институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Контрольная | Страниц: 10 | Год: 2005 | Размер: 20 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі

1. Коротка історія ресторанного бізнесу 2
2. Сучасний стан розвитку ресторанного бізнесу 6
Література 10

Cмотрите также:
Історія розвитку ресторанного бізнесу у світі

Зміст 1. Виникнення перших закладів харчування 3 2. Розвиток кулінарних смаків та ресторанного бізнесу людства 4 3. Стрімкий розвивалася систем харчування громадських закладів 7 Література 10

Історія розвитку ресторанного господарства в Україні

Вступ 3 1. Історія виникнення та розвитку корчмів і трактирів 5 2. Iсторiя розвитку ресторанної справи в свiтi. Аналіз американського досвіду 9 3. Характерні риси розвитку ресторанного бізнесу в Україні 12 4. Історія окремих ресторанів в Україні (на прикладі мережі ресторанів «Два гуся») 19 5. Особливості святкового сервісу у вітчизняних ресторанах 20 Висновки 25 Список літератури 27 Додатки

Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 6 1.1. Принципи організації обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 6 1.2. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «Назва» 15 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу та ресторану як його складової 15 2.2. Аналіз обслуговування в ресторані туристів за різними класами 21 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 31 3.1. Напрямки розвитку ресторанного бізнесу в Україні 31 3.2. Підвищення рівня обслуговування клієнтів в ресторані «Назва» 39 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51 ДОДАТКИ 54-59

СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Розвиток ресторанного бізнесу у сучасних умовах 5 1.1. Сучасний стан розвитку готельно-ресторанних послуг в Україні 5 1.2. Сутність ресторанного господарства 13 Розділ 2. Характеристика готельного-ресторанного комплексу "Карпатія" 18 2.1. Загальна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Карпатія" 18 3.2. Характеристика Колиби-ресторану у Карпатії 21 Розділ 3. Шляхи вдосконалення ресторанного господарства 26 Висновки 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34 Додатки 36

ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ

Вступ 3 Розділ 1. Роль та значення готельно-ресторанного бізнесу в туристичній інфраструктурі 6 1.1. Місце готельно-ресторанного бізнесу в туристичній інфраструктурі 6 1.2. Сутність та значення ресторанного бізнесу для розвитку туризму 11 1.3. Сучасний стан розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні на сучасному етапі 15 Розділ 2. Аналіз взаємодії туристичних фірм із готельно-ресторанним комплексом "Карпатська зірка" 20 2.1. Загальна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Карпатська зірка" 20 2.2. Порядок бронювання номерів (місць), укладання договору на готельне обслуговування та оплати послуг 22 2.3. Порядок надання послуг в готельно-ресторанному комплексі "Карпатська зірка" клієнтам туристичних фірм 25 2.4. Взаєморозрахунки із туристичними фірмами та відповідальність сторін 28 Розділ 3. Перспективи удосконалення розвитку взаємодії підприємств туристичної інфраструктури з готельно-ресторанним бізнесом 30 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ

Вступ 3 Розділ 1. Роль та значення готельно-ресторанного бізнесу в туристичній інфраструктурі 6 1.1. Місце готельно-ресторанного бізнесу в туристичній інфраструктурі 6 1.2. Сутність та значення ресторанного бізнесу для розвитку туризму 11 1.3. Сучасний стан розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні на сучасному етапі 15 Розділ 2. Аналіз взаємодії туристичних фірм із готельно-ресторанним комплексом "Карпатська зірка" 20 2.1. Загальна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Карпатська зірка" 20 2.2. Порядок бронювання номерів (місць), укладання договору на готельне обслуговування та оплати послуг 22 2.3. Порядок надання послуг в готельно-ресторанному комплексі "Карпатська зірка" клієнтам туристичних фірм 25 2.4. Взаєморозрахунки із туристичними фірмами та відповідальність сторін 28 Розділ 3. Перспективи удосконалення розвитку взаємодії підприємств туристичної інфраструктури з готельно-ресторанним бізнесом 30 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

Перспективи розвитку ресторанного господарства України

План 1. ВСТУП 3 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА: ОГЛЯД СИТУАЦІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ УКРАЇНИ 5 2.1. Сучасний стан ресторанного ринку України 5 2.2. Споживчий попит на ринку ресторанних послуг 13 2.3. Основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу 20 2.4. Автоматизація, як перспектива розвитку 28 2.5. Програма розвитку закладів швидкого харчування на прикладі “Швидко” 34 2.6. Зовнішні та внутрішні вимоги щодо змін в мережі 37 2.7. Висновки 40 3. ЗАКЛЮЧНА ЧАТИНА 42 4. ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 45 5. ДОДАТКИ 46

Стан розвитку ринку автопрокату в світі та в Україні

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. РІНОК АВТОПРОКАТУ: ПОНЯТТЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ 6 1.1. Поняття автопрокату 6 1.2. Основні категорії прокатного бізнесу 10 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ СТАНУ РИНКУ АВТОПРОКАТУ В СВІТІ 16 2.1. Тенденції розвитку світового автопрокату 16 2.2. Проблеми та перспективи прокату авто в світі 19 РОЗДІЛ 3. НАЦІОНАЛЬНИЙ РИНОК АВТОПРОКАТУ 22 3.1. Особливості національного автопрокату 22 3.2. Шляхи покращення і розвитку бізнесу автопрокату в Україні 27 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 36 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ТА ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38

Історія шоу-бізнесу в Україні

Вступ 2 1. Основні історичні віхи розвитку вітчизняної естради за радянських часів 4 2. Проблемні аспекти розвитку шоу-бізнесу в сучасній Україні 6 3. Історія міжнародного музичного фестивалю «Таврійські ігри» 8 Висновки 10 Література 12

Історія шоу-бізнесу в Україні

Вступ 2 1. Основні історичні віхи розвитку вітчизняної естради за радянських часів 4 2. Проблемні аспекти розвитку шоу-бізнесу в сучасній Україні 6 3. Історія міжнародного музичного фестивалю «Таврійські ігри» 8 Висновки 10 Література 12