институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Система обліку та контролю виробництва продукції та надання послуг.

Предмет: Менеджмент організацій
Вид работы: Магістерська робота
План работыВступ
Система обліку та контролю виробництва продукції та надання послуг.
Висновки
Література

Похожие рефераты, контрольные работы, курсовые и дипломные работы:

Облік контроль та аналіз виробництва та реалізації продукції

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО–МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ (РОБІТ ПОСЛУГ) 9 1.1 Економічна сутність процесів виробництва та реалізації продукції (робіт послуг) їх роль у системі управління діяльністю підприємства 9 1.2 Економіко–правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури за темою дослідження 26 1.3 Передумови організації та методології обліку контролю та економічного аналізу виробництва та реалізації продукції на ТОВ «Укргідроізоляція» 39 Висновки по розділу І 48 РОЗДІЛ 2 СУЧАСНИЙ СТАН ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ „УКРГІДРОІЗОЛЯЦІЯ” 50 2.1 Фінансовий облік процесів виробництва продукції та надання послуг 50 2.2 Узагальнення інформації та методика складання фінансової податкової та статистичної звітності 62 2.3 Організація обліку процесів виробництва продукції та надання послуг на основі інформаційних технологій 71 2.4 Облік процесів виробництва продукції та надання послуг в системі прийняття управлінських рішень 75 Висновки по розділу ІІ 79 РОЗДІЛ 3 ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ТА КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ ПРОЦЕСОМ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТА НАДАННЯ ПОСЛУГ ТОВ «УКРГІДРОІЗОЛЯЦІЯ» 81 3.1 Методика контролю витрат в процесі виробництва продукції та надання послуг 81 3.2 Система економічних показників інформаційна база та основні методи економічного аналізу виробництва продукції та надання послуг 89 3.3 Розробка та апробація методики економічного аналізу виробництва продукції та надання послуг 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 115 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 120 ДОДАТКИ 124

Удосконалення обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством

АНОТАЦІЯ 7 ВСТУП 10 РОЗДІЛ 1 Теоретичні проблеми та методологічні основи обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством 15 1.1. Система показників надання туристичних послуг, їх визначення та оцінка 15 1.2. Аналіз нормативно-правового забезпечення та огляд спеціальної літератури з питань надання послуг туристичними підприємствами 26 1.3. Організаційно-економічна характеристика туристичної фірми “Супутник” 36 Висновки до розділу 1 47 РОЗДІЛ 2 Удосконалення системи обліку та контролю з надання послуг туристичним підприємством 49 2.1. Організація та методологія обліку доходів від надання туристичних послуг 49 2.2. Поточний контроль операцій з надання туристичних послуг 63 2.3. Фінансова та статистична звітність з надання туристичних послуг 71 2.4. Порівняльна характеристика П(С)БО і МСФЗ, які регламентують облік доходів та фінансову звітність 82 2.5. Шляхи удосконалення обліку та контролю операцій з надання послуг туристичним підприємством 86 2.6. Комплекс задач та огляд програмного забезпечення з обліку надання послуг в інформаційних бухгалтерських системах 97 Висновки до розділу 2 110 РОЗДІЛ 3 Проектування системи аналізу економічних показників, надання послуг в управлінні туристичним підприємством 112 3.1. Інформаційна база та обґрунтування показників та прийомів економічного аналізу з надання туристичних послуг 112 3.2. Динаміка доходів з надання туристичних послуг ТФ «Супутник» 119 3.3. Факторний аналіз доходів з надання туристичних послуг 124 3.4. Комп’ютерні технології в аналізі надання туристичних послуг в управлінні туристичним підприємством 127 Висновки до розділу 3 131 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 133 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 144 ДОДАТКИ 150

Методологія та організація поточного обліку процесу виробництва

ЗМІСТ ВСТУП.......................................................................................................................3 РОЗДІЛ I Теоретичні основи і економічний зміст витрат на виробництво........5 1.1. Економічний зміст, визначення і класифікація витрат................................5 1.2. Формування витрат на виробництво продукції .............................................8 1.3. Нормативно-правове регулювання обліку виробництва продукції (робіт, послуг)......................................................................................................................10 РОЗДІЛ II Поточний облік процесу виробництва продукції (робіт, послуг) на ТОВ „Слов’янка”....................................................................................................15 2.1. Організація бухгалтерського обліку на підприємстві..................................15 2.2. Організація первинного, аналітичного і зведеного обліку витрат на виробництво продукції...........................................................................................19 2.3. Методологія обліку виробництва продукції (робіт, послуг)...................25 РОЗДІЛ III Вдосконалення поточного обліку витрат на виробництво продукції (робіт, послуг)........................................................................................29 3.1. Організація поточного обліку процесу виробництва в умовах використання інформаційних систем ...................................................................29 3.2. Шляхи вдосконалення обліку виробництва продукції (робіт, послуг) .34 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ.................................................................................37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ...............................................................39 ДОДАТКИ ..............................................................................................................42

Поточний облік процесу виробництва продукції (робіт, послуг) на ТОВ „Слов’янка”

ЗМІСТ ВСТУП.......................................................................................................................3 РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи і економічний зміст витрат на виробництво........5 1.1. Економічний зміст, визначення і класифікація витрат................................5 1.2. Формування витрат на виробництво продукції .............................................8 1.3. Нормативно-правове регулювання обліку виробництва продукції (робіт, послуг)......................................................................................................................10 РОЗДІЛ 2 Поточний облік процесу виробництва продукції (робіт, послуг) на ТОВ „Слов’янка”....................................................................................................13 2.1. Організація бухгалтерського обліку на підприємстві..................................13 2.2. Організація первинного, аналітичного і зведеного обліку витрат на виробництво продукції...........................................................................................17 2.3. Методологія обліку виробництва продукції (робіт, послуг)...................23 РОЗДІЛ 3 Вдосконалення поточного обліку витрат на виробництво продукції (робіт, послуг)........................................................................................28 3.1. Організація поточного обліку процесу виробництва в умовах використання інформаційних систем ...................................................................28 3.2. Шляхи вдосконалення обліку виробництва продукції (робіт, послуг) .33 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ.................................................................................35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ...............................................................38 ДОДАТКИ ..............................................................................................................40

Облік і аналіз реалізації готової продукції (робіт, послуг)

ЗМІСТ: Вступ....................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 1.1. Економічна сутність та трактування поняття „Готова продукція”, „роботи”, „послуги”.........................................................................................................5 1.2. Аналітичний огляд та систематизація наукових поглядів щодо обліку готової продукції (робіт, послуг).....................................................................6 1.3. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку ...............................................................................................................................23 1.4. Порівняльна характеристика національних та міжнародних стандартів з обліку готової продукції (робіт, послуг).............................................24 Висновки до 1-го розділу................................................................................ 27 Розділ 2. Організація і ведення бухгалтерського обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер” 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТзОВ „Інтер”...............28 2.2. Організаційні аспекти бухгалтерського обліку на ТзОВ „Інтер”.....35 2.3. Особливості обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер” .............................................................................................................................38 2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг)..............................................................................................................................38 2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................41 2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................43 2.3.4. Інвентаризація готової продукції (робіт, послуг)............................47 2.3.5. Відображення даних про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності ..................52 2.4. Особливості обліку експортних операцій.............................................56 2.5. Особливості управлінського обліку готової продукції (робіт, послуг) ..............................................................................................................................59 Висновки до 2-го розділу ................................................................................66 Розділ 3. Організація аналізу і контролю готової продукції на ТзОВ „Інтер” 3.1. Аналіз ефективності використання готової продукції (робіт, послуг) і оцінка фінансового с тану підприємства ................................................68 3.2. Комп’ютеризація обліку готової продукції .........................................82 3.3. Організація аудиту на ТзОВ „Інтер” .....................................................86 3.4. Шляхи удосконалення обліку, аналізу і контролю ..........................96 Розділ 4. Охорона праці у ТзОВ „Інтер” 4.1. Загальні положення ..................................................................................98 4.2. Особливості охорони праці на ТзОВ „Інтер”.....................................100 Висновки та пропозиції .................................................................................106 Список літературних джерел.........................................................................110

Облік аудит і аналіз витрат на виробництво продукції (робіт, послуг)

ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. АУДИТ ВИТРАТ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ ФУНКЦІОНУВАННЯ У ФІНАНСОВО – ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1 Економічна сутність витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 5 1.2 Законодавчо - нормативне регулювання обліку витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 14 1.3 Класифікація витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 15 1.4 Організаційно - економічна характеристика підприємства 19 РОЗДІЛ 2. БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК І АУДИТ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ (РОБІТ, ПОСЛУГ) 30 2.1 Мета та етапи обліку витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 30 2.2 Аналітичний облік витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 34 2.3Синтетичний облік витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 42 2.4 Інвентаризація незавершеного виробництва 46 2.5 Аудит витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 50 2.6 Автоматизація обліку і аудиту витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 57 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ (РОБІТ, ПОСЛУГ) 64 3.1 Значення, завдання та джерела інформації для аналізу витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 64 3.2 Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) 69 3.3 Аналіз витратомісткості продукції або аналіз витрат за центрами відповідальності 78 ВИСНОВКИ 89 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 92 ДОДАТКИ 96

