Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Організація і технологія торговельної діяльностіВы можете заказать реферат на тему Організація і технологія торговельної діяльності или найти уже готовые рефераты, которые содержат некоторую информацию по запросу «Організація і технологія торговельної діяльності»: Розвиток торговельної діяльності в Україні Вступ 3
Розвиток торговельної діяльності в Україні 4
1. Дослідження стану розвитку торговельної діяльності 4
2. Сучасний стан та пріоритети розвитку правового регулювання торговельної діяльності в Україні 9
Висновки 12
Література 13
... Організація і технологія торгівельної діяльності 1. Зарубіжний досвід розвитку роздрібної торговельної мережі. 3
2. Форми оптової реалізації товарів і визначальні фактори їх вибору. 6
3. Порівняйте ефективність роботи магазинів, що застосовують різні форми продажу товарів. 10
Список використаної літератури 13
... Особливості аудиту торговельної діяльності 1. Особливості аудиту торговельної діяльності 3
2. Облік реалізації товарів та визначення фінансового результату в оптовій торгівлі. 3
3. Основні положення аудиту реалізації товару 8
Список використаної літератури. 14... Організація і технологія торговельної діяльності 1. Класифікація підприємств роздрібної торгівлі та характеристика їх видів 3
2. Структура і призначення приміщень загальнотоварних і спеціальних складів 8
3. Задача 13
Оптове підприємство уклало договір постачання з магазинами № 1 і 2, де зазначено, що борошно постачатиметься централізовано рівними партіями кожної декади місяця. Розрахуйте коефіцієнт рівномірності постачання борошна до магазинів, визначте, який магазин краще обслуговується оптовим
підприємством, і запропонуйте шляхи забезпечення своєчасного завезення борошна до магазинів.
Вихідні дані подано в таблиці.
...
Література 15
... Організація методики аудиту наявності і руху товарів у торгівлі та його комп'ютеризація Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи аудиту наявності і руху товарів у торгівлі 5
1.1. Організаційні основи та поняття торговельної діяльності 5
1.2. Мета, завдання і джерела інформації аудиту наявності і руху товарів у торгівлі 16
1.3. Нормативна база аудиту торговельної діяльності підприємства 19
Розділ 2. Організація методики аудиту наявності і руху товарів у торгівлі на підприємстві ВАТ „Назва” 22
2.1. Економічна характеристика підприємства ВАТ „Назва” 22
2.2. Організація аудиту наявності і руху товарів у торгівлі 27
2.3. Методика аудиту наявності і руху товарів у торгівлі 29
Розділ 3. Аудит витрат наявності і руху товарів у торгівлі у комп'ютерному середовищі на підприємстві ВАТ „Назва” 40
3.1. Аудит наявності і руху товарів у торгівлі з використанням ПЕОМ 40
3.2. Узагальнення результатів аудиту наявності і руху товарів у торгівлі 46
Висновок 50
Список використаної літератури 53
Додатки 55... Організація самостійної діяльності в процесі навчання школи Зміст
Вступ………………………………………………………………………………3
Розділ 1. Самостійна робота як дидактична категорія…………………………6
1.1. Дослідники про самостійну роботу………………………………………..6
Розділ 2. Організація самостійної діяльності в процесі навчання школи………………………………………………………………….11
2.1. Самостійна робота як вид навчальної діяльності школяра………………11
2.2. Самостійна робота в системі індивідуального навчання учнів…………21
2.3. Технологія формотворення знань як базова технологія розвитку здібностей учнів до самостійної навчальної діяльності………………………32
Висновки………………………………………………………………………..45
Список використаної літератури……………………………………………47... Організація роботи торгівельної фірми та шляхи її вдосконалення ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти організації та управління торгівельною діяльністю 7
1.1 Організаційні основи та поняття торговельної діяльності 7
1.2 Регламентування та організація діяльності торговельних підприємств 14
1.3 Теоретичні засади управління операційною діяльністю на підприємствах торгівлі 31
РОЗДІЛ 2.Організація та управління діяльністю торгівельного підприємства ТОВ „Таврія-В” 53
2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика підприємства 53
2.2 Аналіз управління торгівельною діяльністю на підприємстві 59
РОЗДІЛ 3. Напрямки розвитку системи управління торгівельною діяльністю ТОВ „...” 74
3.1 Використання можливостей мережі Інтернет в діяльності підприємства 74
3.2 Ефективні напрямки використання сучасних інформаційних технологій в торговельній діяльності підприємства 78
ВИСНОВКИ 89
ЛІТЕРАТУРА 92
ДОДАТОК А. Основні звітні показники ТОВ „..” за 2002-2004 рр. 99
ДОДАТОК Б. Основні показники, які характеризують фінансовий стан ТОВ „....” 102
ДОДАТОК В. Методика розрахунку показників оцінки операційного менеджменту підприємств торгівлі 103
ДОДАТОК Г. Інформація про товарооборот та товарні запаси 105
ДОДАТОК Д. Алгоритм проведення дослідження операційного менеджменту торговельних підприємств 107
ДОДАТОК Е. Анкета 108
ДОДАТОК Ж. Результати опитування 110
ДОДАТОК З. Експертний лист 111
ДОДАТОК К. Нормативна база з організації торговельної діяльності 112
... Організація і технологія торговельної діяльності Варіант 4.
