВИСНОВКИ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33... Особливості оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві Вступ 3
1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 5
1.1. Економічна природа готової продукції: обліковий аспект 5
1.2. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку 15
2. Особливості визнання, оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві 18
2.1. Економічна характеристика діяльності ЗАТ „Случ” 18
2.2. Загальні аспекти організації обліку на підприємстві 26
2.3. Методологія обліку готової продукції, робіт, послуг 29
2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг) 29
2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг) 31
2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції 33
2.3.4. Відображення інформації про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності. 39
2.4. Методика проведення інвентаризації готової продукції, робіт, послуг 42
3. Пропозиції з удосконалення обліку готової продукції, робіт, послуг 48
Висновки 50
Список використаних джерел: 53... Облік готової продукції та її реалізації Вступ 2
1. Економічна сутність та значення готової продукції та її реалізації 4
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 11
3. Формування первісної і фактичної собівартості продукції 15
4. Облік реалізації готової продукції 17
5. Шляхи вдосконалення обліку готової продукції та її реалізації 26
Висновки і пропозиції 31
Література 35
Додаток А. Модель факторної системи обсягу реалізації продукції 38
... Документування господарських операцій пов’язаних з рухом готової продукції Зміст
Вступ 2
Розділ 1. Законодавчі та нормативні акти, що регламентують облік готової продукції. 4
Розділ 2. Документування господарських операцій пов’язаних з рухом готової продукції 8
Розділ 3. Оцінка готової продукції при надходженні та вибутті 13
Розділ 4. Синтетичний і аналітичний облік готової продукції 17
Розділ 5. Інвентаризація готової продукції 24
Висновки 32
Список використаних джерел 33... Аудит випуску і реалізації готової продукції на підприємстві харчової промисловості Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти аудиту випуску і реалізації готової продукції 5
1.1. Визначення, оцінка та класифікація основних засобів 5
1.3. Огляд нормативної та законодавчої бази з аудиту орендованих основних засобів 7
Розділ 2. Методика аудиту випуску і реалізації готової продукції 10
2.1. Мета та завдання аудиту випуску і реалізації готової продукції 10
2.2. Джерела отримання аудиторських доказів аудиту випуску і реалізації готової продукції 11
2.3. Основні методи, прийоми та процедури аудиту випуску і реалізації готової продукції 13
2.4. Загальний аудиторський ризик та його складові 15
2.5. Послідовність проведення аудиту випуску і реалізації готової продукції 20
Розділ 3. Організація аудиту випуску і реалізації готової продукції ДП ВАТ «Назва» БКК 22
3.1. Техніко – економічна характеристика діяльності ДП ВАТ «Назва» БКК 22
3.2. План та програма аудиту випуску і реалізації готової продукції ДП ВАТ «Назва» БКК 26
3.3. Аудит випуску і реалізації готової продукції ДП ВАТ «Назва» БКК 28
Висновки та пропозиції 35
Список використаної літератури 37
Додатки 39
... Аналіз виробництва готової продукції на підприємствах Зміст
Реферат 2
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Сутність та цілі аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 5
1.1. Загальна характеристика продукції: поняття та показники 5
1.2. Цілі та задачі аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 8
РОЗДІЛ 2. Методика аналізу виробництва готової продукції на підприємствах 11
2.1. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції 11
2.2. Аналіз асортименту продукції 14
2.3. Аналіз якості продукції 18
2.4. Резерви збільшення обслуговування виробництва готової продукції 26
РОЗДІЛ 3. Фактори збільшення обсягу виробництва готової продукції 29
Висновки 32
Список літератури 34... Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції. ЗМІСТ
стор.
Вступ.............................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття готова продукція..........................................6
1.1. Зміст поняття „готова продукція”, її класифікація та порядок оцінки в бухгалтерському обліку..............................................................................................6
1.2. Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції...........................9
1.3. Техніко-економічна характеристика діяльності ВАТ ЧКФ ”Стріла”............12
Розділ 2. Облік готової продукції та її реалізації...................................................21
2.1. Нормативно-правова база, що регулює питання обліку готової продукції та її реалізації.................................................................................................................21
2.2. Документальне оформлення наявності та руху готової продукції .....................................................................................................................................26
2.3. Формування первинної вартості готової продукції та її ціни........................30
2.4. Облік готової продукції та її реалізації.........................................................34
Розділ 3. Аналіз готової продукції та її реалізації..................................................49
3.1. Організація та методика аналізу.......................................................................49
3.2. Аналіз структури продукції...............................................................................
