институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Розробка та обґрунтування проекту створення інноваційної ( венчурної ) фірми

Каталог пособий и учебных материалов | Инвестирование | Диплом | Страниц: 151 | Год: 2006 | Размер: 544 кб. | Стоимость: 350 грн. | Смотреть | Купить

Розробка та обґрунтування проекту створення інноваційної ( венчурної ) фірми

Вступ 4
1. Аналіз теоретичних аспектів інновацій при створенні інвестиційних проектів. 7
1.1. Класифікація та сутність інноваційних процесів та їх різновиди 7
1.2. Основні критерії ефективності інвестиційного проекту і методи їх оцінки 18
1.3. Особливості аналізу беззбитковості і цільового планування прибутку проекту 35
2. Розробка та дослідження аналітичних аспектів проекту створення інноваційної фірми в ресторанному бізнесі. 42
2.1. Дослідження конкурентного середовища та можливостей щодо входження до ресторанного бізнесу м. Києва. 42
2.2. Планування та аналіз доходів та витрат нової фірми 50
2.3. Визначення альтернативних шляхів фінансування і запровадження інновацій на фірмі 66
3. Обґрунтування доцільності реалізації проекту створення інноваційної фірми в ресторанному бізнесі 71
3.1. Аналіз альтернативних сценаріїв проходження проекту 71
3.2. Обґрунтування доцільності використання інновацій в ресторанному бізнесі 82
3.3. Визначення ефективності застосування проекту та перспектив його впровадження 87
Висновок 92
Література 96
ДОДАТОК А. Кількісна оцінка інвестиційних якостей окремих проектів, які намічені до реалізації 102
ДОДАТОК Б. Тенденції розвитку ресторанів швидкого харчування в м. Київ 104
ДОДАТОК В. Загальні витрати, пов’язані з реалізацією проекту 107
ДОДАТОК Г. Розрахунок платежів за кредитом у євро 111
ДОДАТОК Д. Вихідні положення інвестиційного проекту 113
ДОДАТОК Е. Фінансові показники інвестиційного проекту за базовим варіантом 120
Додаток Ж. Фінансові показники інвестиційного проекту за альтернативним варіантом 136
Cмотрите также:
Розробка та обґрунтування проекту створення інноваційної ( венчурної ) фірми (бізнес-план створення піцерій)

Вступ 4 1. Аналіз теоретичних аспектів інновацій при створенні інвестиційних проектів. 7 1.1. Класифікація та сутність інноваційних процесів та їх різновиди 7 1.2. Основні критерії ефективності інвестиційного проекту і методи їх оцінки 18 1.3. Особливості аналізу беззбитковості і цільового планування прибутку проекту 35 2. Розробка та дослідження аналітичних аспектів проекту створення інноваційної фірми в ресторанному бізнесі. 42 2.1. Дослідження конкурентного середовища та можливостей щодо входження до ресторанного бізнесу м. Києва. 42 2.2. Планування та аналіз доходів та витрат нової фірми 50 2.3. Визначення альтернативних шляхів фінансування і запровадження інновацій на фірмі 66 3. Обґрунтування доцільності реалізації проекту створення інноваційної фірми в ресторанному бізнесі 71 3.1. Аналіз альтернативних сценаріїв проходження проекту 71 3.2. Обґрунтування доцільності використання інновацій в ресторанному бізнесі 82 3.3. Визначення ефективності застосування проекту та перспектив його впровадження 87 Висновок 92 Література 96 ДОДАТОК А. Кількісна оцінка інвестиційних якостей окремих проектів, які намічені до реалізації 102 ДОДАТОК Б. Тенденції розвитку ресторанів швидкого харчування в м. Київ 104 ДОДАТОК В. Загальні витрати, пов’язані з реалізацією проекту 107 ДОДАТОК Г. Розрахунок платежів за кредитом у євро 111 ДОДАТОК Д. Вихідні положення інвестиційного проекту 113 ДОДАТОК Е. Фінансові показники інвестиційного проекту за базовим варіантом 120 Додаток Ж. Фінансові показники інвестиційного проекту за альтернативним варіантом 136

. Створення проекту виготовлення смакових приправ

Зміст 1. Створення проекту виготовлення смакових приправ 3 1.1 Проект та його обґрунтування 3 1.2. Розробка структури проекту 8 2.3 Ініціалізація проекту 11 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту 15 4. Висновки та прийняття рішення по проекту. 20 Література 22

. Створення проекту виготовлення смакових приправ

Зміст 1. Створення проекту виготовлення смакових приправ 3 1.1 Проект та його обґрунтування 3 1.2. Розробка структури проекту 8 2.3 Ініціалізація проекту 11 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту 15 4. Висновки та прийняття рішення по проекту. 20 Література 22

Розробка та впровадження інноваційного проекту.

Вступ 3 І Сутність поняття інноваційної політики 7 1.1 Сутність понять: інновація, інноваційні нововведення 7 1.2 Державна інноваційна політика України і її вплив на діяльність підприємств 14 1.3 Інноваційний проект як шлях впровадження інноваційної політики і стратегії 22 ІІ Аналіз господарської та інноваційної діяльності ЗАТ „...” 36 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства 36 2.2 Аналіз господарської діяльності підприємства 46 2.3 Аналіз інноваційної діяльності підприємства 53 ІІІ Обґрунтування та впровадження інноваційного проекту на підприємстві 57 3.1 Розрахунок основних показників впровадження інноваційного проекту 57 3.2 Оцінка ризиків, пов’язаних з реалізацією проекту 67 3.3 Вплив запропонованих заходів на рівень конкурентоспроможності підприємства 71 Висновки та пропозиції 78 Література 81 Додаток А. Річний звіт ЗАТ „...” за 2000-2003 рр. 89 Додаток Б. Оцінка зовнішнього середовища 91 Додаток В. Основні показники інноваційного проекту 93

Розробка процедури реєстрації фірми

Вступ 3 1. Процедура створення фірми: значення та розробка 4 2. Характеристика створюваної фірми 6 3. Алгоритм дій засновників при реєстрації фірми 8 4. Сітьовий графік проходження процедури реєстрації фірми 11 Висновки 12 Список використаної літератури 14 Додатки 15

ТРЕНІНГОВЕ ЗАВДАННЯ на тему: «Розробка процедури реєстрації фірми»

Вступ 3 1. Процедура створення фірми: значення та розробка 4 2. Характеристика створюваної фірми 6 3. Алгоритм дій засновників при реєстрації фірми 8 4. Сітьовий графік проходження процедури реєстрації фірми 11 Висновки 12 Список використаної літератури 14 Додатки 15

Створити проект «Постановка системи управлінського обліку на підприємстві» № 2

Резюме проекту. 1. Визначення учасників проекту 2. На початку створення проекту розробимо технічне завдання 3. Розробка проекту Література

Створення проекту виготовлення смакових приправ

Зміст Вступ 3 1.Специфіка проектної діяльності 5 1.1. Ознаки проектної діяльності 5 1.2. Термінологіяпроектної діяльності 7 1.3. Типи проектів 11 2. Створення проекту виготовлення смакових приправ 14 2.1 Проект та його обґрунтування 14 2.2. Розробка структури проекту 19 2.3 Ініціалізація проекту 22 2.4. Сітьовий графік проекту 26 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту 29 Висновки 33 Література 34

Створення проекту виготовлення смакових приправ

Зміст Вступ 3 1.Специфіка проектної діяльності 5 1.1. Ознаки проектної діяльності 5 1.2. Термінологіяпроектної діяльності 7 1.3. Типи проектів 11 2. Створення проекту виготовлення смакових приправ 14 2.1 Проект та його обґрунтування 14 2.2. Розробка структури проекту 19 2.3 Ініціалізація проекту 22 2.4. Сітьовий графік проекту 26 3. Розрахунок основних показників ефективності проекту 29 Висновки 33 Література 34

Організація інноваційної діяльності на підприємстві

ВСТУП 3 1.ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ ІННОВАЦІЇ, НОВИНКИ, НОВОВВЕДЕННЯ 6 1.1. Поняття інновації та інноваційного процесу 6 1.2. Науково-технічна та інноваційна діяльність 16 1.3. Види інновацій і їхня класифікація 19 2.ОРГАНІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА УКРАЇНІ. ПОРІВНЯННЯ З ДОСВІДОМ КРАЇН ЗАХІДНОЇ ЄВРОПИ ТА США 24 2.1. Обґрунтування інноваційної діяльності на Україні 24 2.2 Теорія та умови фінансування інноваційної діяльності 28 2.3 Теоретичне підґрунтя фінансування інноваційної діяльності 28 2.4 Фактори, які зумовлюють належне фінансування інноваційної діяльності 30 2.4.1 Повна, прозора та узгоджена інформація щодо проекту 30 2.4.2 Адекватність між наявними засобами фінансування та потребами підприємств 31 2.4.3 Гармонізоване формування державних і приватних джерел фінансування 33 2.4.4 Фінансування конкретної інноваційної діяльності 34 2.5. Партнери інноваційного проекту 36 2.5.1 Пряма державна підтримка інноваційної діяльності 36 2.5.2 Гарантійні фонди 39 2.5.3 Інвестори капіталу 40 2.6 Правова та фіскальна основа 41 2.6.1 Інвестиційні методи 41 2.6.2 Венчурні або інноваційні фонди спільного інвестування 41 2.6.3 Компанії з венчурним капіталом 42 2.6.4 Інші методи фінансування 42 2.6.5 Створення нових ринків 43 2.7 Досвід США 44 2.8 Великобританія 45 2.9 Німеччина 46 3. РОЗРОБКА ЕФЕКТИВНОСТІ ІНОВАЦІЙ НА ПРИКЛАДІ КИЇВСЬКОГО МОТОЦИКЛЕТНОГО ЗАВОДУ 48 3.1. Загальна характеристика підприємства та оцінка його потенціалу 48 3.2. Розрахунок впровадження іноваційного продукту і управління якістю та конкурентоспроможністю продукції 54 3.3. Вплив запропонованих заходів на рівень конкурентоспроможності підприємства 65 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 69 ЛІТЕРАТУРА 72