1. Технологічне планування приміщень магазину та визначальні фактори їх вибору
2. Законодавча та нормативно-правова база щодо регулювання торговельної діяльності й забезпечення високоякісного обслуговування населення
3. Оцініть стан розвитку та ефективність використання складського господарства оптового підприємства з торгівлі текстильними товарами, визначите шляхи його вдосконалення. Вихідні дані наведені в таблиці.
Вихідні дані для розрахунку аналітичних показників.
Показник У середньому на одне оптове підприємство України Київське регіональне оптове підприємство
Сумарний оптовий товарообіг, млн. грн. 236 828
У тому числі складський, млн. грн. 74 193
Питома вага складського товарообігу, % 31,5 23,3
Середні товарні запаси, млн. грн. 6,5 15,6
Середні товарні запаси, днів 32 29
Наявна складська площі, м2 2520 7998
Потреба у складській площі, м2 7094 21250
Складський об’єм, м3 15541 61501
Рівень механізації вантажно-розвантажувальних робіт, % 34 52
Кількість складських приміщень, од. 4 7
Висота укладання товару, м 2,8 8,3
Середньорічна сумарна вартість основних фондів, млрд. грн. 0,53 3,29
З них активних частин 0,10 0,99
Середньооблікова чисельність складських працівників, чол. 68 170
Прибуток, млн. грн. 0,88 3,31
Питома вага малих посередницько-збутових підприємств в оптовому товарообігу регіону, % 1,8 3
Література... Організація роботи торгівельної фірми та шляхи її вдосконалення ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти організації та управління торгівельною діяльністю 7
1.1 Організаційні основи та поняття торговельної діяльності 7
1.2 Регламентування та організація діяльності торговельних підприємств 14
1.3 Теоретичні засади управління операційною діяльністю на підприємствах торгівлі 31
РОЗДІЛ 2.Організація та управління діяльністю торгівельного підприємства ТОВ „...” 53
2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика підприємства 53
2.2 Аналіз управління торгівельною діяльністю на підприємстві 59
РОЗДІЛ 3. Напрямки розвитку системи управління торгівельною діяльністю ТОВ „...” 74
3.1 Використання можливостей мережі Інтернет в діяльності підприємства 74
3.2 Ефективні напрямки використання сучасних інформаційних технологій в торговельній діяльності підприємства 78
РОЗДІЛ 4. Правое забезпечення 89
РОЗДІЛ 5. Охорона праці 94
РОЗДІЛ 6. Екологія 101
ВИСНОВКИ 108
ЛІТЕРАТУРА 111
ДОДАТОК А. Основні звітні показники ТОВ „...” за 2002-2004 рр. 118
ДОДАТОК Б. Основні показники, які характеризують фінансовий стан ТОВ „...” 121
ДОДАТОК В. Методика розрахунку показників оцінки операційного менеджменту підприємств торгівлі 122
ДОДАТОК Г. Інформація про товарооборот та товарні запаси 124
ДОДАТОК Д. Алгоритм проведення дослідження операційного менеджменту торговельних підприємств 126
ДОДАТОК Е. Анкета 127
ДОДАТОК Ж. Результати опитування 129
ДОДАТОК З. Експертний лист 130
ДОДАТОК К. Нормативна база з організації торговельної діяльності 131
... Планування розвитку матеріально-технічної бази торгівельного підприємства Зміст
Вступ 3
І. Науково-теоретичне обґрунтування проблеми удосконалення виробничо-торговельної діяльності підприємства
4
1.1. Наукові підходи до розв’язання проблем, що стоять перед підприємством
4
1.2. Стратегічні напрямки удосконалення виробничо-торговельної діяльності підприємства громадського харчування
10
ІІ. Планування розвитку матеріально-технічної бази ресторану „Зайка”
16
2.1. План торгової площі 16
2.2. Аналіз товарообігу та план розвитку складського господарства 19
2.3. Аналіз організації виробничого процесу та план технічного оснащення підприємства
34
ІІІ. Перспективи покращення роботи торгівельного підприємства за рахунок розвитку матеріально-технічної бази
42
3.1. Пропозиції щодо удосконалення виробничо-торговельної діяльності ресторану „Зайка”
42
3.2. Планування асортименту продукції 45
Висновки 48
Перелік використаної літератури 50... ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОБУТОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика додаткових побутових готельних послуг 6
1.1. Характеристика послуг побутового обслуговування в готелі 6
1.2. Технологія надання додаткових побутових послуг в готелі 10
Розділ 2. Технологія надання додаткових побутових послуг в готелі "Зірка" 20
2.1. Технологія діяльності служб готелю "Зірка" по обслуговуванню клієнтів 20
2.2. Організація діяльності служб обслуговування номерного фонду в готелі "Зірка" 27
