институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Ценообразование

Ціна та джерела регулювання ціноутворення

Вступ 3 1. Ціна, як економічна категорія 5 2. Методи ціноутворення, основані на витратах, попиті та конкуренції 8 2.1.Методи визначення ціни за витратного ціноутворення 9 2.2. Конкурентні методи встановлення ціни 11 2.3. Методи ціноутворення, що...

Ціна та ціноутворення в галузі туризма контрольна робота

ЗМІСТ 1. Кон’юктура ринку та ціноутворюючі фактори 3 2. Становлення цін на продукцію та послуги монопольних утворень 7 Задача 10 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка акцизного збору 35%. Собівартість ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах. 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури. 10 Задача 15 12 Собівартість – 500 грн., рентабельність – 20%, ставка акцизного збору – 40%, торгівельна надбавка – 35%...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Поняття та сутність ціни в ринковій економіці. Функції ціни 3 2. Методи державного регулювання цін 17 Задача 25 Собівартість виробу - 250 грн. Рентабельність - 26%. Роздрібна ціна 891 грн Торгівельна надбавка - 50% ціни посередницької організац...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів в готелі. 3 2. Переговори про ціни 13 Література 19 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Кон'юнктура ринку та ціноутворюючі фактори. 3 2. Встановлення цін на продукцію та послуги монопольних угрупувань. 11 3. Задача. 15 • Собівартість виробу - 56 грн. • Рентабельність - 25%, • Ставка акцизного збору - 30%, • Збутова націнка -...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Основні завдання цінової стратегії фірми. 3 2. Особливості ціноутворення в туризмі. 7 3. Задача. 11 Визначити ціну придбання та розмір ПДВ, який сплачує покупець після реалізації продукції. Мина вартість в іноземній валюті 1000$, курс...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Попит і пропозиція, як ціноутворюючі фактори. Ціна ринкової рівноваги. 3 2. Визначення в ціні прибутку. 9 Список використаної літератури 16...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

Вступ 2 1. Ринковий механізм ціноутворення 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні 10 Висновок 14 3. Задача 15 Підприємство уклало договір на виробництво 1,5 тис. виробів на суму 75 тис. грн. Сума постійних витрат на виконання зам...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Види цін та їх склад 3 Висновок 5 Список літератури 6 2. Визначення в ціні товарних податків 6 Висновок 10 Список літератури 12 3. Задача 13 Контрактна вартість договору 38 тис. дол. США, фактичні витрати на транспортування та страхування в...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Попит і пропозиція, як ціноутворюючі фактори 3 2. Державний контроль за цінами 8 3. Задача 13 Собівартість виробу - 250грн. Рентабельність - 26%. Роздрібна ціна 891 грн. Торгівельна надбавка - 50% ціни посередницької організації. Посередниць...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Ринковий механізм ціноутворення 3 2. Практика державного регулювання цін в Україні 7 Список використаної літератури 15 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. ПОПИТ. ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОПИТУ ВІД ЦІНИ. ЕЛАСТИЧНІСТЬ ПОПИТУ ПО ЦІНІ 3 2. ОСНОВНІ МЕТОДИ ЦІНОУТВОРЕННЯ 9 ЛІТЕРАТУРА 17 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при екскурсійному обслуговуванні туристів 3 2. Встановлення цін за географічними принципами. 10 3. Задача 13 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка акцизного збору 35%. Собіва...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Система цін. Класифікація цін. 3 2. Система надбавок (знижок) в ціні. 10 Перелік використаної літератури 15 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

ВСТУП 3 1. ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ ЦІНИ В РИНКОВІЙ ЕКОНОМІЦІ. ФУНКЦІЇ ЦІНИ 4 2. МЕТОДИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН 14 ВИСНОВОК 17 ЛІТЕРАТУРА 19 Задача. Відпускна ціна посередницької організації - 690 грн. Збутова націнка - 15%. Ставка акцизного збор...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Пропозиція, залежність пропозиції від ціни. Еластичність пропозиції по ціні. 3 2. Собівартість, як база формування ціни. 13 Задача Визначити ціну придбання та розмір ПДВ, який сплачує покупець після реалізації продукції. Митна вартість в ін...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. ПРОПОЗИЦІЯ, ЗАЛЕЖНІСТЬ ПРОПОЗИЦІЇ ВІД ЦІНИ. ЕЛАСТИЧНІСТЬ ПРОПОЗИЦІЇ ПО ЦІНІ 3 2. СОБІВАРТІСТЬ ЯК БАЗА ФОРМУВАННЯ ЦІНИ 8 ЛІТЕРАТУРА 14 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при екскурсійному обслуговуванні туристів. 3 2. Встановлення цін за географічними принципами. 8 3. Задача. 12 Собівартість -- 500 грн. Рентабельність -- 20%, ставка акцизного збору - 40%. Торгівельна надбавка - 35% ціни посе...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Визначення оптимального об'єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні.…….. 3 2. Методи ринкового ціноутворення... 6 Задача.. 14 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Розрахунок ціни при обслуговуванні туристів на туристичних маршрутах 3 2. Ціноутворення в рамках товарної номенклатури…. 12 Список використаної літератури. 15 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Основні інформаційні блоки, які повинен знати менеджер при вирішенні задач цінової політики фірми 3 2. Формування цін на туристичні послуги 11 3. Задача 17 Задача № 11 Ціна та ціноутворення в галузі туризму Собівартість виробу 100 грн. Рент...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Поняття та сутність ціни в ринковій економіці. Функції ціни 3 2. Методи державного регулювання цін 9 Список використаної літератури 14 ...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Кон'юнктура ринку та ціноутворюючі фактори 3 2. Встановлення цін на продукцію та послуги монопольних угрупувань 11 Література 16 Задача Собівартість виробу 80 грн. Рентабельність – 30%. Ставка акцизного збору 60 %. ПДВ – 20%. Збутова націнка...

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

Система надбавок (знижок) в ціні………………………………………………..3 Задача………………………………………………………………………………8 Задача. Собівартість виробу = 120 грн. Рентабельність = 30%. Ставка акцизного збору - 35%, ПДВ - 20%. Визначити відпускну ціну підприємства. Список вик...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |