институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Каталог пособий и учебных материалов : Ресторанное хозяйство

Нормування праці на підприємствах громадського харчування

ЗМІСТ Вступ 4 1. Характеристика підприємства громадського харчування і його економічних показників 6 2. Характеристика існуючої системи нормування і оплати праці, штатного упорядкування досліджуваному підприємстві 12 3. Вивчення і аналіз можливо...

Організація банкету з приводу весілля

1. Особливості банкету-весілля з частковим обслуговуванням офіціантами 3 1. Час тривалості банкету-весілля з частковим обслуговування офіціантами 4 2. Організація та підготовка приміщень для проведення банкету 4 3. Меню банкету-весілля 5 5. Осно...

Організація виробництва в заготівельних цехах на підприємствах громадського харчування

План Вступ 3 1. Характеристика підприємства громадського харчування і організації його виробництва. 5 2. Економічні показники підприємства 7 3. Аналіз організації роботи цеху (цехів) в досліджуваному підприємстві 18 4. Планування виконання ком...

Організація виробництва в заготівельному цеху (овочевому) ресторану "Назва"

І. Вступ 3 ІІ. Теоретична частина. Характеристика ресторану. Характеристика заготівельного цеху (овочевого) ресторану "Назва" 5 ІІІ. Практична частина. Аналіз стану організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 8 IV. Проект вдосконале...

Організація виробництва в заготівельному цеху (рибному) ресторану "Назва"

І. Вступ (обгрунтування теми) 3 ІІ. Теоретична частина. Характеристика ресторану. Характеристика заготівельного цеху (рибного) ресторану "Назва" 4 ІІІ. Практична частина. Аналіз стану організації роботи в заготівельному цеху ресторану "Назва" 7 IV...

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

1. Проектування послуг харчування туристам 3 2. Культура спілкування в сфері діяльності ресторанного господарства 4 3. Охарактеризуйте форми пропозицій щодо надання послуг харчування учасникам семінарів, конференцій та інших заходів конгресного бі...

Організація виробництва на прикладі ресторану «Хрещатик»

Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 5 1.1. Господарча структура ресторану 6 1.2. Організаційна структури управління виробництвом 9 2. Організація виробничої діяльності ресторанів в готельних ...

Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві

ЗМІСТ Вступ 3 1. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Принципи організації харчування туристів 5 1.2. Організація роботи служби харчування 7 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТ...

Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Організація роботи закладів ресторанного господарства при готельно-туристичних комслексах 5 1.2. Особливості обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 7 ...

Організація обслуговування

ЗМІСТ 1. Загальна характеристика матеріально-технічної бази для організації процесу обслуговування 3 2. Підготування приміщень для споживачів 5 3. Організація процесу самообслуговування 7 4. Організація процесу обслуговування споживачів офіціанта...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Характеристика столового посуду, приборів, столової білизни 3 2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальних туристів 7 3. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

План 1. Типи закладів ресторанного господарства та їх класифікація 3 2. Організація та проведення для туристів тематичних банкетів 7 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Японії 10 Використана література 13 ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Типи закладів ресторанного господарства та їх кваліфікація 3 2. Організація проведення для туристів тематичних банкетів 7 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Японії 9 Список використаної літератури 19 ...

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Перевірка якості страв і напоїв підприємств харчування 3 2. Організація і проведення для туристів пікніків 4 3. Аналіз особливостей харчування туристів із США на території України 8 Література 12 ...

Організація обслуговування ресторанного господарства

ВСТУП 2 1. Основи організації обслуговування ресторанного господарства 4 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 4 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування 6 1.3. Стандарти обслуговування ресто...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Зміст 1. Склад, асортимент і якість смакових товарів 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах, на поверсі, та номерах готелю 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Англії 10 Список літератури 13 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент і якість рибних товарів 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах у вагонах ресторанах 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Китаю 10 Література 14 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Зміст 1. Склад, асортимент і якість смакових товарів 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах, на поверсі, та номерах готелю 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Англії 12 Список літератури 1...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із С...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Характеристика столового посуду, приборів і столової білизни 3 1.1. Столовий посуд 3 1.2. Столові прибори 4 1.3. Столова білизна 7 2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальні тури 8 3. Національні смаки і особливості націонал...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 4 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 11 Література 14 ...

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Кулінарна характеристика закусок 3 2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта. 4 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії. 15 Література 17 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |