институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Аналіз прибутку та рентабельності готелю “Дніпро

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 15 | Год: 2007 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Аналіз прибутку та рентабельності готелю “Дніпро

План
1. Значення і сутність прибутку 3
2. Методологічні основи аналізу прибутку та рентабельності 4
3. Аналіз прибутку та рентабельності готелю “Дніпро” 7
Список використаної літератури 15

Cмотрите также:
Теоретичні аспекти управління рентабельністю готельного підприємства

Зміст Вступ 3 І Теоретичні аспекти управління рентабельністю готельного підприємства 4 1.1 Сутність прибутку та рентабельності підприємства готельного господарства 4 1.2 Система показників рентабельності готелю та методика їх розрахунку 5 1.3 Фактори впливу на рентабельність готельного господарства та їх оцінка 9 ІІ Дослідження прибутку та рентабельності готелю „Місячний рак” за 2 роки 14 2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика готелю. 14 2.2 Аналіз показників рентабельності готелю 16 2.3 Оцінка факторів впливу на рентабельність готельного бізнесу 18 ІІІ Пропозиції щодо підвищення рентабельності готелю „місячний рак” 21 3.1 Аналіз по моделі DuPont 21 3.2 Впровадження комп’ютерних систем бронювання 25 3.3 Таймшер як особливий вид надання готельних послуг 26 3.4 Підвищення якості обслуговування 27 Висновки 29 Література 30

“Організація діяльності з обслуговування туристів” (на прикладі готелю „Дніпро”)

Зміст: Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1 Готельні ланцюги 5 1.2 Служби готелю великої потужності та особливості надання ними послуг 8 1.3 Господарська служба 14 1.4 Агентство по туризму 15 1.5 Служба громадського харчування 17 Розділ ІІ. Стандарти, що визначають якість обслуговування в готелях великої потужності 20 Розділ ІІІ. Організація обслуговування туристів в готелі Дніпро 33 3.1. Організаційно-управлінська і економічна характеристика готелю „Дніпро” 33 3.2. Аналіз стану особливостей організації обслуговування в готелях великої потужності (на прикладі готелю „Дніпро”) 35 3.2.1. Служба прийому та розміщення 37 Висновки і пропозиції 43 Перелік використаної літератури: 45

Ринкова концепція готельного бізнесу та її вплив на доходи підприємств

Зміст Зміст 2 Вступ 3 І. Ринкова концепція готельного бізнесу та її вплив на доходи підприємств. 4 1.1 Загальні положення концепції 4 1.2 Особливості готельного маркетингу для малих підприємств 6 1.3 Сутність прибутку та рентабельності підприємства готельного господарства 8 1.4 Система показників рентабельності як складова оцінки прибутковості готелю 9 ІІ. Дослідження прибутку та рентабельності готелю „Місячний рак” 14 2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика готелю 14 2.2. Аналіз показників рентабельності готелю 16 2.3 Оцінка факторів впливу на рентабельність готельного бізнесу 18 ІІІ. Пропозиції щодо підвищення доходності та ефективності використання готелю „Місячний рак” 21 3.1 Підвищення якості обслуговування 21 3.2 Впровадження комп’ютерних систем бронювання 22 3.3 Таймшер як особливий вид надання готельних послуг 26 Висновки 28 Список використаної літератури 29 Додаток 1 31

Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Лад-Тур», готелю «Дніпро», ресторану «Дніпро»

Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Лад-Тур» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства «Лад-Тур» 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристського підприємства: 7 1.3. Аналіз технологічних процесів діяльності туристського підприємства при організації нового тур маршруту 8 II. Аналіз технологій надання готельних послуг на прикладі готелю «Дніпро» 21 2.1. Загальна характеристика підприємства «Дніпро» 21 2.2. Аналіз технології надання готельних послуг 27 2.3. Визначення рівня готельних послуг 31 III. Аналіз технологій надання ресторанних послуг на прикладі ресторану «Дніпро» 35 3.1. Загальна характеристика підприємства «Дніпро» 35 3.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 37 3.3. Визначення якості наданих ресторанних послуг 46 Висновки 51 Перелік використаної літератури 53 Предметом дослідження виступають туристичне підприємство «Лад-Тур», готель «Дніпро», ресторан «Дніпро». Мета роботи полягає в аналізі технології надання туристичних послуг. При написанні роботи були використані статистичні матеріали, статті з періодичних видань, підручники, збірники. Структурно робота складається зі вступу, трьох основних розділів, висновку, списку використаних джерел та додатків.

