институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Контрольна робота товарознавство

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Контрольная | Страниц: 29 | Год: 2006 | Размер: 32 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Контрольна робота товарознавство

ЗМІСТ
1. Асортимент товарів, виробничий і торгівельний асортимент 3
2. Взаємозв’язок споживчих властивостей з життєвим циклом товарів 12
3. Товарний знак, порядок його реєстрації та використання 21
Список використаної літератури 29
Cмотрите также:
Товарознавство парфумерної продукції

Товарознавство парфумерної продукції Список використаної літератури

Контрольна робота товарознавство ювелірних товарів

План: 1. Стан ринку ювелірних товарів України 3 2. Аналіз нормативної документації, щодо якості ювелірних виробів (товарів) 7 3. Надати характеристику основним видам художнього оздоблення та методам виготовлення форм ювелірних виробів 10 4. Аналіз асортименту ювелірних виробів Харківського ювелирного заводу 15 Література 16

Товарознавство та митна експертиза

1. Поняття про товарознавство та етапи його розвитку 3 2. Поняття про паливо, його склад та класифікація. Умовне паливо і паливні еквіваленти 5 3. Поняття про електричні конденсатори, їх параметри та класифікація 9 4. Поняття про освітлювальні пристрої, їх параметри та класифікація 14 Література 16

Контрольна робота товарознавство ювелірних товарів

План: 1. Стан ринку ювелірних товарів України 3 2. Аналіз нормативної документації, щодо якості ювелірних виробів (товарів) (ДСТУ 3527-97 "Вироби золотарські, терміни та визначення" ГОСТ 30649-99 «Сплави на основі благородних металів. Ювелірні марки») 6 3. Надати характеристику основним видам художнього оздоблення та методам виготовлення форм ювелірних виробів 8 4. Аналіз асортименту ювелірних виробів ВАТ «Київський ювелірний завод» 10 Література 15

Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення

Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення 2 Контрольна робота №1. Абсолютні і відносні величини 8 Контрольна робота № 2. Зведення і групування статистичних даних. Ряди розподілу 10 Контрольна робота №3. Середні величини 17 Контрольна робота №4. Ряди динаміки 18 Задача 1 18 Задача 2 19 Контрольна робота №5. Індекси 21 Задача 1 21 Задача 2 21 Задача 3 22 Задача 4 22 Використана література 24

Питання з предмету Товарознавство непродовольчих товарів

Питання з предмету Товарознавство непродовольчих товарів

Поджарка

ЗМІСТ ВСТУП....................................................................................................................... 1. ТОВАРОЗНАВСТВО.......................................................................................... 2. КУЛІНАРІЯ.......................................................................................................... 3. ОБЛАДНЕННЯ.................................................................................................... 4. ОХОРОНА ПРАЦІ............................................................................................... 5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ..................................................................................................... ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА.............................................................................. РЕЦЕНЗІЯ...................................................................................................................

Основи наукових досліджень контрольна робота

План 1. Робота з науковою інформацією 3 2. Постановка наукової проблеми і її доведення (на приклад це дипломна робота і я к вона пишиться) (практичне завдання) 9 Література 12

БІФШТЕКС СІЧЕНИЙ

ЗМІСТ ВСТУП....................................................................................................................... 1. ТОВАРОЗНАВСТВО.......................................................................................... 2. КУЛІНАРІЯ.......................................................................................................... 3. ОБЛАДНАННЯ.................................................................................................... 4. ОХОРОНА ПРАЦІ............................................................................................... 5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ.................................................................................................... ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА.............................................................................. РЕЦЕНЗІЯ...................................................................................................................