институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Каталог пособий и учебных материалов : Кулинария

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні страв із запечених овочів і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв з овочів 5 1.2. Попередня обробка овочів 6 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 10 2.1. Розробка фірмових страв із запечених овочів 10 2.2. Технологічні карти. Мета створення технологічни...

Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством

ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Літера...

Дегустация вин

Литература 1. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html 2. В. Норкин. Все о алкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998 3. Дегустация вина. //Электронная версия статьи - http://www.oce.odessa.ua/wine/page7_1.html 4. Є.С. Товстуха....

Дегустация вин

Дегустация вин 3 Литература 18 ...

Загальні технології контрольна робота

3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3 4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14 ...

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їх...

Контрольна з кулінарії

1. Пояснити причини зниження якості страв з риби тривалого зберігання 3 2. Рекомендації з використання нерибних продуктів моря в харчуванні людини. Обґрунтувати їх, назвати асортимент нерибних продуктів моря, які використовуються у кулінарній практи...

Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв

План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19...

Контрольная работа по кулинарии Англии

История кулинариии в Англии 3 Влияние кухонь других стран на английскую кухню 5 Основные продукты употребляемые нацией 7 Особенности механической и тепловой обработки продуктов, использование жиров, специй, экзотические продукты 8 Режим питания, ...

Методика підготовки до усного виступу

Вступ І. Виступ без попередньої підготовки і користування записами ІІ. Вибір теми і врахування рівня слухачів ІІІ. Усвідомлення мети виступу ІV. Основа і розчленування виступу Висновки Список використаної літератури...

Наукові основи зберігання харчових продуктів

Зміст 1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3 2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7 Список використаної літератури 12 ...

Новітні технології м’ясних січених страв

Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання м’ясних кулінарних виробів у харчуванні людини 4 1.1. Асортимент і технологія січених м’ясних виробів залежно від способу теплової обробки і вида м’яса 4 2. Новітні технології м...

ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ

1. ПОРЯДОК ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ 2 Прийом замовлення 2 2. БЕНКЕТ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ 2 Прийом замовлення 2 Підготування офіціантів 3 Одержання продукції з буфета 3 Розставляння меблів 4 Накриття столів скатертинами...

Організація роботи соусного відділення гарячого цеху підприємства громадського харчування

Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства 4 2. Організація роботи соусного відділення гарячого цеху їдальні 8 2.1. Характеристика роботи гарячого цеху 10 2.2. Організація роботи соусного відділення 11 2.2.1. Розробка і підбір теплового об...

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини

Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 8 3. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 14 4. Розробка нормативно-технологічної докуме...

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини

ВСТУП 3 1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4 2. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 8 3. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі аналізу існуючих рецептур і технологій 12 4. Пропо...

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв

Зміст 2 Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6 3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прох...

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв

Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6 3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних...

Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну

Вступ 3 1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5 2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9 3. Товарознавча характеристика кулінарних вироб...

Предмет кримінології, ознаки і виміри злочинності

ПЛАН Вступ 3 1. Предмет та зміст кримінології 4 2. Кримінологія в системі наук 6 3. Кримінологічні дослідження в сучасній Україні. 7 4. Злочинність як об’єкт кримінального вивчення 9 5. Механізм злочинної поведінки 9 6. Злочин та злочинність 12 Спи...

Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі

Зміст Вступ 3 1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5 2. Кулінарна обробка морепродуктів 7 3. Асортимент страв з морепродуктів 10 5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12 6. Організація роботи рибного цеху 1...

Раціональне планування меню та винної карти

Вступ 3 1. Планування та складання меню 4 2. Меню та винна карта 7 3. Винна карта - інструмент 10 4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14 5. Винна карта світу 16 Висновок 19 Використана література 21 Додатки 22-32 ...

Римські посібники для складання ораторської промови. Захисна промова Сидоренка у справі О. Покропивного

Вступ 1. Римські посібники для складання ораторської промови 2. Захисна промова Сидоренка у справі О. Покропивного Висновок Використана література...

Технология производства вареных колбас и влияние отдельных факторов на их качество

Введение 4 Раздел 1. Литературное обозрение 6 1.1 Значение колбасных изделий в питании 6 1.2 Характеристика сырья и влияние его на качество колбас 9 1.3 Технология производства и ее влияние на качество вареных колбас 12 1.4 Хранение варены...

Технология производства виноградных вин и влияние отдельных факторов на их качество

СОДЕРЖАНИЕ Вступление 4 Раздел 1. Виноградные вина. Классификация, свойства, характеристика. 7 1.1.Значение виноградных вин в питании 7 1.2.Характеристика сырья для изготовления виноградных вин 12 1.3.Технология производства виноградных вин и ...

Страницы: | 1 | 2 |