институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

Каталог пособий и учебных материалов | Бухгалтерский учет | Курсовая | Страниц: 82 | Год: 2005 | Размер: 149 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 50
Список використаної літератури 54
ДОДАТОК А 58
ДОДАТОК Б 62
ДОДАТОК В 63
ДОДАТОК Г 64
ДОДАТОК Д 65
ДОДАТОК Е 74

Cмотрите также:
ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6 1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6 1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11 2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві ТОВ„ ...” 16 2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16 2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24 2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28 2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 30 3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві ТОВ„ ...” 34 3.1. Порівняльна характеристика П(С)БО та МСФЗ 35 3.2. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38 Висновки та пропозиції 39 Список використаної літератури 40 Додатки

ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6 1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6 1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11 2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16 2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16 2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24 2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28 2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31 3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38 Висновки та пропозиції 41 Список використаної літератури 45 ДОДАТОК А 49 ДОДАТОК Б 53 ДОДАТОК В 54 ДОДАТОК Г 55 ДОДАТОК Д 56 ДОДАТОК Е 65

Облік готової продукції та визначення її собівартості

Вступ.................................................................................................................3
1. Поняття готової продукції, витрат і собівартості як економічних
показників.....................................................................................................5
2. Облік витрат на виробництво готової продукції.....................................14
3. Аналітичний і синтетичний облік витрат виробництва..........................26
4. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції............29
Висновки..........................................................................................................32
Список використаної літератури....................................................................34
Додатки.............................................................................................................35


БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

ВСТУП 3 Розділ 1. Готова продукція як об'єкт бухгалтерського обліку 5 Розділ 2. Облік готової продукції та визначення її собівартості 15 Розділ 3. Шляхи удосконалення обліку готової продукції та визначення її собівартості 28 Висновки 33 Список використаної літератури 36 ДОДАТКИ 39

Облік затрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції

План: 1. Визначення і класифікація затрат на виробництво 2. Облік загальновиробничих витрат, порядок їх розподілу і списання 3. Облік затрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції. 4. Облік затрат за елементами 5. Облік витрат операційної діяльності підприємства, які не включаються до собівартості продукції (робіт, послуг) 6. Облік витрат, не пов’язаних з операційною діяльністю підприємства. 7. Облік витрат і доходів від надзвичайних подій.

Облік готової продукції та визначення її собівартості

Вступ.....................................................................................................................3
Розділ 1. Поняття готової продукції, витрат і собівартості як
економічних показників.......................................................................5
1.1. Характеристика готової продукції її оцінка та класифікація.........5
1.2. Склад витрат і класифікація витрат...................................................7
1.3. Сутність і методи калькулювання....................................................10
1.4. Методика обчислення основних статей калькуляції......................12
Розділ 2. Облік витрат на виробництво готової продукції..............................15
2.1. Облік прямих і накладних витрат.....................................................15
2.2. Система рахунків для обліку витрат на виробництво....................20
2.3. Облік матеріальних витрат................................................................23
2.4. Облік витрат з оплати праці..............................................................24
2.5. Облік втрат у виробництві.................................................................25
2.6. Загальновиробничі витрати...............................................................26
Розділ 3. Методи обліку витрат і калькулювання
собівартості продукції.........................................................................28
Розділ 4. Аналітичний і синтетичний облік витрат виробництва....................31
Висновки................................................................................................................34
Список використаної літератури.........................................................................36
Додатки...................................................................................................................37


Особливості собівартості реалізованої продукції за національними стандартами

Вступ Розділ 1. Поняття витрат і собівартості як економічних показників 1.1. Склад витрат 1.2. Класифікація витрат 1.3. Сутність і методи калькулювання 1.4. Види, структура та шляхи зниження собівартості продукції Розділ 2. Облік витрат і калькуляція собівартості продукції на прикладі АПФ „Леанка” 2.1. Облік прямих і накладних витрат 2.2. Система рахунків для обліку витрат на виробництво 2.3. Облік матеріальних витрат 2.4. Облік витрат з оплати праці 2.5. Облік втрат у виробництві 2.6. Загальновиробничі витрати Розділ 3. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції. Аналітичний і синтетичний облік вират виробництва на прикладі АПФ „Леанка” Висновки Список використаної літератури

Облік витрат та калькулювання собівартості продукції в системі управління

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти визначення засад калькулювання собівартості продукції (товарів, послуг) 5 1.1. Економічна сутність витрат та собівартості продукції 5 1.2. Основні підходи до класифікації витрат 10 Розділ 2. Облік витрат та калькулюівння собівартості продукції в системі управління 16 2.1. Калькулювання та методи калькулювання собівартості продукції 16 2.2. Метод повних витрат з нормативним контролем („стандарт-кост”) 21 2.3. Особливості ненормативного обліку виробничого процесу 26 Розділ 3. Оцінка обліку витрат для формування собівартості продукції 29 3.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 29 3.2. Організація синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві 32 3.3. Особливості здійснення управління витратами на підприємстві ЗАТ „Поліграфкнига” 45 Висновки та пропозиції 48 Список використаної літератури 52

ОБЛІК ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ „РОСИ БУКОВИНИ” ЗА 2004-2005 РР

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СОБІВАРТІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ВАЖЛИВИЙ ПОКАЗНИК ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Необхідність оцінки собівартості продукції та її складу 5 1.2. Класифікація собівартості за калькуляційними статтями та елементами витрат 9 РОЗДІЛ 2. ОБЛІК ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ „РОСИ БУКОВИНИ” ЗА 2004-2005 РР. 14 2.1. Аналіз динаміки операційних витрат на 1 гривню вартості реалізації продукції та визначення впливу чинників на її зміну 14 2.2. Аналіз структури операційних витрат за економічними елементами підприємства 21 2.3. Аналіз собівартості за калькуляційними статтями витрат підприємства за 2004-2005 рр. 26 РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ 29 3.1. Розрахунок собівартості продукції на 2006 рік 29 3.2. Шляхи зменшення собівартості продукції 31 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39 ДОДАТКИ ………………………………………………………………………… 41

Облік витрат та калькулюівння собівартості продукції в системі управління

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти визначення засад калькулювання собівартості продукції (товарів, послуг) 5 1.1. Економічна сутність витрат та собівартості продукції 5 1.2. Основні підходи до класифікації витрат 10 Розділ 2. Облік витрат та калькулюівння собівартості продукції в системі управління 16 2.1. Калькулювання та методи калькулювання собівартості продукції 16 2.2. Метод повних витрат з нормативним контролем („стандарт-кост”) 21 2.3. Особливості ненормативного обліку виробничого процесу 26 Розділ 3. Оцінка обліку витрат для формування собівартості продукції 29 3.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 29 3.2. Організація синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві 32 3.3. Особливості здійснення управління витратами на підприємстві ЗАТ „Поліграфкнига” 45 Висновки та пропозиції 48 Список використаної літератури 52