институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Гостиничное хозяйство

Проектування якості послуг гостинності в засобах розміщення

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ ПОСЛУГ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ 5 1.1. Якість послуги, обслуговування в готельному господарстві 5 1.2. Планування послуги 10 1.3. Управління якістю готельних послуг 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЯКОСТІ ПОСЛУГ В ГОТЕ...

Простір виробництва і простір споживання - основні компоненти структури приміщень харчування готелю

Вступ 3 1. Характеристика простору виробництва в структурі приміщень харчування готелю 4 2. Характеристика простору споживання, як основний компонент структури приміщень харчування 7 Висновок 13 Література 14 ...

Проходження практики в готелі адміністратором

Календарний план проходження практики Звіт про виконання програми практики Відгук керівника практики від підприємства і оцінка роботи студента Звіт з практики готель ВСТУП 3 1. Основна характеристика діяльності підприємства 4 2. Ознайомлення ...

Процеси глобалізації в готельному бізнесі: суспільно-географічний аспект

Вступ 3 Розділ І. Теоретико-методичні засади суспільно-географічного вивчення глобалізаційних процесів в готельному господарстві. 7 1.1. Передумови та етапи глобалізації в індустрії туризму. 7 1.2. Фактори глобалізаційних процесів в готельній інду...

Резерви вдосконалення організації обслуговування туристів в готелях середньої потужності

Вступ 3 1. Обґрунтування удосконалення готельного господарства 4 2. Удосконалення організації готельного господарства в малих готелях 11 Висновки 16 Список використаних джерел 18 ...

РЕКЛАМА В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ

ВСТУП 3 1. ЦІЛЬ РЕКЛАМУВАННЯ 4 2. ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ, НА ЯКУ НАПРАВЛЕНА РЕКЛАМА, ЇЇ МОТИВАЦІЯ ПРИ ПОКУПЦІ ДАНОГО ТОВАРУ 5 3. РОЗРОБКА РЕКЛАМНОГО ЗВЕРНЕННЯ 6 4. ГРАФІК ВИХОДУ РЕКЛАМНОГО ЗВЕРНЕННЯ 8 5. РОЗРОБКА РЕКЛАМНОГО БЮДЖЕТУ 10 6. ЕФЕКТИВНІСТ...

Рекламно-інформаційна діяльність в готельно-ресторанному бізнесі

1. Основні підходи до формування рекламного бюджету. 3 2. Роль персонального продажу в індустрії гостинності як один із засобів стимулювання продажу. 6 3. Рекламні дослідження, особливості проведення, основні напрямки. 9 Список використаної літера...

Реферат з готельного обслуговування

Вступ 1 1. Основні обов'язки обслуговування 3 2. Організаційна структура підприємства 5 Висновок 16 Список використовуваної літератури: 17 ...

Ринок послуг готельного бізнесу та туризму

1. Методи планування ринку послуг готельного бізнесу та туризму 3 2. Сутність проектного аналізу готельного бізнесу та туризму 10 3. Вибір стратегії виходу на ринок послуг готельного бізнесу та туризму...… 13 Література 21 ...

Рівень життя населення України та механізм його підвищення в умовах трансформаційних перетворень

ЗМІСТ Вступ 4 Розділ 1. Трансформація суспільства та її прояви у сфері соціально-трудових відносин 6 1.1.Загальна характеристика основних змін у соціальному стані суспільства 6 1.2.Стан та основні проблеми сфери соціально-трудових відносин...

Розвиток іпотечного кредитування в Україні

Вступ 3 Розділ 1.Теоретичні засади іпотечного кредитування 5 1.1.Сутність та види іпотечного кредитування 5 1.2.Зарубіжний досвід на прикладі німецької та американської моделей 15 1.3.Становлення іпотечного кредитування в Україні 23 Розділ 2.Аналіз п...

Розвиток корпоративних відносин на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН 6 1.2. Поняття корпоративних відносин 6 1.2. Сутність, складові корпоративного управління 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН В ГОТЕЛІ „Наз...

Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі

План Вступ 2 1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі 3 2. Переговори про ціни 11 Висновки 21 Список використаних джерел 22...

Роль і значення готельних обєднань

Вступ 3 1. Роль іноземних готельних об’єднань в Україні 5 2. Значення національних готельних об’єднань в організації гостинності в засобах розміщення 8 Висновки 13 Список використаних джерел 15 ...

Роль кредиту в ринковій економіці

ВСТУП 3 Розділ 1. Економічна сутність кредиту 5 1.1. Сутність та структура кредиту 5 1.2. Форми та види кредиту 14 Розділ 2. Роль кредиту в ринковій економіці 18 2.1. Функції кредиту 18 2.2. Необхідність кредиту 23 2.3. Роль кредиту в розвитку економ...

Санітарно-гігєнічні вимоги до готелю

ЗАВДАННЯ: 1. Санітарно-гігєнічні вимоги до готелю 2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту...

Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю

ПИТАННЯ: 1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту...

Світовий туризм і готельне господарство

1. Динаміка розвитку туризму в Африканському регіоні 2 2. Сучасний стан та перспективи розвитку готельного господарства в Україні 5 3. Форми регіонального співробітництва держав у галузі туризму 9 Задача 1 12 Розрахуйте показники фондовіддачі, ф...

Світовий туризм і готельне господарство на сучасному етапі

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. СУТНІСТЬ СВІТОВОГО ТУРИЗМУ І ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 6 1.1. Розвиток міжнародного туризму і готельного господарства 6 1.2. Сучасний стан готельного господарства в Україні 11 РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СТАНУ РОЗВИТКУ СВІТОВ...

Сертифікація готельних та туристичних послуг в готелі

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СУЧАСНИЙ СТАН МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ М. КИЄВА 6 1.1. Сутність підприємств розміщення 6 1.2. Тенденції розвитку готельного господарства України 10 1.3. Сучасний стан розвитку матеріально-технічної бази готе...

Служби готельного підприємства як основа якісного сервісу (на прикладі готелю)

ВСТУП 3 1. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СЛУЖБ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Аналіз особливостей організації системи обслуговування туристів на туристичному підприємстві 5 1.2. Побудова організаційної структури в готельному бізнесі, функції осн...

Стратегія і тактика грошово-кредитної політики і її вплив на діяльність держави

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. МЕХАНІЗМ ГРОШОВО-КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ЇЇ РОЛЬ У СТАБІЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ДЕРЖАВИ 7 1.1. Економічна сутність грошово-кредитної політики 7 1.2. Стратегія і тактика грошово-кредитної політики 23 1.3. Моделі грошово-кредитного устрою в с...

Сутність. Поняття та особливості управління виробничою інфраструктурою підприємств готельного господарства

Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти управління виробничою інфраструктурою 5 1.1Сутність. Поняття та особливості управління виробничою інфраструктурою підприємств готельного господарства 5 1.2 Характеристика складових елементів виробничої інфрастру...

Суть, особливості та шляхи забезпечення ефективної цінової стратегії підприємства підприємства готельного господарства (готель "__") в умовах його реформування

Вступ 3 1. Стратегії ціноутворення в умовах готельного господарства 6 1.1. Маркетингова філософія бізнесу як передумова забезпечення конкурентоспроможності підприємств 6 1.2. Цінова політика та цінові стратегії виробника готельних послуг 13 1.3. ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |