институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Каталог пособий и учебных материалов : Товароведение

Аналіз видів, асортименту, якості та споживчих властивостей склопакетів

Вступ 3 1. Характеристики та властивості склопакетів 4 1.1. Загальні відомості про склопакети 4 1.2. Класифікація склопакетів 5 1.3. Особливості виробництва склопакетів. 9 1.4. Організація роботи цеху по виробництву склопакетів 13 Розглян...

Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (Ринок пива)

ВСТУП 3 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 5 1.1. Аналіз ринку товарної групи 5 1.1.1. Формування асортименту товарної групи на ринку 5 1.1.2. Аналіз виробництва 12 1.2. Характеристика сировини, що використовується у виготовленні даного продукту 16 1.3. Ф...

Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні

Вступ 3 1. Хімічний склад і харчова характеристика риби 4 2. Особливості технології виробництва риби та рибних товарів 7 3. Асортимент рибопродукції 13 4. Вимоги до якості виробів з риби 21 5. Умови та терміни зберігання продукції 32 6. Шляхи в...

Аналіз асортименту та оцінка якості сметани на матеріалах супермаркету

ВСТУП 3 1. Стан ринку молочнокислих товарів в Україні 5 2. Харчова та біологічна цінність сметани 19 3. Фактори формування споживчих властивостей сметани 21 4. Класифікація та асортимент сметани 24 5. Вимоги до якості та дефекти сметани 26 6. Т...

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України

Вступ 3 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 4 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 9 3. Споживчі властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 17 4. Аналіз структури асортименту хутрян...

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві

Вступ 2 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10 3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16 4. Аналіз структури асортименту хутря...

Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)

Вступ 3 І. Огляд літератури 5 1.1. Аналіз ринку товарної групи 5 1.1.1. Формування асортименту товарної групи на ринку 5 1.1.2. Аналіз виробництва 8 1.2. Характеристика сировини, що використовується у виготовленні майонезу 14 1.3. Формування як...

Аналіз чинників, які вивчають конкурентоспроможність чоловічого взуття

Вступ 3 1. Стан споживчого ринку чоловічого взуття вітчизняного та закордонного виробництва 5 2. Характеристика чоловічого взуття та його види та класифікація 8 3. Характеристика та аналіз чинників, які визначають конкурентоспроможність чоловічого...

Асортимент та визначення якості напівкопчених ковбас на прикладі магазину

ВСТУП 3 РОЗДIЛ 1. ОГЛЯД ЛIТЕРАТУРИ 6 1.1. Формування якостi ковбасних виробiв в процесi виробництва 6 1.2. Сучасний асортимент ковбас та шляхи його розвитку 22 1.3. Вимоги до якостi та шляхи її пiдвищення 27 РОЗДIЛ 2. ДОСЛIДНА ЧАСТИНА 34 2.1. О...

Асортимент та якість мінеральних вод, які реалізуються в роздрібній торговій мережі м. Києва

Вступ 3 1. Дослідження ринку мінеральних вод. 6 2. Особливості хімічного складу мінеральних вод 12 3. Умови пакування, транспортування, зберігання та транспортування та реалізації мінеральних вод 15 4. Основні виробники мінеральних вод на Україні...

Вимоги до якості пакувальних матеріалів

1. Основні вимоги до якості пакувальних матеріалів 3 2. Характеристика нових методів упаковки 7 Список літератури 12 ...

Вітрини та їх роль в забезпеченні потенційних можливостей магазину «Дитячий світ»

Зміст Перелік умовних позначок, символів, одиниць, скорочень, термінів 3 Вступ 4 1 Основна частина 7 1.1 Теоретичні питання оформлення вітрин та їх роль в забезпеченні потенційних можливостей магазинів 7 1.1.1 Класифікація вітрин 7 1.1.2 Основні техн...

Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів

Вступ 3 1. Поняття якості та споживчих властивостей товарів 5 1.1. Терміни та визначення якості товарів 5 1.2. Процес формування споживчих властивостей і якості товару в процесі його розробки та виробництва, вплив матеріалів і технології виробни...

Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики

Зміст Вступ 3 1. Стан ринку м’яких меблів 6 2. Коротка характеристика ЗАТ “Лагода” 16 3. Технологічний процес виготовлення м’яких меблів на "Лагода" і вплив на якість 20 4. Характеристика споживчих властивостей м’яких меблів 25 5. Вимоги НТД т...

Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу

Вступ 4 1. Короткі відомості про підприємство та галузь 6 2. Особливості виробництва трикотажних полотнин і виробів на АТЗТ Роза 12 3. Фактори формування споживчих властивостей і асортименту трикотажних полотнин на АТЗТ Роза 18 4. Класифікація і ...

Дослідження асортименту та якості м’яких меблів

Зміст Вступ 3 1. Стан ринку м’яких меблів 5 2. Вимоги нормативної документації до м’яких меблів ГОСТ 10 3. Аналіз структури асортисменту м’яких меблів, що реалізуються на підприємстві "Спецмеблі" 14 4. Оцінка якості м’яких меблів у магазині 20 ...

Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли

Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства (історія цього підприємства). 5 2.Характеристика сировини, матеріалів (яка сировина використовується) 12 3. Технологія виробництва селікатної цегли 20 4.Дослідження властивостей сировини та готових ...

Експертиза меблів закордоного вробництва

Вступ 3 1. Стан, проблеми та перспективи розвитку ринку меблів в Україні 5 2. Класифікація та асортимент меблів 12 3. Фактори, що формують споживчі властивості та якості меблів 17 3.1. Сировинні матеріали 17 3.2. Проектування, конструювання 19 ...

Експертиза непродовольчіх товарів

1. Характеристика нюхового та візуального методів оцінки 2. Класифікація експертних методів оцінки. Характеристика методів групового опитування 3. Охарактеризуйте заключний етап експертизи. Типові помилки при проведенні експертизи 4. ...

Експертиза харчових концентратів

Вступ 3 1. Огляд літератури. 5 1.1. Етапі проведення експертизи. 5 1.2. Вимоги до складу документів при постачанні і проведенні експертизи. 9 1.3. Фальсифікація харчових концентратів та методи її визначення. 12 2. Експертиза харчових концентраті...

Естетика ресторану

1. Категорії «гармонія» і «міра» 2. Основні стилі архітектури 3. Чинники, які визначають комфортність інтер’єрів закладів ресторанного господарства 4. Обладнання торгівельних залів закладів ресторанного господарства 5. Їстівні...

Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торгівельній мережі і вимоги до їх якості

Вступ 3 1. Умови зберігання товарів 4 2. Тара і пакувальні матеріали 8 3. Показники якості товарів 9 Висновок 14 Список використаної літератури 15...

Зерноборошняні товари

1.8. Класифікація круп. Наведіть товарознавчу характеристику асортименту круп пшеничних, гречаних, вівсяних, кукурудзяних 3 2.28. Визначення якості макаронних виробів 8 3.37. Охарактеризуйте асортимент хліба з пшеничного, пшенично-житнього, і житнь...

Значення сертифікації товарів у міжнародній торгівлі

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ 6 2. ON-LINE СЕРТИФІКАЦІЯ НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ – ПРОВІДНА ТЕХНОЛОГІЯ СУЧАСНОСТІ 11 ВИСНОВКИ 16 ЛІТЕРАТУРА 17 ...

Інструментальний метод дослідження

Вступ 3 1. Оптичні методи аналізу 3 2. Теоретичні основи рефрактометрії 5 3. Принцип дії та види промислових рефрактометрів 6 Висновок 16 Література 17 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |