институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація харчування туристів в Україні

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 32 | Год: 2004 | Размер: 55 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3
І. Характеристика підприємств громадського харчування 4
1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4
2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6
1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11
ІІ. Організація харчування туристів 13
2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13
2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14
2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16
2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17
ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18
3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18
3.2. Українська гостинність 25
Висновки і пропозиції 29
Список використаної літератури 31

Cмотрите также:
Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38

Організація харчування туристів з Грузії

ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ГРУЗІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Грузії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Грузії 7 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ГРУЗІЇ В УКРАЇНІ 12 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Грузії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Грузії 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Грузії 25 2.4. Організація харчування туристів з Грузії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 32 ДОДАТКИ 34-38

Організація харчування туристів з Польщі

ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6 1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23 2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33

Організація харчування туристів в Ізраїлі

Вступ 3 Розділ І. Етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.1. Національні та етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україні туристів Ізраїлю 9 Розділ ІІ. Особливості харчування туристів Ізраїлю в Україні 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів Ізраїлю 13 2.2. Національна українська кухня, як база для харчування туристів Ізраїлю 15 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції в туристів Ізраїлю 18 2.4. Організація харчування туристів Ізраїлю в Києві підприємствами громадського харчування 20 Висновки і пропозиції 27 Список використаної літератури 28 Додатки 29

Організація харчування туристів з США

План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Організація харчування туристів з Чехії та Словакії

Вступ 3 1. Етнічні особливості туристів з Чехії та Словакії 5 1.1. Національні особливості народів з Чехії та Словакії 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку з Чехії та Словакії 8 2. Особливості харчування туристів з Чехії та Словакії в Україні 12 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Чехії та Словакії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Чехії та Словакії 15 2.3. Національно-українська кухня як предмет туристичного інтересу для туристів з Чехії та Словакії 19 2.4. Організація харчування туристів з Чехії та Словакії в ресторанах та кафе міста Києва 25 Висновки 30 Список використаних джерел 31 Додатки 34-40

Особливості організації харчування туристів з Великобританії

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19 2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36

Особливості харчування туристів з Великобританії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34