3.3. Аналіз обсягу і асортименту............................................................................
3.4. Аналіз рівня якості продукції..........................................................................
3.5. Аналіз реалізації готової продукції..............................................................
3.6. Шляхи і резерви збільшення випуску продукції та обсягів реалізації......
Висновки....................................................................................................................
Список використаних джерел..................................................................................
Додатки....................................................................................................................... Стан та шляхи вдосконаленя обліку виробничих запасів (готової продукції) Вступ 3
1. Огляд літератури. 5
2. Теоретичні аспекти обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.1 Економічний зміст і завдання обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.2 Класифікація запасів. 10
2.3 Оцінка виробничих запасів (готової продукції). 12
2.4 Розкриття інформації про запаси у примітках до фінансової звітності. 14
3. Стан обліку виробничих запасів (готової продукції). 17
3.1. Первинний облік запасів. 17
3.2. Організація складського господарства і складського обліку. 17
3.3. Синтетичний і аналітичний облік запасів. 21
3.4. Інвентаризація виробничих запасів (готової продукції). 25
4. Удосконалення обліку виробничих запасів (готової продукції). 30
Висновки 40
Список літератури 42... Облік реалізації готової продукції в системі управління підприємством Вступ 3
1. Економічна сутність реалізації готової продукції 5
2. Економічно-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 6
3. Коротка організаційно-економічна характеристика базового підприємства 8
4. Первинна документація з обліку реалізації 15
5. Облік доходів від реалізації готової продукції 22
6. Облік собівартості реалізованої готової продукції 27
7. Облік витрат на збут 28
8. Порядок визначення фінансового результату від реалізації готової продукції 30
Висновки і пропозиції 37
Список використаних джерел 40
Додатки 42
... Облік руху готової продукції на виробничому підприємстві Вступ 3
1. Характеристика готової продукції її оцінка та класифікація 5
2. Нормативно-законодавча база обліку готової продукції 8
3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 12
4.Облік руху готової продукції на виробничому підприємстві. 13
4.1.Порядок формування та відображення в обліку первинної вартості готової продукції 13
4.2. Відображення бухгалтерського обліку випуску продукції 19
Висновки і пропозиції 26
Перелік посилань 28
Додатки 29
Додаток А. 29
Додаток Б. 31
Додаток В. 32... Аналіз ефективності використання трудових ресурсів підприємства Вступ 3
1. Поняття продуктивності праці та ефективності використання трудових ресурсів 4
2. Показники оцінки ефективності використання трудових ресурсів 9
3. Шляхи підвищення продуктивності праці працівників 16
Задача № 7 20
Згідно з балансом меблевого комбінату на кінець звітного року залишок готової продукції становить 1082 тис. грн., у тому числі: шафи для одягу – 688,7, канапи – 148, 4, стільці 244,9 тис. грн.
Середні відпускні (договірні) ціни становили: на шафи: листопад – 109,40 грн., грудень – 112,60, на канапи: вересень – 62,90, жовтень – 63,30, листопад – 61,50, грудень – 56,80 грн., на стільці: листопад – 10,10, грудень – 11,44 грн.
Виробнича собівартість оприбуткованої нереалізованої продукції становить: шафи: листопад – 209,4 тис. грн., грудень – 479,3, канапи: вересень – 30,9, жовтень – 14,7, листопад – 102,8, грудень – 56,80 тис. грн., стільці: грудень – 244,9 тис. грн.
Визначити розрахункову вартість залишку нереалізованої готової продукції на складах меблевого комбінату з урахуванням зміни цін.
Висновки 22
Список використаної літератури 23
... ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві ТОВ„ ...” 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 30
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві ТОВ„ ...” 34
3.1. Порівняльна характеристика П(С)БО та МСФЗ 35
3.2. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 39
Список використаної літератури 40
Додатки
... Вступ…………………………………………………………………………………..
1. Загальна характеристика ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»……………………………….……………………………………...
2. Структура та технічна база ливарного цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………….
3. Організація виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
4. Управління якістю продукції та організація технічного контролю у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………….
5. Організація техніко-економічного планування та планування виробничої програми у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
6. Аналіз, організація та планування праці і заробітної плати у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………………………………………………………….
7. Аналіз та планування собівартості продукції ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
8. Аналіз та планування підвищення ефективності виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»…........................................................................................
Висновки………………………………………………………………………………
Список використаних джерел………………………………………………………..
Додатки………………………………………………………………………………...... Вступ…………………………………………………………………………………..
1. Загальна характеристика ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»……………………………….……………………………………...
2. Структура та технічна база ливарного цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………….
3. Організація виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
4. Управління якістю продукції та організація технічного контролю у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………….
5. Організація техніко-економічного планування та планування виробничої програми у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
6. Аналіз, організація та планування праці і заробітної плати у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»………………………………………………………………….
7. Аналіз та планування собівартості продукції ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»……………………………………………………………………………
8. Аналіз та планування підвищення ефективності виробництва у ливарному цеху №8 ЗАТ «КЗГО»…........................................................................................
Висновки………………………………………………………………………………
Список використаних джерел………………………………………………………..
Додатки………………………………………………………………………………...... Удосконалення обліку, аналізу та аудиту готової продукції Вступ 4
Розділ 1. Теоретико-методичні основи обліку, аналізу та аудиту готової продукції 7
1.1. Економічна сутність готової продукції 7
1.2. Мета, завдання та нормативна база обліку готової продукції 12
1.3. Мета та завдання аналізу і аудиту готової продукції 18
Розділ 2. Організація бухгалтерського обліку готової продукції на підприємстві 28
2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика базового підприємства 28
2.2. Первинний та аналітичний облік готової продукції на підприємстві 41
2.3. Синтетичний облік готової продукції на підприємстві 52
Розділ 3. Економічний аналіз і аудит готової продукції на підприємстві 62
3.1. Інформаційна база та методика аналізу готової продукції на підприємстві 62
3.2. Методика аудиту наявності та руху готової продукції на підприємстві 72
3.3. Шляхи вдосконалення методики обліку, аналізу та аудиту готової продукції в умовах застосування сучасних інформаційних технологій 78
Висновки 90
Література 94
Додатки 98
Додаток А. Техніко-економічні показники діяльності базового підприємства 98
Додаток Б. Фінансова звітність базового підприємства 99
Додаток В. Робочий план рахунків, який застосовується на базовому підприємстві 102
Додаток Г. Графік документообігу базового підприємства 104
Додаток Д. Бухгалтерські записи господарських операцій відображення надходження та вибуття виробничих запасів базового підприємства 105
Додаток Е. Бухгалтерське відображення операцій з руху готової продукції на базовому підприємстві 106
... Облік готової продукції (робіт, послуг) Вступ 3
Розділ І. Готова продукція та особливості її функціонування на підприємстві 6
1.1. Готова продукція як економічна категорія, її класифікація 6
1.3. Огляд нормативно-правової бази та спеціальної літератури з питань обліку готової продукції (робіт, послуг) 11
Розділ ІІ. Бухгалтерський облік готової продукції 16
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ „Назва” 16
2.2. Організація обліку готової продукції на підприємстві ТОВ „ Назва” 20
2.3. Документування господарських операцій з обліку наявності та реалізації готової продукції 27
2.4. Відображення в обліку операцій, пов’язаних з рухом готової продукції 31
Розділ ІІІ. Автоматизація обліку готової продукції підприємства 40
3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій ведення обліку 40
3.2. Застосування комп’ютерних технологій з обліку готової пролдукції 43
Висновки 46
Список використаних джерел 49
Додатки 51
... ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 41
Список використаної літератури 45
ДОДАТОК А 49
ДОДАТОК Б 53
ДОДАТОК В 54
ДОДАТОК Г 55
ДОДАТОК Д 56
ДОДАТОК Е 65
... ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 50
Список використаної літератури 54
ДОДАТОК А 58
ДОДАТОК Б 62
ДОДАТОК В 63
ДОДАТОК Г 64
ДОДАТОК Д 65
ДОДАТОК Е 74
... Організація і методика обліку та аналізу реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) ВСТУП 3 РОЗДІЛ I 7 Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг на підприємстві 7 1.1 Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 7 1.2 Організація і методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 11 1.3 Теоретичні основи аналізу реалізації готової продукції, товарів робіт, послуг 22 РОЗДІЛ II 30 Організація та методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг на підприємстві 30 2.1 Документування господарських операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів робіт, послуг 30 2.2 Організація аналітичного та синтетичного обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 35 2.3 Методика відображення операцій пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів, робіт, послуг 40 2.4 Автоматизація обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 50 РОЗДІЛ ІІІ 61 Організація та методика аналізу реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг в Асоціації «Укрліссервіс» 61 3.1 Завдання, напрямки аналізу, джерела інформації реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 61 3.2 Методика аналізу операцій пов язаних з реалізацією готової продукції, товарів, виконаних робіт (послуг) 70 3.3 Особливості аналізу та контролю за відображенням результатів в обліку і фінансовій звітності реалізації готової продукції 81 ВИСНОВОК 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 102 ДОДАТКИ 107 ... ВСТУП
РОЗДІЛ 1
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА УМОВ ЇЇ ЗНИЖЕННЯ
1.1. Теоретична сутність та економічний зміст трудомісткості продукції
1.2. Методи і методики визначення показників трудомісткості продукції
1.3. Основні проблеми зниження трудомісткості продукції, особливості їх перспективного розвитку, розробка економічного механізму щодо їх вирішення
РОЗДІЛ 2.
ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ СТАНУ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ В ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕМАЛЕЙ ЗАТ „КСЗ”
2.1. Комплексний аналіз діяльності ЗАТ „КСЗ” та перспективи його розвитку
2.2. Аналіз техніко-економічних показників діяльності цеху по виробництву емалей ЗАТ „КСЗ”
2.3. Аналіз трудомісткості продукції в умовах діяльності цеху
РОЗДІЛ 3
ПЛАНУВАННЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ЦЕХУ ЗА РАХУНОК ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАХОДІВ, СПРЯМОВАНИХ НА ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЦЕХУ
3.1. Розробка комплексної програми організаційно-технічних заходів, що спрямовані на розвиток цеху в напрямку зниження трудомісткості продукції
3.2. Ресурсне та організаційне обґрунтування пропозицій по зниженню трудомісткості продукції цеху та оцінка їх соціально-економічної ефективності
3.3. Планування основних техніко-економічних показників з урахуванням реалізації заходів щодо зниження трудомісткості продукції та підвищення ефективності діяльності цеху по виробництву емалей ЗАТ „КСЗ”
ВИСНОВКИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ... ВСТУП
РОЗДІЛ 1
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА УМОВ ЇЇ ЗНИЖЕННЯ
1.1. Теоретична сутність та економічний зміст трудомісткості продукції
1.2. Методи і методики визначення показників трудомісткості продукції
1.3. Основні проблеми зниження трудомісткості продукції, особливості їх перспективного розвитку, розробка економічного механізму щодо їх вирішення
РОЗДІЛ 2.
ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ СТАНУ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ В ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕМАЛЕЙ ЗАТ „КСЗ”
2.1. Комплексний аналіз діяльності ЗАТ „КСЗ” та перспективи його розвитку
2.2. Аналіз техніко-економічних показників діяльності цеху по виробництву емалей ЗАТ „КСЗ”
2.3. Аналіз трудомісткості продукції в умовах діяльності цеху
РОЗДІЛ 3
ПЛАНУВАННЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ЦЕХУ ЗА РАХУНОК ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАХОДІВ, СПРЯМОВАНИХ НА ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЦЕХУ
3.1. Розробка комплексної програми організаційно-технічних заходів, що спрямовані на розвиток цеху в напрямку зниження трудомісткості продукції
3.2. Ресурсне та організаційне обґрунтування пропозицій по зниженню трудомісткості продукції цеху та оцінка їх соціально-економічної ефективності
3.3. Планування основних техніко-економічних показників з урахуванням реалізації заходів щодо зниження трудомісткості продукції та підвищення ефективності діяльності цеху по виробництву емалей ЗАТ „КСЗ”
ВИСНОВКИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ... Обгрунтування норм запасів виробничого підприємства Вступ 3
1.Сутність запасів підприємства та їх види 5
2. Фактори, що впливають на обсяг і структуру запасів готової продукції 11
3. Методи нормування запасів готової продукції 15
4. Принципові підходи до визначення потреби у запасах готової продукції 20
Висновок 29
Список літератури 33
... Cгенерировано за 0.347850 секунд |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |