институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація та технологія торговельних процесів

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Контрольная | Страниц: 18 | Год: 2012 | Размер: 100 кб. | Стоимость: 45 грн. | Смотреть | Купить

Організація та технологія торговельних процесів

Питання 6. Планування торговельного залу магазину самообслуговування 2
Питання 12. Рекомендації щодо раціональної організації праці на складі 4
Питання 14. Рекомендації щодо розміщення товарів на зберігання у складських приміщеннях на загально товарному складі 6
Питання 16. Правила обміну товарів, які куплені в роздрібній торговельній мережі з урахуванням вимог Закону України „про захист прав споживачів” 8
Питання 21. Оцінка впливу НТП на розвиток технологічних процесів в торговлі 10
Питання 22. Рекомендації щодо організації продажу товарів на замовлення та вдома у покупців 11
Питання 27. Вплив управління торгово-технологічним процесом на ефективність діяльності магазину 15
Питання 28. Рекомендації щодо заходів по зниженню витрат на тару підприємства роздрібної торговлі 16
Список використаної літератури 18

Cмотрите также:
Задачі та розвиток комерційної роботи на сучасному етапі

ЗМІСТ Вступ...................................................................................................................... 3 1. Задачі та розвиток комерційної роботи на сучасному етапі……………… 4 2. Характеристика торговельних підприємств………………………………. 7 3. Організація закупівлі товарів та товаропостачання торговельних підприємств…………………………………………………………………. 10 4. Формування товарного асортименту……………………………………… 15 5. Організація товарного процесу в роздрібному торговельному підприємстві................................................................................................... 17 6. Організація рекламно-інформаційної діяльності у роздрібному торговельному підприємстві ……………………………………………… 20 7. Організація роздрібного продажу та торговельного обслуговування споживачів…………………………………………………………………… 24 Висновки та пропозиції ………………………………………………………... 27 Використані джерела…………………………………………………………… 33

"Роль комерційної діяльності торговельних підприємств у забезпеченні доведення споживчих товарів до населення."

П Л А Н Вступ. 1. Роль комерційної діяльності торговельних підприємств у забезпеченні доведення споживчих товарів до населення. 2. Коротка характеристика комерційної структури. 3. Організація договірної роботи з постачальниками. 4. Організація проведення асортиментної політики. 5. Організація проведення і стимулювання збуту товарів. Висновки і пропозиції.

Організація обліку

ЗМІСТ РОЗДІЛ І. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОГО КОНТРОЛЬНОГО ТА АНАЛІТИЧНОГО ПРОЦЕСІВ 4 ТЕМА 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОГО ПРОЦЕСУ. 4 КНИГА (ЖУРНАЛ) РЕЄСТРАЦІЇ ПЕРВИННИХ ДОКУМЕНТІВ З ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЙНИХ ВІДРАХУВАНЬ ДП «ТОРГОВИЙ ДІМ «КРОНА» 8 ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЬНОГО ПРОЦЕСУ. 14 ТЕМА 4 ОРГАНІЗАЦІЯ АНАЛІТИЧНОГО ПРОЦЕСУ. 17 РОЗДІЛ ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКОВОГО КОНТРОЛЬНОГО ТА АНАЛІТИЧНОГО ПРОЦЕСІВ НА ОКРЕМИХ ДІЛЯНКАХ 18 ТЕМА 5. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ ПРОЦЕСУ КАПІТАЛУ (ВЛАСНОСТІ). 18 ТЕМА 6. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА (АКТИВІВ) 25 ТЕМА 7. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ ВИТРАТ ДОХОДІВ І РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ. 39 ТЕМА 8. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОЇ (ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНОЇ) ДІЯЛЬНОСТІ. 45 ТЕМА 9: ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ УЗАГАЛЬНЕННЯ ДАНИХ ОБЛІКОВОГО КОНТРОЛЬНОГО ТА АНАЛІТИЧНОГО ПРОЦЕСІВ ЗА СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ. 48 РОЗДІЛ ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ КОНТРОЛЬНОЇ ТА АНАЛІТИЧНОЇ СЛУЖБ 59 ТЕМА 10 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ЗАЙНЯТОГО БУХГАЛТЕРСЬКИМ ОБЛІКОМ КОНТРОЛЕМ ТА АНАЛІЗОМ. 59 ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ТЕХНІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ. 62 ТЕМА 13. ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ. 64 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 66

Організація обліку, аналізу аудиту доходів торгівельного підприємства

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Нормативно-законодавча база та теоретичні основи аналізу доходів торговельних підприємств 7 1.1. Наукові основи та нормативно-законодавча база аналізу доходів торговельних підприємств 7 1.2. Теоретичні основи обліку доходів торговельних підприємств 13 1.3. Методика проведення аналізу доходів торговельних підприємств 25 Розділ 2. Організація обліку, аналізу аудиту доходів торгівельного підприємства ТП "Зоряні корали" 29 2.1. Організаційно-економічна характеристика діяльності ТП "Зоряні корали" 29 2.2. Аналіз доходів та фінансових результатів на підприємстві 41 2.3. Аналіз прибутку підприємств та шляхи його максимізації на ТП "Зоряні корали" 44 Розділ 3. Шляхи максимізації доходу і мінімізації витрат в умовах перехідного стану економіки України 51 3.1. Аналіз прибутковості як головний чинник в удосконаленні механізму формування і розподілу прибутків ТП "Зоряні корали" 51 3.2. Удосконалення управлінням прибутком на підприємстві в умовах ринкової економіки 52 Висновки 62 Список використаної літератури 64 Додатки 66

Господарські процеси як економічна і обліково-аналітична категорія

Зміст Зміст 2 ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Господарські процеси як економічна і обліково-аналітична категорія. 7 1.1. Роль та значення господарських процесів в діяльності підприємства 7 1.2. Критичний огляд соціальної літератури проблем обліку і аудиту господарських процесів 12 1.3. Відображення господарських процесів в обліку і звітності 15 1.4. Методи калькулювання і оцінки результатів господарських процесів в бухгалтерському обліку 21 РОЗДІЛ 2.Методологія і організація бухгалтерського обліку господарських процесів 27 2.1. Законодавчо-нормативне забезпечення бухгалтерського обліку господарських процесів 27 2.2. Методологія бухгалтерського обліку процесів постачання, виробництва та реалізації 31 2.3. Гармонізація і стандартизація обліку і звітності господарських процесів 40 3. Методологія та процедури аудиту господарських процесів та напрями їх вдосконалення 46 3.1. Методологія та організація аудиту господарських процесів 46 3.2. Інформаційне забезпечення та процедури аудиту господарських процесів 50 3.3.Шляхи удосконалення методів та процедур аудиту господарських процесів на основі комп`ютерних технологій 54 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 59 Список використаної літератури 62 Додатки 66

Планування стратегії організації. Технологія розробки стратегії

Зміст Вступ 3 1. Проектування процесів виробництва 4 1.1 Конструкторський аналіз процесу збірки 4 1.2 Вибір технологічного процесу 5 2. Планування стратегії організації. Технологія розробки стратегії 10 2.1. Планування стратегії організації 10 2.2 Технологія розробки стратегії 12 Висновки 17 Література 18

Планування стратегії організації. Технологія розробки стратегії

Зміст Вступ 3 1. Проектування процесів виробництва 4 1.1 Конструкторський аналіз процесу збірки 4 1.2 Вибір технологічного процесу 5 2. Планування стратегії організації. Технологія розробки стратегії 10 2.1. Планування стратегії організації 10 2.2 Технологія розробки стратегії 12 Висновки 17 Література 18

Контрольна робота організація готельного обслуговування

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20