институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Проект комплексного підприємства громадського харчування з українською кухнею у м. Києві

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 44 | Год: 2007 | Размер: 108 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Проект комплексного підприємства громадського харчування з українською кухнею у м. Києві

Проект комплексного підприємства громадського харчування з українською кухнею у м. Києві
Cмотрите также:
Маркетинг послуг громадського харчування

ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 5 1.1. Поняття та значення підприємств громадського харчування 5 1.2. Механізм діяльності підприємств громадського харчування в туристичній індустрії України 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЮ «Назва» ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 15 2.1. Загальна характеристика підприємства 15 2.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 29 2.3. Оцінка ефективності збутової діяльності ресторану 35 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ З ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 41 3.1. Розробка нових форм збутової діяльності ресторану 41 3.2. Заходи з підвищення конкурентної стратегії ресторану 47 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 56 ДОДАТКИ 62

Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України

Зміст стор. Вступ 3 1. Передумови розвитку громадського харчування в Донецькому економічному районі та їх соціально-економічне значення 5 2. Аналіз сучасного стану, розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України 10 3. Проблеми та перспективи розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України 18 Висновок 24 Список використаних джерел 26 В роботі є схеми, діаграми, зноски Предметом дослідження роботи є заклади громадського харчування в Донецькому економічному районі України. Мета роботи полягає є всебічне дослідження розвитку і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України. Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання: - дослідити передумови розвитку громадського харчування в Донецькому економічному районі та їх соціально-економічне значення; - проаналізувати сучасного стану, розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України ; - охарактеризувати проблеми та перспективи розвитку та розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України. При написанні роботи буди використані підручники, статті, довідники та джерела Інтернет. Структурно робота складається зі вступу, основної частини, висновку та списку використаних джерел.

ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. МАТЕРІАЛЬНІ РЕСУРСИ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ 5 1.1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 5 1.2. ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ НОРМАТИВНОЇ БАЗИ ТА ОГЛЯД СПЕЦІАЛЬНОЇ ЛІТЕРАТУРИ З ПИТАНЬ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 9 1.3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА БАЗОВОГО ПІДПРИЄМСТВА 12 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 16 2.1. ОРГАНІЗАЦІЯ АНАЛІТИЧНОГО І СИНТЕТИЧНОГО ОБЛІКУ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ 16 2.2. МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 37 РОЗДІЛ 3. ОБЛІК ТА КОНТРОЛЬ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ В УМОВАХ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ 44 3.1. СКЛАД ТА ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАДАЧ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКОВОГО ТА КОНТРОЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 44 3.2. ПОСТАНОВКА ТА ВИРІШЕННЯ КОМПЛЕКСУ ЗАДАЧ З ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З МАТЕРІАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 46 ВИСНОВКИ 56 СПИСОК ВИКОРИСАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 57 ДОДАТКИ 60

Методи визначення показників якості продукції громадського харчування

План 1. Методи визначення показників якості продукції громадського харчування 3 2. Органолептичний контроль, його характеристика і особливості. Бальна оцінка якості продукції громадського харчування 6 Список використаної літератури 10