Організація і методика обліку та аналізу реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ I 7 Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг на підприємстві 7 1.1 Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 7 1.2 Організація і методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 11 1.3 Теоретичні основи аналізу реалізації готової продукції, товарів робіт, послуг 22 РОЗДІЛ II 30 Організація та методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг на підприємстві 30 2.1 Документування господарських операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів робіт, послуг 30 2.2 Організація аналітичного та синтетичного обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 35 2.3 Методика відображення операцій пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів, робіт, послуг 40 2.4 Автоматизація обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 50 РОЗДІЛ ІІІ 61 Організація та методика аналізу реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг в Асоціації «Укрліссервіс» 61 3.1 Завдання, напрямки аналізу, джерела інформації реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 61 3.2 Методика аналізу операцій пов язаних з реалізацією готової продукції, товарів, виконаних робіт (послуг) 70 3.3 Особливості аналізу та контролю за відображенням результатів в обліку і фінансовій звітності реалізації готової продукції 81 ВИСНОВОК 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 102 ДОДАТКИ 107

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПОБУДОВИ ОБЛІКУ ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ (РОБІТ, ПОСЛУГ)

ЗМІСТ Вступ 3 1. Теоретичні основи побудови обліку формування витрат виробництва продукції (робіт, послуг) 6 1.1. Економічна сутність і зміст витрат на виробництво продукції 6 1.2. . Загальна схема побудови обліку формування витрат виробництва 11 2. Організація обліку витрат на прикладі будівельного підприємства "ІНТЕГРАЛ-М" 16 2.1. Загальна характеристика обліку формування витрат виробництва 16 2.2. Облік витрат виробничої собівартості продукції 19 2.3. Зведений облік витрат на виробництво і складання звітної калькуляції собівартості продукції 24 Висновки 31 Список літератури 33 Додатки 35

ОБЛІК РЕАЛІЗАЦІЇ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ, ПОСЛУГ

ВСТУП 3 Розділ I. Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 5 1.1. Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 5 1.2. Характеристика рахунків, призначених для обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 8 Розділ II. Облік реалізації готової продукції, робіт, послуг 11 2.1. Порядок формування первісної вартості готової продукції, робіт, послуг 11 2.2. Документування господарських операцій, пов’язаних з рухом готової продукції 14 2.3. Організація аналітичного обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 17 2.4. Бухгалтерське відображення операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, робіт, послуг 19 Розділ III. Автоматизація обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 30 ВИСНОВКИ 35 Список використаних джерел 38 Додатки 40

Аудит обліку витрат на виробництво продукції, виконання робіт та надання послуг

Вступ 3 1.Поняття та необхідність управління витратами 5 2. Аудит обліку витрат на виробництво продукції, виконання робіт та надання послуг 7 Висновки 10 Література 14

МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ (ТОВАРІВ, ПОСЛУГ, РОБІТ)

ВСТУП 3 1. РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ (ТОВАРІВ, РОБІТ, ПОСЛУГ) ЯК ОСНОВНЕ ДЖЕРЕЛО ДОХОДІВ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Економічна сутність реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) підприємством 5 1.2. Методика формування в обліку інформації про доходи від реалізації продукції (товарів, послуг) 10 1.3. Нормативно-правове забезпечення системи обліку, аналізу і аудиту реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 14 2. МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ (ТОВАРІВ, ПОСЛУГ, РОБІТ) 17 2.1. Техніко-економічна характеристика підприємства 17 2.2. Визначення ціни реалізованих товарів та наданих послуг 23 2.3. Документальне оформлення операцій з реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 26 2.4. Критична оцінка стану обліку реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 31 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41 ДОДАТКИ

Методичні основи обліку реалізації продукції

Вступ 3 Розділ 1. Реалізація продукції (товарів, послуг) як основне джерело доходів підприємства 6 1.1. Економічна сутність реалізації продукції (товарів, послуг) підприємством 6 1.2. Методика формування в обліку інформації про доходи від реалізації продукції (товарів, послуг) 8 1.3. Нормативно-правове забезпечення системи обліку, аналізу і аудиту реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 12 1.4. Організаційно-економічна характеристика ресторану “Експрес” 16 Розділ 2. Методичні основи обліку реалізації продукції (товарів, послуг) 24 2.1. Оцінка стану організації аналітичного обліку реалізації продукції (товарів, послуг) 24 2.2. Синтетичний облік реалізації продукції (товарів, послуг) 31 Розділ 3. Аналіз та аудит реалізації продукції (товарів, послуг) 36 3.1. Інформаційна база та основні методи економічного аналізу реалізації продукції (товарів, послуг) 36 3.2. Методика загального аналізу результатів реалізації продукції (товарів, послуг) 39 3.3. Основні концепції методики аудиту реалізації продукції (товарів, послуг) 46 Висновки та пропозиції 50 Список використаної літератури 53 Додатки 561

„Облік наявності та руху готової продукції” (на прикладі ЗАТ „Случ”)

Зміст: Вступ………………………………………………………………………….….4 Розділ 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 1.1. Еволюція поняття „готова продукція” та основні тенденції розвитку її обліку на сучасному етапі ………………………………………….....6 1.1.1. Економічна природа готової продукції: обліковий аспект ….….6 1.1.2. Еволюція поняття „собівартість продукції” та основні тенденції їх розвитку ………………………………………………………………………………7 1.1.3. Поняття „готова продукція” на сучасному етапі ……………….…12 1.2. Огляд літературних джерел та нормативної бази з обліку готової продукції …………………………………………………………………………….…17 1.3. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку ………………………………………………………………………………...…29 1.4. Актуальні проблеми обліку виробництва і реалізації готової продукції ………………………………………………………………………….…….31 Висновки до 1-го розділу Розділ 2. Облік готової продукції, робіт, послуг в Україні та інших країнах світу: порівняльний аспект 2.1. Економічна характеристика діяльності ЗАТ „Случ” ………………....37 2.2. Загальні аспекти організації обліку на підприємстві ……………….43 2.3. Методологія обліку готової продукції, робіт, послуг ……………….46 2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг) ……………………………………………………………………………….…46 2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції, робіт, послуг …………………………………………………………………………………..49 2.3.3. Організація синтетичного та аналітичного обліку готової продукції, робіт, послуг………………………………………………………………..51 2.3.4. Відображення інформації про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності…………………………………………………………………………………57 2.4. Особливості обліку готової продукції в інших країнах світу ………60 2.5. Особливості управлінського та податкового обліку готової продукції, робіт, послуг ……………………………………………………………………………62 2.6. Пропозиції з удосконалення обліку готової продукції, робіт, послуг ………………………………………………………………………………...…67 Розділ 3. Аналіз і контроль діяльності ЗАТ „Случ” 3.1. Економічний аналіз діяльності підприємства ………………………….70 3.1.1. Завдання, джерела інформації та основні методичні прийоми економічного аналізу виробництва і реалізації продукції ……………………..…70 3.1.2. Аналіз виробництва і реалізації продукції ……………………...….71 3.1.3. Оцінка фінансового стану підприємства …………………………..…74 3.2. Господарський контроль діяльності підприємства ……………………84 3.2.1. Аудиторська перевірка операцій з готовою продукцією, роботами, послугами ………………………………………………………………………………84 3.2.2. Методика проведення інвентаризації готової продукції, робіт, послуг …………………………………………………………………………………...90 3.3. Пропозиції з удосконалення організації контролю готової продукції, робіт, послуг та використання результатів аналізу для покращення господарської діяльності підприємства ……………………………………………..97 Розділ 4. Охорона праці у ЗАТ „Случ” 4.1. Охорона праці в колективному договорі ………………………………..99 4.2. Робоче місце бухгалтера ………………………………………………...103 Висновки та пропозиції ……………………………………………………...106 Список використаних джерел …………………………………….…………109

Особливості оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 5 1.1. Економічна природа готової продукції: обліковий аспект 5 1.2. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку 15 2. Особливості визнання, оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві 18 2.1. Економічна характеристика діяльності ЗАТ „Случ” 18 2.2. Загальні аспекти організації обліку на підприємстві 26 2.3. Методологія обліку готової продукції, робіт, послуг 29 2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг) 29 2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг) 31 2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції 33 2.3.4. Відображення інформації про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності. 39 2.4. Методика проведення інвентаризації готової продукції, робіт, послуг 42 3. Пропозиції з удосконалення обліку готової продукції, робіт, послуг 48 Висновки 50 Список використаних джерел: 53

Контроль за виконанням умов безпеки туристичних послуг

Вступ 3 1. Міжнародні нормативні акти щодо безпеки туризму та контролю за безпекою умов надання туристичних послуг 4 2. Невідкладні заходи міжнародного права щодо контролю за безпекою надання туристичних послуг 9 Висновки 13 Перелік використаних джерел 14