институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Каталог пособий и учебных материалов : Информационные технологии

"Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"

Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 4 1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 4 1.2. Характеристика підприємства харчування 6 Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовл...

2 контрольні з інтернет-технологій

Варіант 2 1. Дайте загальну характеристику основних сервісів Internet (електронної пошти, телеконференцій, FTP. Web). 2. Для чого і як в Internet організована система доменних імен? Яку інформацію можна отримати з аналізу доменного імені? 3. ...

Cутність аутсорсингу та побудова call- центрів

Вступ 3 1. Сутність аутсорсингу 4 2. Побудова call- центрів 11 Висновок 16 Література 17 ...

Автоматизована система планово-фінансового обліку для НАУ

До роботи прикладений у файлах програмний продукт ВСТУП 3 1 ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ТА ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ В ПЛАНОВО-ФІНАНСОВІЙ ГАЛУЗІ 5 1.1 ПРОЦЕС РОБОТИ ПЛАНОВО-ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ ЩОДО КОНТРОЛЮ ТА ОБЛІКУ ЗАБОРГОВАНОСТІ СТУДЕНТІВ 5 1.2 ОРГАНІЗ...

Архітектура локальних компьютерних мереж

Вступ 3 Методи передавання даних 3 Типи архітектур локальних мереж 7 Топологія локальних обчислювальних мереж. 12 Висновок 15 Література 17 ...

Види економічної інформації. Структура і властивості економічної інформації

Вступ 3 1. Поняття економічної інформації, її види. 3 2. Структура економічної інформації 9 Висновок 17 Список використаної літератури 18 ...

Використання Інтернет-технологій в науковій діяльності

Вступ 3 1. Інтернет як феномен кінця ХХ ст. 6 1.1. Основні відомості про всесвітню мережу 6 1.2. Інтернет – нові можливості для бібліотечних технологій 8 1.3. Напрями застосування Інтернет-технологій у науковій діяльності 10 2. Інтернет-технолог...

Використання інформаційних технологій в фармацевтії. Приклади

Зміст Вступ 3 1. Інформаційна система „Аптека 5.0 Проф” 5 2. Автоматизована система „АНАЛІТ Аптека ЛПУ” 9 3. Інформаційна система „Фармація” 15 4. Фармацевтична Інформаційна Система „Аптечні товари" 17 Висновки 20 Література 22...

Використання мережевих технологій в діяльності організацій (з презентацією)

Вступ 3 1. Інформаційна структура підприємства 6 1.1. Основні цілі і задачі бухгалтерського обліку 6 1.2. Обчислювальні мережі 8 1.2. Структура підприємства, вхідна і вихідна інформація відділу. 11 2. Використання інформаційних технологій в роб...

Використання новітніх інформаційних технологій для формування іміджу держави

Вступ 3 1. Інформаційний простір бізнесу. 5 2. Нова роль бібліотеки 9 3. Інформаційний ринок у країнах Центральної і Східної Європи 11 4. Технології комерційного поширення інформації 13 5. Правове середовище інформаційної діяльності 18 Висновки...

Громадське харчування

1. Характеристика закладів громадського харчування 2 2. Коротка характеристика устаткування кухонного посуду та інвентарю 7 3. Харчова цінність обробка овочів обробка грибів 10 4. Харчова цінність обробка риби та нерибних морепродуктів 16 5. ...

Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв

Вступ 4 1. Теоретичне обґрунтування необхідності споживання грибів. Значення грибів у повсякденному житті 6 2. Асортимент, класифікація грибів 10 3. Харчова цінність грибів 16 4. Особливості технології виробництва продукції. Схеми технологічного ...

Електронна комерція

1. Поняття електронної комерції. 1 2. Переваги електронної комерції. 3 3. Розробка промислових систем електронної комерції 3 4. Необхідність впроваджування електронної комерції. 8 Перелік використаної літератури 10 ...

Електронна комерція

1. Сутність електронної комерції 3 2. Відмінності між традиційною і електронною комерцією 4 3. Принципи побудови системи електронної комерції (електронного магазина) 11 4. Сфери поширення електронної комерції 16 Література 19...

Застосування електронних вітрин даних в діяльності підприємства

Вступ 2 1. Теоретичні аспекти застосування вітрин даних в діяльності підприємств 4 1.1. Теоретичні основи інформаційного забезпечення діяльності підприємств. 4 1.2. Поняття вітрин даних та їх відмінність від сховищ даних 7 1.3. Концепція вітрин ...

Застосування інформаційних технологій в фармації

Зміст Вступ 3 1. Опис об’єкта автоматизації 4 2. Інформаційна технологія аптечної системи 6 3. Структура комплексної аптечної інформаційної системи 7 Висновки 20 Література 21...

Интернет в Бельгии

Вступление 3 1. Бельгийский ученый – один из основателей Интернета 4 2. Современное состояние национальных доменных зон 6 3. История и становление Интернета в Бельгии 11 4. Развитие Интернета в Бельгии 16 4. Ответственность за нарушения в Интерн...

Интернет – модели комуникации

Вступление 3 Раздел 1.Интернет-модели коммуникации 4 Раздел 2. Интернет-содружества 6 Вывод 9 Список использованной литературы: 12 ...

Іноземна кухня «Америка і Канада»

ВСТУП 2 1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4 б) Інструменти та інвентар 5 в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 7 2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 9 3) А) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 12 б) Картопля: виробничі рецептури, біотехно...

Інтелектуальні програмні агенти (наукова робота)

Вступ 3 Інтелектуальні програмні агенти 5 1. Інтелектуальний агент, основні поняття 5 2. Багатоагентні системи 11 3. Програмні агенти в інтелектуальній системі 16 Висновки 23 Спиок використаних джерел 26 ...

Інформаційна діяльність: принципові основи, процеси, технології

План Вступ 3 1. Інформаційна діяльність, її сутність та види 6 1.1. Склад та зміст інформаційної сфери діяльності. 6 1.2. Види інформаційних ресурсів 10 1.3. Види та системи інформаційного обслуговування. 12 2. Основні засоби, що використову...

Інформаційне забезпечення менеджменту

Вступ 3 1. Аналіз зв’язків інформаційних технологій з моделями менеджменту 4 2. Аналіз основних можливостей сучасних інформаційних технологій як засобів оброблення інформації 8 Висновки 11 Список використаної літератури 12 Додаток № 1. Класифіка...

інформаційне суспільство

Вступ 3 1. ПОНЯТТЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА 4 2. ІНФОРМАТИЗАЦІЯ ЯК ОСНОВНИЙ ЧИННИК ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА 7 3. НАСЛІДКИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА І ОСОБИСТОСТІ 10 Висновки 13 Література 14 Вступ Людство завжди ставило перед собою ...

Інформаційні ресурси діловодства в мережі Інтернет

Вступ 3 1. Електронні бібліотеки 5 2. Інформаційно-пошукові системи Internet 9 Висновок 14 Література 15 ...

Інформаційні ресурси України: проблеми формування та розвитку

Зміст Вступ 3 1. Інформаційно-аналітична діяльність 4 як передумова розвитку суспільства 4 ІІ. Особливості управління інформаційними ресурсами в Україні 11 2.1. Значущість інформаційних ресурсів 11 2.2. Види інформаційних ресурсів 16 2.3. Су...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 |