Розділ 3. Удосконалення надання додаткових побутових послуг в готелі "Зірка" 29
ВИСНОВКИ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
... Організація діяльності промислових підприэмств 1. Класифікація основних виробничих структур 3
2. Організація енергетичного та ремонтного обслуговування на підприємстві 9
3. Практичне завдання 17
Витрати підприємства на інноваційну діяльність у 2002 р. становили:
• на розробку винаходу — 750 тис. грн..,
• нової торговельної марки — 350 тис. грн..,
• ноу-хау за системою менеджменту — 500 тис. грн..,
• впровадження ліцензійних технологій обробки чавунного лиття — 600 тис. грн.
Обсяги продажу у 2002 р. становили 8 млн. грн. Визначити, чи прогресивний шлях розвитку підприємства і чи ефективний такий вид технології.
Література 18... ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1. Групове навчання та різновиди його технологій 5
1.1. Поняття про групову форму роботи 5
1.2. Технологія структурування кооперативного навчання 6
1.3. Технологія роботи в парах 11
1.4. Технологія діяльності ротаційних (змінюваних) трійок 13
1.5. Технологія "два - чотири - всі разом" 13
1.6. Технологія "карусель" 14
1.7. Технологія роботи в малих групах 15
Розділ 2. Основні види групової роботи 18
2.1. Варіанти організації роботи груп 18
2.2. Фронтальні технології інтерактивного навчання 21
Розділ 3. Використання групової форми навчання при вивченні розділу "Біологія людини" 26
Розділ 4. Практична частина 33
Висновки 35
Література 36... ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1. Групове навчання та різновиди його технологій 5
1.1. Поняття про групову форму роботи 5
1.2. Технологія структурування кооперативного навчання 6
1.3. Технологія роботи в парах 11
1.4. Технологія діяльності ротаційних (змінюваних) трійок 13
1.5. Технологія "два - чотири - всі разом" 13
1.6. Технологія "карусель" 14
1.7. Технологія роботи в малих групах 15
Розділ 2. Основні види групової роботи 18
2.1. Варіанти організації роботи груп 18
2.2. Фронтальні технології інтерактивного навчання 21
Розділ 3. Використання групової форми навчання при вивченні розділу "Біологія людини" 26
Розділ 4. Практична частина 33
Висновки 35
Література 36... Характеристика інформаційних технологій (теорія)
Вступ 2
Визначення терміну «інформаційна технологія» 3
Основні характеристики інформаційної технології 3
Класифікація інформаційних систем 8
Інформаційна технологія опрацювання даних 8
Інформаційна технологія керування 9
Інформаційна технологія підтримки прийняття рішень 11
Інформаційна технологія експертних систем 13
Висновки 16
Література 17
... Організація і технологія торгівельної діяльності 1.Організація процесу продажу товарів і обслуговування покупців у магазинах самообслуговування 3
2. Шляхи розвитку виробництва тари в Україні, скорочення витрат і втрат з тари. 7
3. Наукове дослідження 10
Список використаної літератури 15
... Курсова з зовнішньоекономчної діяльності ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ 5
1.1. Структура зовнішньоекономічних відносин та місце зовнішньої торгівлі в них 5
1.2. Загальна характеристика сучасного стану зовнішньої торгівлі України 8
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМ ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ 14
2.1. Основні чинники, які впливають на ефективність зовнішньоторговельних відносин України 14
2.2. Характеристика сучасної торговельної політики України 19
2.3. Проблеми узгодження інструментів торговельної політики України з вимогами Світової Організації Торгівлі 23
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ 28
3.1. Пріоритети та напрямки вдосконалення зовнішньоекономічної діяльності України 28
3.2. Заходи, що сприятимуть підвищенню ефективності зовнішньоторговельних відносин України 32
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
ДОДАТКИ 41
... 1. Організація контрольно-ревізійної роботи в Україні. 3
2. Організація і технологія оформлення результатів ревізії. 6
3. Організація і методика перевірки виконання доходної і витратної частини кошторису бюджетної організації. 8
ЛІТЕРАТУРА 14
... ТЕХНОЛОГІЯ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ ВСТУП 3
Розділ 1. Організація прийому та розміщення в готельному бізнесі 5
1.1. Сутність готельних послуг 5
1.2. Основні і додаткові послуги готелю 7
Розділ 2. Технологія прийому та розміщення в готелі 11
2.1. Технологія роботи адміністративної служби та служби управління номерним фондом 11
