институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Ресторанное хозяйство

Основи ресторанного сервісу

1. Обслуговування прийомів та бенкетів 3 2. Дипломатичний прийом 6 3. Поведінка за столом бенкетів прийомів 7 4. Обслуговування прийомів 10 Список використаної літератури 17 ...

Основні тенденції на ринку громадського харчування, їх значення та розвиток

Основні тенденції на ринку громадського харчування, їх значення та розвиток Література Без плану...

Особливості організації роботи ресторану при розважальних закладах

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ПРИ РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ 5 1.1. Розвиток індустрії розваг в Україні 5 1.2. Сутність та основні характеристика ресторанних закладів 12 1.3. Організація роботи ресторану ...

Особливості режиму праці і відпочинку різних груп працівників підприємств ресторанного господарства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи процесу організації праці і відпочинку працівників 5 1.1 Сутність та значення ефективності організації режиму праці і відпочинку 5 1.2 Організація праці і відпочинку 12 Розділ 2. Дослідження організації праці...

Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з пернатої дичини 5 1.1 Значення, роль, місце в харчуванні людини страв з дичини 5 1.2. Огляд різновидів пернатої дичини та особливостей їх приготування 8 Розділ 2. Аналіз приготування страв...

Особливості технології обслуговування споживачів по типу «шведський стіл», та шляхи її вдосконалення

Вступ 3 Розділ І Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 Розділ II Характеристика досліджуваного підприємства 11 Розділ III Аналіз роботи "шведської" лінії на досліджуваному підприємстві 22 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного ...

Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти дослідження теми 6 1.1. Будова, хімічний склад і харчова цінність яєць 6 1.2. Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці 11 1....

Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах

План Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми. 6 Розділ II. Характеристика досліджуваного підприємства. 19 Розділ III. Аналіз роботи ЗАТ “Швидко-Україна” 22 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства. 28 ...

Особливості харчування народів світу

1. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах 3 2. Скласти одноденне меню і визначити вартість необхідної сировини для туристів із Білорусії (на 50 осіб) 11 ...

Особливості харчування Німеччини

Вступ 3 1. Національні смаки і особливості національного харчування Німеччини 4 2. Німецька кухня як предмет туристичного інтересу 8 Висновки 12 Використана література 14 ...

Перспективи розвитку ресторанного господарства України

План 1. ВСТУП 3 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА: ОГЛЯД СИТУАЦІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ УКРАЇНИ 5 2.1. Сучасний стан ресторанного ринку України 5 2.2. Споживчий попит на ринку ресторанних послуг 13 2.3. Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу 20 2.4...

Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства

Вступ 3 1. Теоретична частина 6 1.1. Суть і значення матеріально- технічного постачання 6 1.2. Організація матеріально- технічного постачання 15 2. Аналітична частина 22 2.1. Характеричстика досліджуваного підприємства 22 2.2. Аналіз діяльності...

Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 5 1.1. Поняття та значення підприємств громадського харчування 5 1.2. Механізм діяльності підприємств громадського харчування в тур...

Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання

1. ВСТУП 3 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 4 2.1. Характеристика ринку ресторанного господарства Оболонського району 4 2.2 Визначення необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Г.Сталінграда м. Києва ...

Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв

Зміст Вступ. 3 1. Забезпечення якості холодних страв (солодких) при приготуванні 5 2. Теорія створення жольованих систем та піни при їх збиванні 8 3. Розробка нових страв на основі нової сировини, технологічної документації, органолептичної оцінк...

Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів

Зміст Вступ 3 1. Характеристика холодних рибних страв та їх харчової цінності 4 2. Загальна характеристика ресторану „Авалон” 11 3. Розробка холодних страв для ресторану „Авалон” 15 4. Складання меню ресторана „Авалон” 17 5. Шляхи вдосконален...

СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Класифікація та основні характеристики в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Сутність комплексу послуг, що надають заклади харчу...

Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства)

Вступ 3 1. Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 2. Розділ II. Характеристика ВАТ «Ресторан «Вітряк» 19 3. Розділ ІІІ Аналіз роботи ВАТ «Ресторан «Вітряк» 25 4. Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи ВАТ «Ресторан «Вітряк» 28 5. В...

Сучасні технології, як запорука високого рівня обслуговування в діючих підприємствах ресторанного господарства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 9 Розділ 2. Характеристика досліджуваного підприємства 27 Розділ 3. Аналіз роботи досліджуваного підприємства по визначеній темі курсової роботи 31 Розділ 4. Резерви вдосконалення роботи дос...

технологія ресторанної діяльності

1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3 2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4 3. Функції меню та прейскурантів 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14 ...

Удосконалення організації виробництва у ресторані

Вступ 3 1. Науково-теоретичне обгрунтування проблеми організації удосконалення виробництва у ресторанному господарстві 5 1.1. Склад та структура виробничих цехів в підприємстві ресторанного господарства 5 1.2. Особливості організації виробництва в...

Удосконалення технологічного процесу виробництва страв з баранини з метою поліпшення технологічних властивостей та якості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 5 1.1. Вік тварин і кулінарія 5 1.2. Характеристика сировини 7 1.3. Вибір баранини для приготування страв 11 1.4. Класифікація страв 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПР...

Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТ...

Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5 1.2. Огляд наукових досліджень з удосконалення те...

Управління персоналом в закладах ресторанного господарства та основні напрями її вдосконалення

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Особливості управління персоналом в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Формування персоналу в закладах ресторанного господарства 9 1.3. ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |