институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини

Каталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Курсовая | Страниц: 23 | Год: 2002 | Размер: 25 кб. | Стоимость: 20 грн. | Смотреть | Купить

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини


ВСТУП 3
1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4
2. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 8
3. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі аналізу існуючих рецептур і технологій 12
4. Пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 15
5. Критерії проведення бракеражу запропонованої продукції 20
Висновки 22
Література 23

Література
1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994
2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991
3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html
4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999
5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998
6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.
Cмотрите также:
Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини

Зміст ВСТУП 3 1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4 2. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 8 3. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі аналізу існуючих рецептур і технологій 12 4. Пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 15 5. Критерії проведення бракеражу запропонованої продукції 20 Висновки 22 Література 23

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини

Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту змішаних алкогольних напоїв 4 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 8 3. Розробка асортименту змішаних алкогольних напоїв. 14 4. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі аналізу існуючих рецептур і технологій 18 5. Пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 21 6. Критерії проведення бракеражу запропонованої продукції 26 Висновки 28 Література 29 1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994 2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991 3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html 4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999 5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998 6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв

Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6 3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 8 4. Розробка асортименту складних прохолодних напоїв 13 4.1 Лимонади 13 4.2 Алкогольний медовий пунш 14 4.3 Малинова Содова (Raspberry Soda) 14 5. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі існуючих рецептур і технологій 17 6. Розробка критеріїв проведення бракеражу 21 Висновки 22 Література 23

Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини

1.Розлив безалкогольних напоїв та їх зовнішнє оформлення 3 2.Принципова технологічна та апаратурна технологічна схеми приготування спиртованих напоїв 8 3. Класифікація рослинної сировини для виробництва алкогольних напоїв 13 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 19

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв

Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6 3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 8 4. Розробка асортименту складних прохолодних напоїв 13 4.1 Лимонади 13 4.2 Алкогольний медовий пунш 14 4.3 Малинова Содова (Raspberry Soda) 14 5. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі існуючих рецептур і технологій 17 6. Розробка критеріїв проведення бракеражу 21 Висновки 22 Література 23 1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994 2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991 3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html 4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999 5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998 6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.

Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв

Зміст 2 Вступ 3 1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5 2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6 3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 12 4. Розробка асортименту складних прохолодних напоїв 17 4.1 Лимонади 17 4.2 Алкогольний медовий пунш 18 4.3 Малинова Содова (Raspberry Soda) 18 5. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі існуючих рецептур і технологій 21 6. Розробка критеріїв проведення бракеражу 25 Висновки 26 Література 27 1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994 2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991 3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html 4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999 5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998 6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.

Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)

Вступ 3 1. Ринок кисломолочних напоїв України 6 2. Споживні властивості кисломолочних напоїв 13 3. Формування асортименту кисломолочних напоїв 25 4. Характеристика асортименту та якості кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" 30 4.1. Матеріал та методи дослідження кисломолочних товарів 30 4.2. Результати дослідження якості різних товаровиробників 33 Висновки 41 Список джерел та літератури 43

Удосконалення технологічного процесу виробництва страв з баранини з метою поліпшення технологічних властивостей та якості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 5 1.1. Вік тварин і кулінарія 5 1.2. Характеристика сировини 7 1.3. Вибір баранини для приготування страв 11 1.4. Класифікація страв 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ В РЕСТОРАНІ «назва» 18 2.1. Меню ресторану “назва” 18 2.2. Страви з відварної баранини 20 2.3. Страви із смаженої баранини 22 2.4. Страви з тушкованої баранини 25 2.5. Страви із запеченого м'яса 28 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАХОДИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 29 3.1. Рекомендації щодо до якості м’яса 29 3.2. Оформлення і подача страв з баранини 31 3.3. Маринади і начинки для баранини 33 3.4. Приготування і подача на стіл 42 ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46

Характеристика технологічних властивостей свинини

Вступ 3 1. Характеристика технологічних властивостей свинини 4 2. Характеристика асортименту свинини 6 3. Особливості технологічного приготування 8 4. Аналіз технологічного процесу 12 5. Забезпечення якості кулінарної продукції з свинини 16 6. Розробка асортименту та технологічного процесу для спеціалізованого підприємства 19 7. Вивчення зарубіжного досвіду організації торгівлі кулінарної продукції 21 Висновок 24 Список використаної літератури 25

Розроблення меню і дослідження технологій кондитерських виробів для кафе

Вступ 4 I. Теоретична частина 7 1.1. Характеристика асортименту та класифікація кондитерських виробів, які виробляються у закладах ресторанного господарства 7 1.2. Особливості технологічного процесу виробництва кондитерських виробів 13 1.3. Перспективні напрями розвитку асортименту та технологій кондитерських виробів, сучасні тенденції у їх оформленні 20 II. Практична частина 30 2.1. Аналіз технологічного процесу щодо забезпечення якості готової продукції 30 2.2. Дослідження сучасних технологій кондитерських виробів 33 2.3. Проект нормативно-технологічної документації 45 Висновки 55 Використані літературні джерела 57 Додатки 59