2.2. Технологія бронювання номерів (місць), укладання договору на готельне обслуговування та оплати послуг в готелі 16
2.3. Особливості технології прийому та обслуговування груп туристів 18
Розділ 3. Резерви вдосконалення організації прийому в готелі 20
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 30... РЕГУЛЮВАННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ДЕРЖАВИ Вступ 3
1. Основні Засади зовнішньоекономічної діяльності 3
2. Регулювання торговельної діяльності 7
3. Іноземне інвестування 11
Висновок 13
Список використаної літератури 14
... ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИБИРАННЯ НОМЕРІВ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ УЖГОРОД ВСТУП 3
Розділ 1. Особливості обслуговування туристів в готельному бізнесі 5
1.1. Характеристика готельних послуг по обслуговуванню туристів 5
1.2. Надання побутових послуг в готелі 9
Розділ 2. Організація діяльності санітарної служби в готелі "Ужгород" 12
2.1. Організація діяльності служб готелю "Ужгород" по обслуговуванню клієнтів 12
2.2. Організація діяльності служб обслуговування номерного фонду 19
2.3. Технологія прибирання номерів в готелі "Ужгород" 21
Розділ 3. Організація вимог до роботи служб обслуговування та персоналу готелю "Ужгород" 30
ВИСНОВКИ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
... Принцип і технологія ведення бухгалтерського обліку
ВСТУП. 3
1.Організація облікової політики підприємства. 4
2.Технологія ведення бухгалтерського обліку. 9
Список використаної літератури. 18
... Організація і технологія торгівлі продовольчими товарами 1. Види торгових споруд, їх характеристика 3
2. Позамагазинні форми продажу товарів 5
3. Організація матеріальної відповідальності в магазині 9
4. Організація перевезення товарів автомобільним транспортом 11
Список літератури 14
... 1. Концепція комутації пакетів як технологія передачі інформації в мережі 3
2. Технологія "клієнт—сервер" 6
3. Сутність розподілених технологій оброблення і зберігання даних 9
4. Електронна пошта як інформаційна технологія 15
Список використаних джерел 19
... Характеристика технологій соціальної роботи з інвалідами Вступ 3
1. Технологія соціальної адаптації 6
2. Технологія соціальної реабілітації інвалідів 17
3. Технологія професійного навчання та працевлаштування 40
Висновки 50
Список використаної літератури 51
... ПОНЯТТЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ 5
1.1. Структура зовнішньоекономічних відносин та місце зовнішньої торгівлі в них 5
1.2. Загальна характеристика сучасного стану зовнішньої торгівлі України 9
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМ ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ 15
2.1. Основні чинники, які впливають на ефективність зовнішньоторговельних відносин України 15
2.2. Характеристика сучасної торговельної політики України 20
2.3. Проблеми узгодження інструментів торговельної політики України з вимогами Світової Організації Торгівлі 24
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ 29
3.1. Пріоритети та напрямки вдосконалення зовнішньоекономічної діяльності України 29
3.2. Заходи, що сприятимуть підвищенню ефективності зовнішньоторговельних відносин України 33
ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39
ДОДАТКИ 42
... Конспект з предмету Організація ресторанного господарства ЗМІСТ
1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3
2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6
3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9
4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13
5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17
6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20
7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23
8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26
9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28
10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30
11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33
Список літератури 37
... Організація і технологія торгівельної діяльності ЗМІСТ
1 ЗМІСТ ТОРГОВЕЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ В МАГАЗИНІ ТА ПРИНЦИПИ ЙОГО РАЦІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ 2
2 КЛАСИФІКАЦІЯ І ОСНОВНІ ВИДИ ТАРИ В ТОРГІВЛІ 12
3 ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 22
ЛІТЕРАТУРА 25
... Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії План.
І. Загальна частина.
ІІ. Основна частина.
А) Товарознавча характеристика сировини для приготування соусів.
Б) Організація робочого місця при приготуванні соусів.
В) Обладнання, що використовується.
Г) асортимент, технологія приготування страв, вимоги їх до якості.
ІІІ. Розрахункова частина..
ІV. Графічна частина.
V. Використана література.... Технологія туристської діяльності в туристському підприємстві “Оазіс-тур”. Вступ. 3
І. Технологія туристської діяльності в туристському підприємстві “Оазіс-тур”. 5
1.1. Загальна характеристика туристського підприємства. 5
1.1.1. Назва, місце розташування фірми. Її реквізити. Рік утворення, організатори. Форми власності, код фірми в міському статуправлінні. Ліцензії. 5
1.1.2. Структура управління фірмою, штатний розклад. 5
1.2. Основні напрямки діяльності турфірми. 6
1.2.1. Форми організації поїздок: індивідуальний і груповий туризм; класи туризму; види туризму ; географія подорожей. 6
1.2.2. Розробка турів, програма перебування, прайс-листки; види транспорту. 7
1.2.3. Склад туристського продукту . Пакет туристських послуг. Види маршрутів і турів. 9
1.2.4. Договірні відношення з партнерами і з клієнтом 9
1.2.5. Страхування туристів і забезпечення безпеки. 10
1.2.6. Комп’ютеризація туристської діяльності. Рекламна діяльність турфірми. 10
1.3. Організація нового внутрішнього туристського маршруту. 11
1.3.1. Скласти схему маршруту, дати опис програми перебування. 11
II. Технологія гостинності готелю “Хрещатик” 13
2.1. Загальна характеристика підприємства. 13
2.1.1. Класифікація готелю: місце розташування; підпорядкованість; призначення; поверховість; рівень комфорту. 13
2.1.2. Склад основних функціональних груп приміщень. 13
2.1.3. Функціональна схема підприємств. 14
2.1.4. Планувальна організація технологічного процесу приміщень поверхової служби. 14
2.2. Технологія готельних послуг. 14
2.2.1. Технологічні процеси готельного обслуговування. 14
2.2.2. Автоматизація технологічних процесів готельних послуг в даному готелі. 15
III. Технологія ресторанних послуг підприємства харчування “Хрещатик”. 18
3.1. Загальна характеристика підприємства. 18
3.1.1. Тип підприємства, потужність. 18
3.1.2. Концепція та профіль роботи ресторану. 18
3.1.3. Атмосфера ресторану. 19
3.1.4. Торгово-виробнича та просторова структура підприємства харчування, функціональна схема приміщень. 19
3.2. Технологія надання ресторанних послуг. 19
3.2.1. Технологічні процеси підприємств харчування. 19
3.2.2. Технологічний процес передзакупівельних процедур. 20
3.2.3. Технологічний процес приготування їжі. 26
3.2.4. Технологічний процес обслуговування. 29
Висновки. 31
Джерела та література. 35
Додатки 36 (відсутні)
... Cгенерировано за 0.339588 секунд |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |