институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Каталог пособий и учебных материалов : Ресторанное хозяйство

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв із картоплі 5 1.2. Попередня обробка картоплі 7 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 9 2.1. Розробка фірмових страв і виробів із вареної картоплі 9 2.2. Технологічні карти. Мета створення...

Барна справа

1. Назва і характеристика одного з коктейлів 3 2. Технологія приготування цього коктейлю 4 3. Назви і рецепти декількох коктейлів 5 Список використаної літератури 17 ...

Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 6 1.1. Принципи організації обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 6 1.2. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного бізнес...

Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретична частина 6 1.1. Роль і місце складського господарства в ресторанному господарстві 6 1.2. Організація складського господарства в ресторанному господарстві 8 1.3. Нові технології складського господарства 16 Розділ ІІ. А...

Гігієна харчування

Вступ 3 1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10 3. Профілактика харчових отруєнь 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16 ...

Ефективність надання додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу

Вступ 3 Розділ І Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6 Розділ II Характеристика досліджуваного підприємства 18 Розділ III Аналіз роботи досліджуваного підприємства з надання додаткових послуг 23 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи на ГК «__...

З організації обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Склад, асортимент та якість молочних товарів. 3 2. Організація обслуговування туристів у ресторанах морських та річкових суден. 11 3. Національні смаки та особливості харчування туристів з Арабських країн. 13 Список використаної літератури. 16...

Загальна технологія харчового виробництва

1. Основні стадії виробництва картопляного крохмалю, їх вплив на вихід і якість продукту 3 2. Принципова схема виробництва спирту. Призначення основних технологічних операцій 7 3. Методи визначення кислотності харчових продуктів за бовтанкою та за ...

Історія розвитку ресторанного бізнесу у світі

Зміст 1. Виникнення перших закладів харчування 3 2. Розвиток кулінарних смаків та ресторанного бізнесу людства 4 3. Стрімкий розвивалася систем харчування громадських закладів 7 Література 10 ...

Історія розвитку системи харчування

ЗМІСТ 1. Вступ 3 2. Основна частина 5 2.1. Поняття ресторанного господарства. Класифікація підприємств 5 2.2. Значення ресторанного господарства для населення 10 2.3. Історія розвитку системи харчування 13 2.4. Стан ресторанного господарства ...

Класифікація підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні

ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. Класифікація підприємств громадського харчування в Україні 6 1.1. Класи та категорії закладів громадського харчування в Україні 6 1.2. Типи підприємств громадського харчування в Україні 9 РОЗДІЛ ІІ. Класифікація підприємс...

Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ 1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3 2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6 3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-техні...

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні...

Контроль та управління якістю продукції

1. Стандартизація у ресторанному господарстві. 3 2. Нормативні показники якості продукції ресторанного господарства. 8 Список використаних літературних джерел. 13 ...

Контрольна з обслуговування ресторанного господарства

1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із СШ...

Контрольна з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 10 Список використаної літератури 12 ...

Контрольна по ресторанному бізнесу

1.Анторопометричні вимоги 3 2. Композиційні прийоми розміщення меблів в приміщеннях ресторану. 5 ...

Контрольна робота економіка закладів ресторанного харчування

1.Принципи та форми матеріального стимулювання праці в умовах ринкових відносин 3 2. Планування випуску продукції та товарообігу в закладах ресторанного харчування 11 Задача 17 Визначити показники, що характеризують технічний та якісний рівень осн...

Контрольна робота з санітарії та гігієни громадського харчування

ЗМІСТ 1. Перерахуйте основні правила гігієни для роботи охолоджувальних та вентиляційних пристроїв. 3 2. Гігієнічні вимоги до освітлення 4 3. Органоліптичні, хімічні та бактеріологічні показники питної води 6 Список використаної літератури: 7 ...

Контрольна робота з технології харчових виробництв

1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17 ...

Контрольна робота менеджмент у ресторанному господарстві

План 1. Класифікація новацій та інноваційних процесів 3 2. Громадське харчування як елемент сфери послуг 6 3. Зміст, сутність виробничої інфраструктури закладів ресторанного господарства 9 Література 14...

Контрольна робота організація послуг харчування

1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 3 2. Правила обовязкової сертифікації послуг харчування 6 3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 11 Список використаної літератури 14...

Контрольная работа по ресторанному сервису

Вступление 3 1. Порядок составления заявки на производство, в буфет, в сервизную при подготовке к обслуживанию банкета 5 2. Расчет-заявка на производство, в буфет, в сервизную для банкета ужина с полным обслуживанием 10 3. Банкет-фуршет 14 4. Бан...

Менеджмент в рестораному господарстві

ЗМІСТ 1. Сутність франчайзингу в ресторанному господарстві 3 2. Економічна стратегія, її елементи і фактори 8 3. Інноваційний проект, основні етапи його створення та реалізація 12 Література 17...

Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі

Вступ 3 1. Економічні методи менеджменту, їх значення й ефективність використання в ресторанному господарстві 5 2. Організаційно-адміністративні методи управління 9 3. Соціально-психологічні методи управління 13 Висновок 16 Література 17 ...

Страницы: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |