институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Товароведение

Овочі

1. Фактори, що впливають на хімічний склад та властивості овочів 3 2. Харчова цінність овочів 4 3. Класифікація свіжих овочів 5 4. Характеристика технологічного процесу обробки овочів 14 Висновок 15 Список використаної літератури 16 ...

Оптимізація асортименту холодильних приладів ТМ Норд

Вступ 3 1.Динаміка реалізації холодильників 5 2. Аналіз структури продажу холодильників 9 3. Оптимізація асортименту холодильників ТМ «НОРД» 16 Висновки 25 Література 27 Додаток. Асортимент холодильників ТМ «НОРД» 28 ...

Організація і проведенняекспертизи

1. Організація і проведення експертизи 2. Фальсифікація смакових товарів 3. Критерії ідентифікації м”ясних товарів Список використаної літератури...

Організація і технологія торгівлі продовольчими товарами

1. Види торгових споруд, їх характеристика 3 2. Позамагазинні форми продажу товарів 5 3. Організація матеріальної відповідальності в магазині 9 4. Організація перевезення товарів автомобільним транспортом 11 Список літератури 14 ...

Організація та технологія торговельних процесів

Питання 6. Планування торговельного залу магазину самообслуговування 2 Питання 12. Рекомендації щодо раціональної організації праці на складі 4 Питання 14. Рекомендації щодо розміщення товарів на зберігання у складських приміщеннях на загально товарн...

Основи товарознавства

1. Стандартизація та сертифікація як засоби підвищення та контролю якості продукції. Категорії та види стандартів України. Практика їх використання при розкритті економічних злочинів 3 2. Хлібобулочні вироби: сировина, особливості технології виробни...

Основні принципи технології отримання складної тари за матеріалами ВАТ Гостомельский склозавод

Вступ 3 1. Вимоги до якості складного тарного посуду 6 2.Технологія виготовлення тарного посуду на ВАТ “Гостомельський склозавод” 11 3. Створення АСУ скловаріння на ВАТ “Гостомельський склозавод” 28 4. Система управління якістю продукції 32 5....

Особливості технології виготовлення тарного посуду (за матеріалами ВАТ "Гостомельського склозаводу")

Зміст Вступ 3 1. Загальні відомості про підприємство 6 2.Технологія виготовлення тарного посуду 11 3. Система управління якістю продукції 19 4. Техніко- економічна характеристика заводу 26 Висновки і пропозиції 34 Література 37 Додаток. Балан...

Особливості технологічного виготовлення та оцінка якості ювелірних прикрас

Вступ 4 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 6 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 6 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 8 Розділ 2. Особливості технології виготовлення ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 10 2.1. Організаційн...

Оцінка естетичних властивостей виробів

Вступ 3 1. Характеристика естетичних властивостей виробів 4 2. Показники естетичних властивостей виробів 5 3. Поняття дизайну виробів та технічної естетики виробів 10 Висновки 15 Список літератури 16 ...

Оцінка споживних властивостей керамічних санітарно-господарських виробів на базі ДП ТОВ ПТК «Агромат»

Вступ 3 1.Стан ринку керамічних санітарно – господарських виробів в Україні 5 2. Характеристика споживних властивостей керамічних санітарно – господарських виробів 12 3. Аналіз асортименту керамічних санітарно – господарських виробів на базі ДП ТОВ «...

Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 ...

Оцінка якості кабельно-провідникової продукції ООО «Укрметаллорукав» ДП «СКаТ»

ВСТУП 3 1. Аналіз стану ринку кабельно-провідникової продукції України 5 2. Формування якості металорукава й лотка оцинкованого в процесі виробництва на ТОВ «Укрметалорукав» 11 3. Характеристика асортименту кабельно-провідникової продукції ТМ «СКаТ» ...

Оцінка якості продукції програмного забезпечення

Вступ 3 Оцінка якості продукції програмного забезпечення 4 1. Основні поняття якості програмної продукції 4 2. Чинники та система характеристик якості програмної продукції 6 3. Показники якості програмної продукції 9 4. Методи визначення показни...

Пизиціювання цифрових фотоапаратів на ринку України

Зміст Вступ 3 Розділ І. Загальна характеристика стану ринку цифрових фотоапаратів 5 1.1. Забезпеченість ринку України цифровими фотоапаратами 5 1.2. Чинники, що формують попит на продукцію 10 1.3. Вимоги до якості цифрових фотоапаратів 15 Роз...

Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13 ...

Порівняльна характеристика DVD-плеєрів за матеріалами ТОВ Назва

Вступ 3 1. Загальна характеристика DVD-плеєрів та їх класифікація 5 2. Споживчі властивості DVD-плеєрів 10 3. Асортимент DVD-плеєрів які реалізуються в "Техноярмарок" 15 4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей DVD-плеєрів різних виро...

Порівняльна характеристика асортиментних фарбових товарів вітчизняного та закордонного виробництва на матеріалах магазину

Зміст 1. Вступ 3 2. Аналіз сучасного ринку фарбових товарів 4 3. Історичне походження фарбованих матеріалів 5 4. Класифікація асортименту фарбових матеріалів 15 5. Порівняльна характеристика фарбованих матеріалів, що виставлені в магазині 21 ...

Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей косметичних засобів для дітей на основі магазинів ДЦ

План Вступ 3 1. Стан та проблеми розвитку ринку косметичних засобів для дітей 5 2. Характеристика показників споживчих властивостей, призначення 10 3. Характеристика асортименту та показників споживчих властивостей на ринку України 15 4. Вплив...

Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей машин для прибирання приміщень (пилососів)

Вступ 3 1. Стан ринку машин для прибирання приміщень (пилососів) 4 2. Класифікація та асортимент машин для прибирання приміщень (пилососів) 10 3. Споживчі властивості машин для прибирання приміщень (пилососів) та їх характеристика 17 4. Порівняль...

Порівняльна характеристика асортименту та властивостей 2-х камерних холодильників різних видів (за матеріалами магазину ТЦ "Назва")

Вступ 3 1. Стан споживчого ринку холодильників в Україні 4 2. Класифікація та споживчі властивості холодильників 14 3. Оцінка асортименту та властивостей 2-х камерних холодильників 29 Висновки та пропозиції 43 Список використаної літератури 44 ...

Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РИНКУ СУХИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 7 РОЗДІЛ 2. ВИМОГИ ДО СТВОРЕННЯ СУХИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 15 РОЗДІЛ 3. ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ СУХИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУ...

Порівняльна характеристика асортименту та якості консервованих огірків вітчизняного та зарубіжного виробництва

Вступ 3 1. Літературний огляд 5 1.1. Стан ринку перероблених овочів в Україні 5 1.2. Хімічний склад огірків 12 1.3. Формування споживчих властивостей консервованих огірків (технології виробництв, сировина, тара, зберігання, транспортування) 13 1...

ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 4 1.Аналітичний огляд споживчого ринку чоловічої косметики вітчизняного та закордонного виробництва 6 2.Класифікація, товарознавча характеристика асортименту чоловічої косметики, що реалізує підприємство 13 3.Порівняльна характеристика асорт...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |