институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз виробничого потенціалу підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Экономический анализ | Курсовая | Страниц: 45 | Год: 2004 | Размер: 104 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз виробничого потенціалу підприємства

Вступ 3
1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства та його складові 5
1.1. Поняття та значення виробничого потенціалу підприємства 5
1.2. Складові виробничого потенціалу підприємства 6
2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ за 2001-2002 рр. 12
3. Шляхи підвищення використання виробничого потенціалу ВАТ 32
Висновки 37
Список використаної літератури 40
Додаток 1. Річний звіт ВАТ за 2002 рік 42
Cмотрите также:
АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я”

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Поняття та сутність виробничого потенціалу підприємства і його складові 5 1.2. Завдання та джерела інформації аналізу виробничого потенціалу 7 1.3. Методика аналізу виробничого потенціалу 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ СП „СУЗІР’Я” 17 2.1. Аналіз використання трудових ресурсів 17 2.2. Аналіз використання основних засобів підприємства 21 2.3. Аналіз використання матеріальних ресурсів 26 РОЗДІЛ 3. ФАКТОРИ ТА РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ 29 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 43

АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

ВСТУП..........................................................................................................................3 РОЗДІЛ 1. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА.........................................................5 1.1. Поняття виробничого потенціалу та його структура..........................5 1.2. Інформаційна база та основні етапи проведення аналізу виробничого потенціалу підприємства...............................................6 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ „ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” ЗА 2003-2004 РОКИ..........................................12 2.1. Аналіз основних засобів підприємства .............................................12 2.2. Аналіз матеріальних ресурсів.............................................................16 2.3. Аналіз трудових ресурсів....................................................................18 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ.........................................................26 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...................................................................................32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ..................................................................35 ДОДАТКИ..................................................................................................................37

Планування виробничого потенціалу підприємства

Вступ..3
Розділ 1. Сутність виробничого потенціалу.......................................................5
1.1. Місце та роль виробничого потенціалу у загальному
виробництві...............................................................................................5
1.2. Структура виробничого потенціалу підприємства................................9
1.3. Формування та використання виробничої потужності
підприємства............................................................................................12
Розділ 2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ............................17
2.1. Структура виробничої діяльності ВАТ Хлібодар .............................17
2.2. Аналіз виробничого потенціалу ВАТ Хлібодар ................................19
2.3. Аналіз фінансово-господарської діяльності ВАТ Хлібодар .............23
Розділ 3. Фактори та резерви підвищення ефективності діяльності
ВАТ Хлібодар ....................................................................................26
3.1. Резерви підвищення діяльності...............................................................26
3.2. Фактори підвищення діяльності ВАТ Хлібодар .................................27
Висновки................................................................................................................30
Список використаної літератури.........................................................................32
Додатки..34


Виробничій потенціал підприємства і організація його використання

Вступ 3 Розділ 1.Сутність виробничого потенціалу та основи організації виробничої структури на підприємстві 5 1.1.Сутність виробничого потенціалу 5 1.2.Поняття виробничої системи 9 1.3.Принципи побудови види та тенденції розвитку виробничих структур підприємства 13 Розділ 2.Аналіз виробничого потенціалу підприємства ВАТ „Цукропроммеханізація” 23 2.1.Загальна економічна характеристика досліджуваного підприємства 23 2.2.Дослідження виробничої структури та потенціалу ВАТ „Цукропроммеханізація” 26 Розділ 3.Пропозиції щодо удосконалення виробничого потенціалу на досліджуваному підприємстві 39 3.1.Процес раціоналізації виробничого потенціалу 39 3.2.Заходи щодо підвищення ефективності управління виробничим потенціалом на ВАТ „Цукропроммеханізація” 44 Висновки 56 Список використаної літератури 58 Додатки 61

ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2 Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2 Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3 ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3 Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11 Висновки 15 Список використаних джерел 16

ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВАТ «...»

Сутність виробничого потенціалу підприємства. 2 Загальна характеристика виробничої діяльності підприємства 2 Оцінка стратегічної відповідності виробничого потенціалу 3 ВАТ “Агропромтехніка” зовнішнім умовам господарювання 3 Рекомендації щодо вдосконалення методології оцінки ефективності використання виробничого потенціалу 11 Висновки 15 Список використаних джерел 16

Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства (на прикладі приватне сільськогосподарське підприємство “ Лавське”)

Вступ 3 1. Теоретичні основи організації виробничого потенціалу та його складові 5 2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 9 3. Наявність та використання виробничого потенціалу підприємства 11 4. Ефективність підприємницької діяльності 18 5. Удосконалення організації використання виробничого потенціалу підприємства та шляхи збільшення прибутків 21 Список використаної літератури 23

Складові потенціалу підприємства та напрями ефективного їх використання (бакалавр)

ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 7 1.1. Економічна сутність потенціалу підприємства, його структура 7 1.2. Методика оцінки трудового потенціалу підприємства 19 1.3. Методика оцінки виробничого потенціалу підприємства 25 2. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА (на прикладі ДП "КРАСИЛІВСЬКИЙ АГРЕГАТНИЙ ЗАВОД") 30 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 30 2.2. Аналіз матеріально-технічних ресурсів підприємства 42 2.3. Оцінка трудового потенціалу підприємства 47 3. НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 55 3.1. Вдосконалення механізму управління виробничим потенціалом підприємства 55 3.2. Шляхи підвищення управління трудовим потенціалом підприємства 68 ВИСНОВКИ 72 ЛІТЕРАТУРА 77 ДОДАТКИ 82

Організація та ефективність використання виробничого потенціалу сільськогосподарського підприємства

Предмет: організація і планування аграрного виробництва Зміст Вступ 3 1. Теоретичні основи організації виробничого потенціалу та його складові 5 2. Організаційно-правові основи створення та функціонування досліджуваного підприємства 8 3. Наявність та використання виробничого потенціалу підприємства 12 4. Ефективність підприємницької діяльності 18 Список використаної літератури 20

Аналіз стану і кількісного виміру виробничого потенціалу

Зміст 1. Аналіз стану і кількісного виміру виробничого потенціалу 3 2. Обґрунтування методологічних підходів кількісного виміру підприємницького потенціалу. Вартісні оцінки окремих елементів потенціалу 17 Литература 22