Фінансовий аналіз прибутку і рентабельності підприємства та шляхи їх зростання

ВСТУП 3 1. Завдання і джерела аналізу прибутку і рентабельності 7 2. Аналіз складу і динаміки прибутку підприємства 16 3. Аналіз показників рентабельності підприємства 22 4. Методика підрахунку резервів збільшення суми прибутку і рентабельності 26 Висновки 31 Список використанОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 ДОДАТКИ 36

Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства

Вступ 1. Теоретичне дослідження прибутку та рентабельності 1.1. Формування прибутку підприємства 1.2. Методи розрахунку прибутку від реалізації 1.3. Розділ і використання прибутку 1.4. Система показників рентабельності 2. Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства 2.1. Методи обробки економічної інформації в аналізі фінансової діяльності підприємства 2.2. Аналіз прибутку діяльності підприємства 2.3. Аналіз рентабельності діяльності підприємства 3. Визначення резервів збільшення суми прибутку і рентабельності 3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників підвищення діяльності підприємств 3.2. Резерви збільшення прибутку 3.3. Резерви збільшення рентабельності Висновок Список літератури

Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства

Вступ 1. Теоретичне дослідження прибутку та рентабельності 1.1. Формування прибутку підприємства 1.2. Методи розрахунку прибутку від реалізації 1.3. Розділ і використання прибутку 1.4. Система показників рентабельності 2. Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства 2.1. Методи обробки економічної інформації в аналізі фінансової діяльності підприємства 2.2. Аналіз прибутку діяльності підприємства 2.3. Аналіз рентабельності діяльності підприємства 3. Визначення резервів збільшення суми прибутку і рентабельності 3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників підвищення діяльності підприємств 3.2. Резерви збільшення прибутку 3.3. Резерви збільшення рентабельності Висновок Список літератури

Оптимізація валового прибутку від реалізації послуг туристичного підприємства на прикладі готелю Україна

ВСТУП 4 І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ 6 1.1. Прибуток як економічна категорія 6 1.2. Загальні принципи управління прибутком 10 2. АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗПОДІЛУ ПРИБУТКУ ГОТЕЛЮ „УКРАЇНА” 15 2.1. Загальний аналіз процесу формування прибутку готелю „Україна” 15 2.2. Аналіз розподілу прибутку готель 19 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 24 3.1. Резерви збільшення прибутку 24 3.2. Система управління витратами як фактор збільшення прибутку готелю 27 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36

Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства

Вступ Вступ 1. Теоретичне дослідження прибутку та рентабельності 1.1. Формування прибутку підприємства 1.2. Методи розрахунку прибутку від реалізації 1.3. Розділ і використання прибутку 1.4. Система показників рентабельності 2. Аналіз прибутку і рентабельності виробничо-господарської діяльності підприємства 2.1. Методи обробки економічної інформації в аналізі фінансової діяльності підприємства 2.2. Аналіз прибутку діяльності підприємства 2.3. Аналіз рентабельності діяльності підприємства 3. Визначення резервів збільшення суми прибутку і рентабельності 3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників підвищення діяльності підприємств 3.2. Резерви збільшення прибутку 3.3. Резерви збільшення рентабельності Висновок Список літератури

Аналіз фінансового результату в діяльності підприємства та прогнозування прибутку та рентабельності

(багато графічного матеріалу) Вступ 3 1. Поняття фінансового результату, прибутку та рентабельності підприємства 5 1.1. Сутність і методи обчислення прибутку та рентабельності 5 1.2. Система показників та моделей рентабельності 14 2. Аналіз фінансового результату та рентабельності підприємства ВАТ Білоцерківське ШБУ-50 23 2.1 Загальна характеристика підприємства 23 2.2. Розрахунок основних показників прибутку та рентабельності підприємства 27 2.3. Аналіз рентабельності виробничої діяльності підприємства 31 3. Прогнозування прибутку та рентабельності підприємства 35 3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників покращення фінансових результатів діяльності підприємства 35 3.2. Прогнозування прибутку та рентабельності 38 Висновки та пропозиції 42 Список використаної літератури 45 Додаток А 47 Додаток Б 50 Додаток В 53 Додаток Г 55