институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Загальна технологія харчових виробів

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 13 | Год: 2007 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Загальна технологія харчових виробів

1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2

2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10

Література 13
Cмотрите также:
Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством

ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Література 21

Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну

Вступ 3 1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5 2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9 3. Товарознавча характеристика кулінарних виробів із використанням чорного харчового альбуміну 12 Висновки 24 Література 27

Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини

Вступ 3 1. Класифікація харчових волокон 4 2. Функції харчових волокон 6 3. Потреба в харчових волокнах 9 Висновки 12 Список літератури 13

Технологія кондитерських виробів

Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12

Гігієна харчування

Вступ 3 1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10 3. Профілактика харчових отруєнь 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16

Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини

Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2 2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7 Література 12

Загальна технологія харчового виробництва

1. Основні стадії виробництва картопляного крохмалю, їх вплив на вихід і якість продукту 3 2. Принципова схема виробництва спирту. Призначення основних технологічних операцій 7 3. Методи визначення кислотності харчових продуктів за бовтанкою та за водною витяжкою. 11 Література 16