институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Каталог пособий и учебных материалов : Гостиничное хозяйство

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ (на прикладі готелю)

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

Особливості проектування підприємств готельного або ресторанного бізнесу (теорія)

ВСТУП 3 1. Особливості розташування підприємств 4 2. Функціональна та планувальна структура 5 3. Конструктивна організація (основні конструкції, які застосовуються) 8 4. Архітектурно-просторова, композиційна, художня, образна характеристика 11 5...

"Общий, средний, предельный доход и прибыль фирмы. Максимизация прибыли конкурентной фирмой"

СОДЕРЖАНИЕ Введение. Фирма как экономический агент 3 Глава I. Многообразие рыночных структур. Совершенная конкуренция. 4 1.1. Основные модели рынка. 4 1.2. Совершенная конкуренция. 5 Глава II. Прибыль и издержки 5 2.1. Прибыль как гарант стабильно...

Автоматизація функцій бронювання та поселення

Вступ 3 1. Напрями автоматизації готельного господарства 4 2. Автоматизація бронювання та поселення 6 Висновки 13 Список використаної літератури 15 ...

АНАЛИЗ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ГОСТИНИЧНОГО ХОЗЯЙСТВА ТУРИСТ ПО СЕРТИФИКАЦИИ ГОСТИНИЧНЫХ УСЛУГ

1.Введение. 3 2.«Турист» - представитель независимого гостиничного хозяйства. 3 3."ТУРИСТУ" – ЧЕТЫРЕ ЗВЕЗДЫ, ПОТРЕБИТЕЛЮ - НАИВЫСШЕЕ КАЧЕСТВО. 4 4.Сертификация гостиничных услуг. 4 5.Схемы обязательной сертификации гостиничных услуг 6 6.Список л...

Аналіз безпеки готельних послуг

План ВСТУП 1 1. ГОТЕЛЬНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ 2 2. СЛУЖБА БЕЗПЕКИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ 10 3. РЕЖИМИ ОХОРОНИ 16 4. ТИПИ СИСТЕМ БЕЗПЕКИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ 21 ВИСНОВКИ 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 28...

Аналіз надання послуг харчування на прикладі ресторану готелоьного комплексу

ВСТУП 3 1. Характеристика ресторанних послуг готелю „__” 4 2. Аналіз діяльності ресторану „__” 6 3. Аналіз процесу обслуговування в ресторані „__” 8 4. Технологічні процеси надання послуг харчування у ресторані „__” 11 5. Організація сервісного ...

Аналіз нормативних і експлуатаційних документів готельного обслуговування

Вступ 3 Аналіз нормативних і експлуатаційних документів готельного обслуговування 3 Висновок 18 Література 18 ...

Аналіз організації торговельно-побутових послуг в готелі “Либідь”

Використана література: 1. Интернет сайт – kiev2000.com 2. hotellybid.com.ua 3. allhotel.com.ua ...

Аналіз структурних перетворень субєктів туристської діяльності за формами власності в Україні: по регіонах, областях. Їх вплив на основні показники роботи готелів України

Вступ 3 1. Форми господарювання підприємств в сфері готельного господарства в умовах формування ринкових відносин 3 2. Сучасний стан українського ринку готельних послуг 11 3. Інвестиційна привабливість готельного сектора України 19 Висновки 24 ...

АНАЛІЗ ТА ПЛАНУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ОСНОВНИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Вступ 2 1.Сутність і завдання функції організації виробництва послуг у сфері готельного бізнесу. 6 2. Планування собівартості основних послуг готельного господарства 12 3. Аналіз собівартості основних послуг готельного господарства. 30 Висновок 3...

Аналіз та управління внутрішнім середовищем підприємства ресторанного господарства на матеріалах ТОВ "Ідальго"

Зміст Вступ 3 Розділ І. Теоретичні засади управління внутрішнім середовищем закладу ресторанного господарства. 7 1.1. Системний підхід до управління підприємством. 7 1.2. Особливості аналізу внутрішнього середовища закладу ресторанного господарст...

Аналіз технології гостинності у готелях

ВСТУП 3 1. Індустрія гостинності ті її місце і роль в туризмі та рекреації 4 2. Аналіз технології гостинності у готелях 6 ВИСНОВКИ 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 14 ...

Аналіз функціональних структур готельних підприємств різної місткості

Вступ 3 1. Класифікація готельних підприємств за місткістю та рівнем комфорту 5 2. Функціональні структури готелів щорічної експлуатації 12 Висновки 13 Література 14 ...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантажено...

АНКЕТА ГОТЕЛЮ (на прикладі готелю)

1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт...

Базова характеристика технологій обслуговування готельного підприємства "Дніпро" м. Київ

Вступ 3 1. Характеристика номерного фонду та технологій побутового обслуговування 4 2. Технології надання додаткових послуг 9 Висновки 12 Література 13 ...

БАНКІВСЬКА СИСТЕМА УКРАЇНИ

ВСТУП 3 Розділ 1. Банківська система: сутність, побудова та функції 4 Розділ 2. Національний банк України 15 2.1. Правовий статус 15 2.2. Основні напрями діяльності НБУ (функції) НБУ 17 Розділ 3. Комерційні банки 22 3.1. Поняття, призначення та класи...

Банківська система України

ВСТУП. 3 1. ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ. 4 2. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ. 9 ВИСНОВОК. 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 15 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |