институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Виробнича програма підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 36 | Год: 2007 | Размер: 200 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Виробнича програма підприємства

2. Технологічний розділ. 4
2.1. Виробнича програма підприємства 4
2.2. Схема виробничого процесу підприємства 5
2.3. Розрахунок та проектування складських приміщень 6
2.3.1 Проектування складських приміщень втілює в себе висвітлення таких питань: 6
2.3.2 Розподіл сировини за місцем її зберігання та розрахунок площі складських приміщень. 9
2.4. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини 13
2.4.1 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в овочевому цеху 14
2.4.2 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в м’ясо-рибному цеху. 17
2.4.3. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини та приготування холодних закусок у цеху холодних закусок. 21
2.4.4 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини у борошняному цеху. 25
2.5. Проектування процесу теплової кулінарної обробки продукції в гарячому цеху. 28
2.6 Проектування торговельних, адміністративних, технічних та інших приміщень 39
4.2. Заходи по раціональному використанню енергоресурсів 49
4.2.1 Формування витрат електричної енергії 49
4.2.2. Визначення витрат теплоенергетичних ресурсів, річних витрат тепла на опалення. 55
2.10. Санітарно-гігієнічне забезпечення на підприємстві 56
2.10.1. Забезпечення виконання санітарно-гігієнічних вимог на території забудови. 56
2.10.2 Забезпечення санітарних умов при зберіганні та переробці сировини, виготовленні н/ф та реалізації продукції. 57
2.10.3 Порядок здійснення контролю санітарного стану, забезпечення підприємства мийними та дизенфікційними засобами. 58
2.10.4. Заходи по підвищенню санітарної культури та освідченності співробітників підприємства, організація медоглядів. 59
2.11. Рекламне забезпечення діяльності підприємства. 60
4.2. Заходи з охорони праці, техніки безпеки та охорони навколишнього середовища. 61
4.3.1 Виявлення потенційних небезпек та виробничих шкідливостей. 62
4.3.2. Заходи, які враховувались при розробці проекту будівлі та розміщенні устаткування. 62
4.3.3 Заходи щодо оформлення приміщень. 64
4.3.4 Заходи щодо врахування вимог в боротьбі з шумом та вібрацією. 65
4.3.5. Заходи до вимог освітлення. 66
4.3.6 Заходи по техніці безпеки при обслуговуванні устаткування. 67
4.3.7 Забезпечення вимог пожежної безпеки. 68
4.3.8 Евакуація людей при пожежі. 70
4.3.9 Заходи по охороні навколишнього середовища. 70
5. Економічна частина 71
5.1. Розрахунок об’єма товарооборота та валового доходу 71
5.2. Розрахунок чисельності працівників підприємства та фонду оплати праці. 81
5.2.1. Розрахунок чисельності працівників підприємства. 81
5.2.2. Розрахунок фонду оплати праці. 84
5.3 Розрахунок витрат підприємства 89
5.4 Результати виробничої та торгової діяльності. 99
5.5. Розрахунок ефективності інвестицій 101

Cмотрите также:
Виробнича програма підприємства: механізм її формування і контроль за виконанням

План Вступ 3 1. Структура підприємств 5 2. Структура і принципи виробничого процесу 9 3. Виробнича програма підприємства 12 3.1. Сутність і показники виробничої програми підприємства 12 3.2. Розробка виробничої програми підприємства 22 3.3. Економічне й технічне обґрунтування виробничої програми підприємства 25 4. Аналіз здійснення виробничої програми (на прикладі ВАТ “Сігма”) 26 Висновки 30 Використана література 32

Виробнича програма підприємства

ВСТУП 3 1 Виробнича програма підприємства 5 1.1 Планування виробничої діяльності підприємства 5 1.2 Основні показники плану виробництва 8 1.3 Основні розділи і показники виробничої програми підприємства 11 1.4. Порядок розробки виробничої програми підрозділів основного виробництва 16 2. Резерви виробничих потужностей і організація їх використання 28 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

Виробнича програма підприємства, методи її розробки

Виробнича програма підприємства, методи її розробки 2 Список використаних джерел 12

Управління виробничим процесом на підприємстві

Вступ 3 1. ВИРОБНИЦТВО ЯК ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА 5 1.1. Поняття системи виробничої діяльності 5 1.2. Побудова виробничої системи 7 1.3. Виробнича і загальна структура підприємства 14 2. СТРУКТУРА ТА ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦЇЇ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ 20 2.1. Структура виробничого процесу 20 2.2. Принципи організації виробничого процесу 21 3. ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 25 3.1. Поняття виробничої програми підприємства 25 3.2. Основні розділи й показники виробничої програми підприємства 25 3.3. Розробка виробничої програми підприємства 36 3.4. Економічне й технічне обґрунтування виробничої програми підприємства 40 ВИСНОВКИ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 45

