институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Технология отрасли

Метод пробних ходів і вимірювань

ЗМІСТ ВСТУП 2 1. Метод пробних ходів і вимірювань 3 2. Обробка на заздалегідь налагоджених верстатах 3 3. Використовування підналагоджування 5 4. Збірка із забезпеченням повної взаємозамінності 6 5. Спосіб неповної взаємозамінності 7 6. Групова вза...

Методика контролю харчових виробництв

Фізіологічна роль біологічно активних речовин харчових продуктів 2 Визначення масової частки кухонної солі 7 Список використаної літератури 10 ...

Методологія якості

Мета та основні завдання Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг) 2 Характерні особливості якості продукції та якості послуги. Порівняння показників якості продукції та послуги 7 Основні особливості я...

Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю

Зміст 1. Яким документом закінчується робота щодо впровадження стандарту. Як він оформлюється 3 2. Хто готує відгук на документацію, що знову розробляється та на якому етапі. 12 Список використаної літератури 22 ...

Механізація

Зміст 1. Які два типи і види палива використовуються для двигунів внутрішнього згорання. 3 2. Технологія, технологічні процеси і операції. 3 3. Нарисувати функціональну схему зернотукової сівалки. Описати її будову, процес роботи і регулювання. 4 ...

Механізми пересування кранів

План 1. Вступ. 2. Класифікація механізмів. 3. Режим роботи. 4. Механізм з центральним приводом. 5. Механізми з роздільним приводом. 5.1.Пішоходним валом 5.2 Швидкохідним валом 5.3 Середньохідним валом 6. Механізм пересування вантажного візка 7. Меха...

Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії

План. І. Загальна частина. ІІ. Основна частина. А) Товарознавча характеристика сировини для приготування соусів. Б) Організація робочого місця при приготуванні соусів. В) Обладнання, що використовується. Г) асортимент, технологія приготування страв, ...

Оптимізація технологічних процесів оброблення письмової кореспонденції поштового зв’язку

Вихідні дані: 1. Вид та категорія поштових одиниць: проста ПК 2. Навантаження поштових одиниць за місяць ВуПЗ: 51000 листів за місяць 3. Кількість ВПЗ, підпорядкованих ВуПЗ: 10 4. Обсяги поштових одиниць за напрямами сортування. Завдання: 1. Аналі...

Організаційна техніка

Вступ 2 1. Принтери та відеоадаптери, як засоби виведення інформації 3 2. Цифрові фотокамери. Їх характеристика 7 Висновки 9 Список використаних джерел 12 ...

Організація торгово-технологічного процесу у супермаркеті (на прикладі супермаркету «ВЕЛИКА КИШЕНЯ»)

ВСТУП 2 1 ЗМІСТ ТОРГОВЕЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ В МАГАЗИНІ ТА ПРИНЦИПИ ЙОГО РАЦІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ 4 1.1 Сутність та основні елементи торговельно-технологічного процесу в магазині 4 1.2 Принципи побудови організаційної структури магазину 14 2 АН...

Покрівельні і гідроізаляційні матеріали

Вступ 3 1. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали 4 2. Вимоги до рулонних матеріалів 8 3. Продукція Славутського руберойдового заводу 12 Висновки 18 Література 21 ...

Прогресивні технології в сфері торгівлі

Вступ 2 1. Сутність, особливості та принципи електронної комерції 4 2. Типи електронної комерції 8 Висновки 10 Література 13 ...

Проект друкарського цеху з випуску рекламних та аркушевих видань

ВСТУП 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Розробка технічної характеристики видань, що проектуються. 1.2 Вибір і обгрунтування прийнятого технологічного процесу. 1.3 Вибір, обгрунтування і коротка характеристика запроектованого обладнання. 1.4 Вибір ...

Процес екстрагування, система тверде тіло - рідина. Схема і опис роботи випарної установки з термокомпресором.

