институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | АПК, сельское хозяйство | Контрольная | Страниц: 23 | Год: 2006 | Размер: 54 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Організація виробництва

План:
1. Виробнича діяльність ( фермерських господарств) 3
2. Організація виробничих процесів при вирощуванні кормових корнеплодів (кормові бурякі) 9
Література 23
Cмотрите также:
Основи організації виробництва

Зміст Вступ 2 Розділ 1.Основи організації виробництва 4 1.1. Загальна характеристика виробництва 4 1.2. Виробничий процес і його структура 5 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 10 1.4. Виробнича структура підприємства 10 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 13 2.4. Управління якістю робіт 14 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 15 3.1. Організація інструментального господарства 15 3.2. Організація ремонтного господарства 15 3.3. Організація транспортно-складського господарства 16 3.4. Організація енергетичного господарства. 16 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 17 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 20 5.1. Наукова організація праці 20 5.2. Організація нормування праці 21 5.3. Організація оплати праці 21 Висновки 22 Література 23

Основи організації виробництва

Зміст Вступ 2 Розділ 1.Основи організації виробництва 4 1.1. Загальна характеристика виробництва 4 1.2. Виробничий процес і його структура 5 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 10 1.4. Виробнича структура підприємства 10 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 13 2.4. Управління якістю робіт 14 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 15 3.1. Організація інструментального господарства 15 3.2. Організація ремонтного господарства 15 3.3. Організація транспортно-складського господарства 16 3.4. Організація енергетичного господарства. 16 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 17 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 20 5.1. Наукова організація праці 20 5.2. Організація нормування праці 21 5.3. Організація оплати праці 21 Висновки 22 Література 23

Організація технічної підготовки виробництва

Зміст Вступ 3 Розділ 1.Основи організації виробництва 5 1.1. Загальна характеристика виробництва 5 1.2. Виробничий процес і його структура 7 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 8 1.4. Виробнича структура підприємства 11 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 14 2.4. Управління якістю продукції 15 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 16 3.1. Організація інструментального господарства 16 3.2. Організація ремонтного господарства 18 3.3. Організація транспортно-складського господарства 19 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 21 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 24 5.1. Наукова організація праці 24 5.2. Організація нормування праці 25 5.3. Організація оплати праці 26 Висновки 28 Література 29

Організація технічної підготовки виробництва

Зміст Вступ 3 Розділ 1.Основи організації виробництва 5 1.1. Загальна характеристика виробництва 5 1.2. Виробничий процес і його структура 7 1.3 Основні принципи організації даного виробничого процесу 8 1.4. Виробнича структура підприємства 11 Розділ 2. Організація технічної підготовки виробництва 12 2.1. Організація науково-дослідної роботи. 12 2.2. Конструкторська підготовка виробництва 13 2.3. Технологічна підготовка виробництва 14 2.4. Управління якістю продукції 15 Розділ 3. Організація технічного обслуговування 16 3.1. Організація інструментального господарства 16 3.2. Організація ремонтного господарства 18 3.3. Організація транспортно-складського господарства 19 Розділ 4. Основи організації управління виробництвом 21 Розділ 5. Організація праці як складова організації виробництва 24 5.1. Наукова організація праці 24 5.2. Організація нормування праці 25 5.3. Організація оплати праці 26 Висновки 28 Література 29

Організація технічної підготовки виробництва

ЗМІСТ Вступ 3 1. Основи організації виготовлення деталі "Кулачок". 4 1.1 Загальна характеристика виробництва 4 1.1 Виробничий процес та структура 5 1.2 Виробничий процес та його структура 6 2. Організація технічної підготовки виробництва 7 2.1. Організація науково - дослідної та конструкторської роботи 7 2.2. Технологічна підготовка виробництва 8 2.3. Управління якістю і організація технічного контролю 9 3. Організація технічного обслуговування виробництва 11 3.1. Організація інструментального господарства 11 3.2. Організація ремонтного господарства 12 3.3. Організація транспортного і складського господарства 14 3.4. Організація енергетичного обслуговування 17 4. Організація праці як складова організації виробництва 19 4.1. Організація праці на підприємстві 19 4.2 Організація нормування праці 22 5. Основи організації управління підприємства 24 5.1 Організаційна структура і функції управління ДП "Необіт" на прикладі структури управління підготовкою виробництва 24 Висновки 26 Список літератури 27

Організація технічної підготовки виробництва

ЗМІСТ Вступ 3 1. Основи організації виготовлення деталі "Кулачок". 4 1.1 Загальна характеристика виробництва 4 1.1 Виробничий процес та структура 5 1.2 Виробничий процес та його структура 6 2. Організація технічної підготовки виробництва 7 2.1. Організація науково - дослідної та конструкторської роботи 7 2.2. Технологічна підготовка виробництва 8 2.3. Управління якістю і організація технічного контролю 9 3. Організація технічного обслуговування виробництва 11 3.1. Організація інструментального господарства 11 3.2. Організація ремонтного господарства 12 3.3. Організація транспортного і складського господарства 14 3.4. Організація енергетичного обслуговування 17 4. Організація праці як складова організації виробництва 19 4.1. Організація праці на підприємстві 19 4.2 Організація нормування праці 22 5. Основи організації управління підприємства 24 5.1 Організаційна структура і функції управління ДП "Необіт" на прикладі структури управління підготовкою виробництва 24 Висновки 26 Список літератури 27

Виробничий процес та його структура

1. Виробничий процес та його структура. 2.Виробничий цикл. 3. Типи виробництва 4. Виробнича структура підприємства. 5. Виробнича інфраструктура підприємства. 6. Методи організації виробництва 7.Потоковий метод виробництва 8.Організація гнучкого автоматизаційного виробництва. 9. Організація науково - технічної підготовки виробництва 10. Технологічна підготовка виробництва 11.Організація економічної підготовки виробництва. Список використаної літератури

Організація основного виробництва

Зміст Вступ 1 Постановка задачі 1.1 Спроектувати ділянку для виготовлення деталі 1.2 Вихідні дані 2 Організація основного виробництва 2.1 Обґрунтування типу виробництва 2.2 Вибір форми організації виробництва 2.3 Характеристика процесу виробництва і принципів його організації 2.4 Розрахунок компонентів виробництва 2.5 Розрахунок потреби у виробничих площах 2.6 Розрахунок потреби в інструментах 2.7 Розрахунок потреби в ресурсах 2.8 Організація обслуговування і забезпечення виробничих процесів 2.9 Техніко-економічні показники дільниці 2.10 Проектування організації трудових процесів Висновки Література

Організація основного виробництва

Зміст Вступ 1 Постановка задачі 1.1 Спроектувати ділянку для виготовлення деталі 1.2 Вихідні дані 2 Організація основного виробництва 2.1 Обґрунтування типу виробництва 2.2 Вибір форми організації виробництва 2.3 Характеристика процесу виробництва і принципів його організації 2.4 Розрахунок компонентів виробництва 2.5 Розрахунок потреби у виробничих площах 2.6 Розрахунок потреби в інструментах 2.7 Розрахунок потреби в ресурсах 2.8 Організація обслуговування і забезпечення виробничих процесів 2.9 Техніко-економічні показники дільниці 2.10 Проектування організації трудових процесів Висновки Література

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42