Планування діяльності підрозділів підприємства

Вступ 1. Організаційна і виробнича структура підприємства 1.1. Коротка характеристика підприємства 1.2 Аналіз організаційної структури підприємства 1.3. Аналіз виробничої структури підприємства 2. Планування діяльності підрозділів підприємства 2.1. Виробнича програма та її обґрунтування 2.2. Розрахунок потреби в обладнанні, основних працівниках, обслуговуючому персоналу, ремонтниках 3. Контроль та оцінка діяльності підрозділу підприємства 3.1. Порівняння планових і фактичних показників, виявлення причин відхилень 3.2. Аналіз виконання плану 3.3. Інтегральна оцінка діяльності підрозділів 3.4. Визначення прибутку підрозділів-центрів прибутку підприємства 4. Мотивація трудових колективів (підрозділів підприємства) 4.1. Централізоване преміювання колективних підрозділів 4.2. Розподіл премій між членами трудового колективу 5. Встановлення матеріальної відповідальності 6. Удосконалення внутрішньо-економічного механізму 6.1. Введення внутрішніх цін 6.2. Встановлення комплексної розцінки Висновки Використана література

Організаційно-виробнича характеристика підприємства

ЗМІСТ: Вступ..........................................................................................................3 1. Організаційно-виробнича характеристика підприємства..............5 2. Економічний аналіз діяльності підприємства ..............................11 3. Взаємовідносини підприємства з банками....................................14 4. Фінансова діяльність підприємства ...............................................17 5. Бухгалтерський облік та аудит......................................................30 Висновки .................................................................................................34 Список використаної літератури.........................................................36 Додатки ...................................................................................................37

Організаційно-виробнича характеристика підприємства

План: Вступ. 1. Організаційно-виробнича характеристика підприємства 2. Економічний аналіз діяльності підприємства 3. Взаємовідносини підприємства з банками 4. Фінансова діяльність підприємства 5. Бухгалтерський облік та аудит на підприємстві Висновки Список використаної літератури Додатки

Обгрунтування виробничої програми підприємства

ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність і показники виробничої програми 5 1.2. Обґрунтування виробничої програми підприємства за дослідженнями ринку та матеріально-технічним забезпеченням 13 1.3. Методика розрахунку виробничої програми підприємства 19 2. АНАЛІЗ ВИКОНАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ» 25 2.1. Характеристика господарської діяльності підприємства 25 2.2. Аналіз виробничої програми підприємства 30 2.3. Оцінка ресурсного забезпечення для виконання виробничої програми підприємства 39 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА 42 3.1.Розрахунок економічної ефективності модернізації лінії по виготовленню баранок 42 3.2.Розрахунок економічної ефективності встановлення пакувально-фасувального апарату для бараночних виробів 48 ВИСНОВКИ 54 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 58 ДОДАТОК А. Порядок розробки виробничої програми підприємства 62 ДОДАТОК Б. Виробнича програма «Булочно-кондитерського комбінату» За 2003-2004 рр. 63 ДОДАТОК В. Виробнича програма хлібобулочних виробів «Булочно-кондитерського комбінату» За 2003-2004 рр. 64 ДОДАТОК Г. Виробнича програма кондитерських виробів «Булочно-кондитерського комбінату» За 2003-2004 рр. 65 В процесі виконання дипломної роботи необхідно здійснити комплексний огляд питань, пов'язаних з виробничим плануванням та формуванням та обгрунтуванням виробничої програми, визначити методи їх реалізації та важливість ефективного їх вирішення для досягнення позитивних кінцевих результатів виробничої діяльності підприємства. Метою даної дипломної роботи є обґрунтування виробничої програми підприємства, механізмів її формування і контролю за виконанням. Відповідно сформульованій меті дипломної роботи передбачається виконання наступних завдань: • вивчити теоретичні основи обґрунтування виробничої програми підприємства; • надати загальну характеристику діяльності обраного підприємства харчової промисловості; • провести аналіз виробничої програми підприємства; • розробити та обґрунтувати заходи щодо вдосконалення виробничої програми підприємства БКК. Предметом дослідження дипломної роботи є процес обгрунтування виробничої програми підприємства. Об’єктом дослідження є формування та виконання виробничої програми на ДП «Київ-Хліб» «Булочно-Кондитерський Комбінат». До роботи додається роздаточний матеріал, реферат, доклад

Виробнича програма. Організаційна структура підприємства

1. Порядок розробки виробничої програми підрозділів основного виробництва 3 2. Організаційна структура підприємства і підрозділів, її відповідність особливостям виробництва 13 Література 21

Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання

1. ВСТУП 3 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 4 2.1. Характеристика ринку ресторанного господарства Оболонського району 4 2.2 Визначення необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Г.Сталінграда м. Києва 5 2.3 Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного району, режиму їх роботи, типу, та реальної 6 кількості місць у мережі ресторанного господарства 6 2.4 Визначення контингенту потенційних споживачів проектованого закладу 7 2.5 Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі 8 2.6 Вивчення можливості підключення закладу до мереж комунікацій 9 3. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 10 3.1 Виробнича програма підприємства 10 3.1.1 Визначення кількості споживачів за день 10 3.1.2 Визначення кількості і асортиментного складу продукції 11 3.1.3 Складання розрахункового меню 12 3.2 Розрахунок виробничих цехів підприємства 16 3.2.1 Виробнича програма гарячого цеху 16 3.2.2 Підбір та розрахунок устаткування цеху 20 3.2.3 Визначення площі цеху 22 3.2.4 Визначення складу приміщень підприємства, їх площі 23 4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 24 5. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 24