1. Поняття і сутність екстрагування 3 2. Опис процесу екстрактації в системі тверде тіло – рідина на прикладі деревообробної промисловості 4 3. Схема і принцип роботи випарної установки 11 Література 14 1. Химия древесины / Под ред. Б.Л. Браун...

Процес екстрагування, система тверде тіло - рідина. Схема і опис роботи випарної установки з термокомпресором.

Вступ 3 1. Процес екстрагування, система тверде тіло - рідина 4 1.1. Екстрагування: визначення та сутність 4 1.2. Дослідження процесу екстрагування 4 1.3 Приклад застосування процесу екстрактації в промисловості 5 3. Схема і принцип роботи випа...

Процес сушіння

1. Процес сушіння. Вологість та вологовміст матеріалів 2 2. Схема і опис роботи циклонної установки 8 Література 11 1. Справочник по сушке древесины /Е.С.Богданов, В.А.Козалов, В.Б.Кунтыш,В.И.Мелехов/Под редакцией Е.С.Богданова.-40-е издание., ...

Процесно-орієнтовний менеджмент

Зміст 1.Охарактеризуйте вклад у формування управління якості Г.Форда 3 2. Охарактеризуйте основні способи зображення процесів 7 3. Охарактеризуйте школу «психології та людських відносин» 12 4. Охарактеризуйте правила регламентації процесів 16 Список ...

РАЗВИТИЕ ТЕХНИЧЕСКОЙ БАЗЫ ХЛЕБОПЕЧЕНИЯ

ПЛАН ВВЕДЕНИЕ: РАЗВИТИЕ ТЕХНИЧЕСКОЙ БАЗЫ ХЛЕБОПЕЧЕНИЯ 2 I. ЛИЧНАЯ ГИГИЕНА И САНИТАРИЯ РАБОТНИКОВ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ 10 II. ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ ПРОЦЕСС ПРИГОТОВЛЕНИЯ РОГЛИКА С МАКОМ 14 ОБЩИЕ ТЕХНИЧЕСКИЕ УСЛОВИЯ 14 2.1. ТЕХНИЧЕСКИЕ ТРЕБОВАНИЯ 14 2.2...

Розробка технології виконання колорування волосся сучасними

ВСТУП 3 Розділ 1. Розробка зачіски 5 1.1 Сучасний напрямок моди в перукарському мистецтві 5 1.2 Визначення базової моделі зачіски 8 1.3 Характеристика розробленої моделі зачіски 13 Розділ 2. Технологічна частина 15 2.1 Санітарні та гігієнічні вимоги ...

Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення

Вступ 3 1. Автоматизація процесів моделювання одягу 4 2. Автоматизовані технології розкрою одягу 8 3. Робототехнічні технології швейного виробництва 9 Висновки 12 Література 15...

Сертифікація (фотопослуги)

1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 2 2. Основні фактори, які впливають на якість фотопослуг 6 3. Обладнання фотоцентру 7 4. Характеристика робочого середовища 7 5. Розробка схеми проведення добровільної сертифікації 14 Висновки 2...

Сертифікація. Порядок визначення в Україні результатів сертифікації імпортної продукції та систем якості. Загальні положення

Вступ 2 Порядок визначення в Україні результатів сертифікації імпортної продукції та систем якості. Загальні положення 4 Висновки 10 Список використаної літератури 11 ...

Система управління асортиментом

Вступ 3 1. Економічна сутність та види товарного асортименту 4 2. Товарний асортимент як складова частина економічної стратегії підприємства 7 3. Методичні підходи щодо формування товарного асортименту 12 Висновки 20 Література 21...

Система управління асортиментом

Вступ 3 1. Економічна сутність та види товарного асортименту 4 2. Товарний асортимент як складова частина економічної стратегії підприємства 7 3. Методичні підходи щодо формування товарного асортименту 12 Висновки 20 Література 21...

Страницы: | 1 | 2 | 3 |