институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Товароведение

Товарознавство непродовольчих товарів

План 1.Загальні відомості про товари побутової хімії. Характеристика ассортименту, класифікація товарів побутової хімії за ознаками групування. 2.Характеристика і класифікація трикотажної білизни, та жіночої білизни. Вимоги до ...

Товарознавство парфумерної продукції

Товарознавство парфумерної продукції Список використаної літератури...

Товарознавство та митна експертиза

1. Поняття про товарознавство та етапи його розвитку 3 2. Поняття про паливо, його склад та класифікація. Умовне паливо і паливні еквіваленти 5 3. Поняття про електричні конденсатори, їх параметри та класифікація 9 4. Поняття про освітлювальні при...

Товарознавча характеристика асортименту та аналіз якості ляльок різних виробників

План Вступ 3 1. Стан та проблеми розвитку ринку іграшок на Україні 5 2. Класифікація та характеристика показників споживчих властивостей ляльок 11 3. Виховання та вплив ляльок на дітей 15 4. Характеристика асортименту ляльок представлених на р...

Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)

Вступ 3 1. Стан та проблеми ринку телевізійної техніки в Україні та світі 5 2. Характеристика показників споживчих властивостей 9 3. Характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів представлених на ринку України 18 4. Аналіз асор...

Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин

Вступ 3 1. Характеристика сировини для виробництва ігристих виноградних вин 5 2. Технологічна схема виробництва та вплив окремих операцій на якість 12 3. Класифікація ігристих виноградних вин 27 4. Вимоги до якості 33 5. Пакування і маркування 3...

Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок...

Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок...

Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві

Вступ 3 1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5 2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11 3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15 4. Харак...

Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакуванн...

Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні планта...

Товарознавчі аспекти дослідження ринку йогуртів

ВСТУП 3 1. Загальні методологічні підходи до дослідження ринку споживчих товарів 2. Аналіз ринку кисломолочних товарів в Україні 5 3. Оцінка якості та конурентоспроможності йогуртів на споживчому ринку 30 4. Актуальні завдання по формуванню рин...

Товарознавчі аспекти дослідження ринку кабельно-провідникової продукції на основі підприємства «Карат ЛТД»

1.Товарознавчі характеристики товарів 4 1.1 Товарознавчі характеристики конкретних видів товарів 5 1.2 Поняття про споживчі властивості та їх класифікація 8 1.3 Стандартизація і сертифікація 11 2. Аналізу сучасного стану кабельної промисловості 13 3...

Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні

Вступ 3 1. Стан споживчого ринку СБС в Україні 5 2. Характеристика сухих будівельних сумішей 12 3. Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей товарів на ринку 15 4. Об’єкти та методи дослідження 24 5. Вивчення вагомості спожив...

Товарознавчі складові оптимізації технології товароруху хлібобулочних товарів

ВСТУП 4 1. ПОНЯТТЯ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ТОВАРОРУХУ 6 1.1. ПЛАНУВАННЯ ТОВАРОРУХУ 6 1.2.КЕРУВАННЯ КАНАЛАМИ ТОВАРОРУХУ 8 1.3.ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМИ ТОВАРОРУХУ 9 1.4. ОПТОВА І РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ 11 1.4.1. Соціально-економічн...

Умови і техніка зберігання товарів. Зарубіжний досвід

Вступ 3 1. Теоретичні засади зберігання товарів в різних країнах 4 2. Практичне застосування технологій зберігання товарів 6 Висновки 13 Використана література 14 ...

Управління асортиментом та якістю товарів і послуг

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ОСНОВНА ЧАСТИНА 6 1.1 Формування і управління асортиментом 6 1.2. Менеджмент системи якості 13 1.3. Досвід зарубіжних компаній 17 1.4. Характеристика підприємства „Ельдорадо” 21 1.5 Аналіз управління асортиментом продукції 24 ...

Управління асортиментом товарів основні властивості товарів

Вступ 3 1. Економічна сутність та види товарного асортименту 5 2. Управління асортиментом товарів 10 3. Основні властивості товарів 14 Висновок 17 Список використаної літератури 18 ...

Управління якістю та конкурентоспроможностю вершкового масла

Вступ 3 1. Теоретичний огляд 5 1.1. Аналіз структури і динаміки ринку вершкового масла України 5 1.2. Фактори формування якості вершкового масла 12 1.2.1. Вплив сировини на формування якості вершкового масла 12 1.2.2. Технологічні операції, як ф...

Форми роздрібного продажу товарів

Зміст 1. Вступ………………………………………………………………..2 1.1. Основні складові частини культури торгівлі………………..2 2. Основна частина…………………………………………………..6 2.1. Основні правила магазину……………………………………6 2.2. Форми роздрібного продажу товарів………………….……..8 2.3. Організ...

ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ КНИГОТОРГІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ АДАПТАЦІЇ ДО РИНКУ

Вступ 3 1. Аналіз ринку торгівлі книгами на Україні. 4 2. Формування асортименту книготорговельного підприємства (на прикладі мережі книжкових супермаркетів «Буква» ). 11 2.1. Особливості організації супермаркетів «Буква». 11 2.2. Особливості фор...

Формування товарної пропозиції в магазині та шляхи її вдосконалення

Вступ 3 1. Теоретичні основи формування товарної пропозиції 5 2. Організаційно – економічна характеристика підприємства 13 3. Аналіз формування пропозиції товарів 17 4. Дослідження факторів, що впливають на формування товарної пропозиції 29 5. Ш...

Формування товарної пропозиції в магазині «Назва» та шляхи її удосконалення

Вступ 3 1. Поняття товарної політики пропозиції та принципи її формування в магазині 5 2. Фактори, що впливають на формування товарної пропозиції 8 3. Показники, що характеризують товарну пропозицію в магазині 10 4. Аналіз товарної пропозиції в м...

Формування якості мінеральних вод, що реалізуються на ринку України

ВСТУП 3 1. Аналіз сучасного стану мінеральних вод в Україні 6 2. Класифікація та асортимент мінеральних вод 19 3. Вимоги до якості мінеральних вод 25 4. Формування якості мінеральних вод 34 5. Шляхи удосконалення асортименту мінеральних вод 43 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |