институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Туризм

Організація туристичної діяльності

Варіант №12 1. Програма забезпечення безпеки туристів 3 2. Поняття туристичних формальностей та їх види 8 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15 ...

Організація туристичної діяльності

1. Паспортно-візові формальності для іноземних туристів 3 2. Угода (контракт) на співробітництво між турфірмами-партнерами 7 Література 22 ...

Організація туристичної діяльності

1. Питання безпеки туристів у міжнародних актах та вітчизняному законодавстві 3 2. Правила ввозу предметів і валюти в Україну 9 Список використаної літератури 16 ...

Організація туристичної діяльності

1. Розрахунок ціни на туристичний продукт туристичною фірмою-посередником 3 2. Обгрунтування прибутку (рентабельність), який закладається в ціну 7 Список використаної літератури 14 ...

ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

1. ПАСПОРТНО-ВІЗОВІ ФОРМАЛЬНОСТІ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ. 3 2. УГОДА (КОНТРАКТ) НА СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ТУРФІРМАМИ-ПАРТНЕРАМИ 10 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 17 ...

Організація туристичної діяльності

1. Паспортно-візові формальності для іноземних туристів 3 2. Угода (контракт) на співробітництво між тур фірмами-партнерами 10 Список використаної літератури 16 ...

Організація туристичної діяльності

1. Правила в'їзду іноземців в Україну, їх виїзд з України і транзитного проїзду через її територію…..……………………………………………………3 2. Контракт на туристичне обслуговування……………………………………9 Список використаної літератури………………………………………………..14 ...

Організація туристичної діяльності

1. Законодавчі основи та порядок ввезення-вивезення валюти з України 3 2. Види та структура договорів з підприємствами - постачальниками послуг 7 Список використаної літератури 15 ...

Організація туристичної подорожі в Одеську область

Вступ 3 1. Розробка туристичної подорожі в Одеську область 6 1.1. Теоретичні засади формування туристичного продукту 6 1.2. Туристично-рекреаційний потенціал Одеської області 21 1.3. Організація туру «Вихідний в Одесі» 28 2. Безпека туристичної ...

Організація туру до Франції

Зміст 1. Коротка характеристика Франції – країни перебування туристів 3 2. Оцінка території перебування туристів 6 3. Форма туру та схема маршруту 7 4. Пакет послуг 9 5. Програма туру 10 6. Організаційно-технічне забезпечення туру 11 7. Екон...

Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”

Вступ 3 1. Роль організації харчування в обслуговуванні туристів готельними комплексами 5 1.1 Напрямки зростання ефективності функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг 5 1.2 Організація обслуговування споживачів підприємств...

Організація харчування туристів в готелях

1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 3 2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях 6 Список використаної літератури 14 ...

Організація харчування туристів в Ізраїлі

Вступ 3 Розділ І. Етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.1. Національні та етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україні туристів Ізраїлю 9 Розділ ІІ. Особливості харчування туристів Ізраїлю в Ук...

Організація харчування туристів в релігійному туризмі

ВСТУП 3 І. РЕЛІГІЙНИЙ ТУРИЗМ ЯК ОДИН ІЗ ВИДІВ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 5 1.1. Сутність, специфіка та перспективи розвитку релігійного туризму 5 1.2. Типи закладів харчування, що використовуються в релігійному туризмі 12 ІІ. УКРАЇНСЬКА КУХНЯ – ОСНОВ...

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадс...

Організація харчування туристів з Грузії

ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ГРУЗІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Грузії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Грузії 7 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІ...

Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів...

Організація харчування туристів з Польщі

ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6 1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТ...

Організація харчування туристів з Польщі

ВСТУП 3 І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОГО ПОТОКУ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНУ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ 6 1.1. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 6 1.2. Формування національної кухні Польщі та фактори, ...

Організація харчування туристів з Росії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. О...

Організація харчування туристів з Чехії та Словакії

Вступ 3 1. Етнічні особливості туристів з Чехії та Словакії 5 1.1. Національні особливості народів з Чехії та Словакії 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку з Чехії та Словакії 8 2. Особливості харчування туристів з Чехії та Словакі...

Організація харчування туристів при проведенні масових заходів

ВСТУП 3 1. ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ПРОВЕДЕННІ МАСОВИХ ЗАХОДІВ 5 1.1. Види масових заходів в туризмі та їх характеристика 5 1.2. Характеристика закладів ресторанного господарства, що використовуються при проведенні масових заходів 8 ...

Організація харчування туристів Японії

ВСТУП 3 1. ЯПОНІЯ – КРАЇНА ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 5 1.1. Види організації харчування туристів в Японії 6 2. ЯПОНСЬКА КУХНЯ ЯК СКЛАДОВА ТУРИСТИЧНОЇ ЕКЗОТИКИ КРАЇНИ 9 2.1. Особливості харчування туристів у японських ресторанах 15 2.2. Сервіровка 19 2....

Організація харчування українських туристів на території Італії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 6 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 6 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Італ...

ОРГАНІЗАЦІЯ ШКІЛЬНОГО ОЗДОРОВЧОГО ТУРУ ПІД ЧАС ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Природні оздоровчі ресурси в Закарпатській області 5 Розділ 2. Особливості проведення оздоровлення дітей на курорті „Поляна” 12 2.1. Загальні відодмості про курорт 12 2.2. Особливості проведення відпочинку 14 2.3. Спеціаліза...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |