институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Удосконалення механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика | Курсовая | Страниц: 42 | Год: 2012 | Размер: 100 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Удосконалення механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства

ВСТУП 3
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Сутність та порядок формування комерційного доходу закладу ресторанного господарства 5
1.2. Цілі та методи управління доходами закладу ресторанного господарства 10
2. АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15
2.1. Економічна характеристика підприємства 15
2.2 Аналіз механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 19
3. ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 25
3.1. Шляхи підвищення ефективності механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 25
3.2. Планування комерційного доходу на основі цільового прибутку 31
ВИСНОВКИ 35
ЛІТЕРАТУРА 38
Додаток 1 40
Додаток 2 42

Cмотрите также:
Аналіз та управління внутрішнім середовищем підприємства ресторанного господарства на матеріалах ТОВ "Ідальго"

Зміст Вступ 3 Розділ І. Теоретичні засади управління внутрішнім середовищем закладу ресторанного господарства. 7 1.1. Системний підхід до управління підприємством. 7 1.2. Особливості аналізу внутрішнього середовища закладу ресторанного господарства. 10 Розділ ІІ. Аналіз системи управління внутрішнім середовищем ТОВ "Ідальго". 2.1. Оцінка внутрішнього стану підприємства. 19 2.2. Дослідження впливу факторів внутрішнього середовища на результати діяльності підприємства. 24 Розділ ІІІ. Рекомендації щодо удосконалення управління внутрішнім середовищем ТОВ "Ідальго". 28 3.1. Основні напрями удосконалення системи управління внутрішнім середовищем підприємства. 28 3.2. Вдосконалення механізму проведення аналізу факторів внутрішнього середовища в процесі управління підприємством. 36 Висновки та пропозиції 40 Список використаних джерел 45 Додаток 1. Галерея залів ТОВ “Ідальго” 48 Додаток 2. Смакові уподобання українців щодо кухні 51 Мета роботи полягає в науковому обгрунтуванні аналізу та управління внутрішнім середовищем підприємства ресторанного господарства Реалізація поставленої мети обумовила необхідність вирішення наступних завдань: - вивчення теоретичних засад управління внутрішнім середовищем закладу ресторанного господарства на основі системного підходу до управління підприємством; - виявлення особливостей аналізу внутрішнього середовища закладу ресторанного господарства; - оцінка внутрішнього стану підприємства та аналіз системи управління внутрішнім середовищем ТОВ "Ідальго"; - дослідження впливу факторів внутрішнього середовища на результати діяльності підприємства; - розробка рекомендацій щодо удосконалення управління внутрішнім середовищем ТОВ "Ідальго" на основі визначення основних напрямів удосконалення системи управління внутрішнім середовищем підприємства; - вдосконалення механізму проведення аналізу факторів внутрішнього середовища в процесі управління підприємством. Об’єктом дослідження є підприємства ресторанного господарства різних організаційно-правових форм господарювання, зокрема ТОВ "Ідальго". Предметом дослідження є внутрішнє середовище та процес управління підприємствами ресторанного господарства.

Підприємство роздрібної торгівлі (на прикладі підприємства) Бізнес-план ресторану

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОБҐРУНТУВАННЯ (ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ) БІЗНЕС-ПЛАНУ 4 1.1. Загальні положення 4 1.2. Маркетингові дослідження ринку 4 1.2.1. Дослідження ареалу діяльності закладу ресторанного господарства 4 1.2.2. Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності закладу 5 1.2.3. Дослідження конкурентів 7 1.2.4. Визначення маркетингової політики 10 1.3. Визначення концептуальних засад діяльності закладу 11 РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ БІЗНЕС-ПЛАНУ 14 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу 14 2.2. Моделювання виробничого процесу 16 РОЗДІЛ 3. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ РОЗДІЛ БІЗНЕС-ПЛАНУ 27 3.1. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках 27 3.2. Кошторис будівництва 27 РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗДІЛ БІЗНЕС-ПЛАНУ 30 4.1. Управління підприємством 30 4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу закладу ресторанного господарства 30 4.1.2. Розробка штатного розкладу закладу ресторанного господарства 31 4.2. Економічна частина 32 4.2.1. Обґрунтування операційних доходів закладу ресторанного господарства 32 4.2.2. Планування операційних активів закладу ресторанного господарства 34 4.2.3. Обґрунтування планової собівартості реалізованих товарів та продукції власного виробництва 36 4.2.4. Планування операційних витрат закладу ресторанного господарства за калькуляційними статтями 36 4.2.5. Планування операційного прибутку закладу ресторанного господарства 37 4.2.6. Планування основних показників діяльності закладу ресторанного господарства на п’ять років 38 4.2.7. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту закладу ресторанного господарства 39 ВИСНОВКИ 42 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44

Управління персоналом в закладах ресторанного господарства та основні напрями її вдосконалення

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Особливості управління персоналом в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Формування персоналу в закладах ресторанного господарства 9 1.3. Ефективність використання персоналу в закладах ресторанного господарства 18 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 20 2.1. Аналіз економічного потенціалу СП ТОВ "Назва" 20 2.2. Оцінка управління персоналом в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 22 2.3. Ефективність використання персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 27 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 30 3.1. Основні напрями персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 30 3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 48

Організація ресторанного виробництва

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваного закладу ресторанного господарства 5 Розділ 2. Аналіз організації зберігання товарів та забезпечення ними виробництва у досліджуваному закладі ресторанного господарства 18 Розділ 3. Проект удосконалення організації зберігання товарів, їх передачі на виробництво у досліджуваному закладі ресторанного господарства 31 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39 ДОДАТКИ 42 Об’єктом дослідження є ресторан

УДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та роль механізму управління персоналом на сучасних підприємствах 5 1.2. Процес здійснення управління персоналом на підприємствах готельного господарства 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ГОТЕЛЮ „ ” 17 2.1. Загальна характеристика готелю „ ” 17 2.2. Оцінка здійснення механізму управління персоналом готелю „ ” 20 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ГОТЕЛЮ „ ” 32 3.1. Підходи до покращення механізму управління персоналом в готелі „ ” 32 3.2. Впровадження сучасних інформаційних технологій по управлінню персоналом готелю « » 34 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41 ДОДАТКИ 42

Контрольна робота маркетинг

1. Застосування концепцій удосконалення виробництва та удосконалення товару (продукції) в закладах ресторанного господарства 3 2. Листи опитування: використання, структура, правила складання 9 3. Спрогнозуйте товарооборот закладів ресторанного господарства м. Києва методом екстраполяції тренду 13 Література 15

Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ 1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3 2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6 3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9 4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13 5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17 6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20 7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23 8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26 9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28 10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30 11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33 Список літератури 37

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5 1.2. Огляд наукових досліджень з удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «ххх» 17 2.1. Характеристика кафе «ххх» 17 2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва універсальної продукції ресторанного господарства в кафе «ххх» 26 2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 36 3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 38 3.2. Переваги нової технології 45 ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 55 ДОДАТКИ 58-60