институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки)

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Материал | Страниц: 23 | Год: 2012 | Размер: 100 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами (ювілей жінки)

1. Особливості виду банкету 3
2. Час тривалості банкету 4
3. Характеристика приміщень, де має відбутися банкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4
4. Форма і варіант розстановки столів 5
5. Меню. Вибір напоїв до страв 6
6. Розрахунки для банкету 8
Приміщення, банкетні столи 8
Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9
Офіціанти 10
Скатертини 11
7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для банкету 12
8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 13
9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 18
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 19
Література 23

Cмотрите также:
Урочисті прийоми та бенкети

Вступ....................................................................................................................3
1. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами........................4
2. Дипломатичні прийоми..................................................................................8
3. Банкет за столом з частковим обслуговуванням офіціантами.................10
Висновок............................................................................................................12
Використана література....................................................................................14


ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ

1. ПОРЯДОК ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ 2 Прийом замовлення 2 2. БЕНКЕТ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ 2 Прийом замовлення 2 Підготування офіціантів 3 Одержання продукції з буфета 3 Розставляння меблів 4 Накриття столів скатертинами 4 Сервіровка столу 5 Подача аперитиву 7 Розміщення гостей за банкетним столом і черговість їхній обслуговування 7 3. БЕНКЕТ З ЧАСТКОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ 10 4. ФУРШЕТ 12 Розставляння меблів 12 Сервіровка фуршетного столу 13 Обслуговування бенкета-фуршета 15 5. БУФЕТ 16 Підготування до обслуговування 16 Обслуговування гостей 18 Література: 19

Організація банкету з приводу весілля

1. Особливості банкету-весілля з частковим обслуговуванням офіціантами 3 1. Час тривалості банкету-весілля з частковим обслуговування офіціантами 4 2. Організація та підготовка приміщень для проведення банкету 4 3. Меню банкету-весілля 5 5. Основні розрахунки щодо проведення банкету-весілля 8 6. Способи подачі блюд та напоїв під час обслуговування бенкету-весілля 11 7. Графічне зображення сервірування столу для бенкету-весілля 12 8. Графічне зображення приміщення ресторану розважального комплексу «Мир Шоу» щодо проведення бенкету-весілля на 56 осіб 13 молодята 13 9. Схема зон обслуговування бенкету-весілля 15 Список використаної літератури 16

Організація обслуговування офіціантами у закладі ресторанного господарства типу „Трактир”

Вступ 2 Розділ 1. Теоретичні засади надання послуг харчування та обслуговування офіціантами у закладах ресторанного господарства 4 1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4 1.2. Організація послуг харчування у ресторанному бізнесі 9 1.3. Алгоритм обслуговування офіціантами гостей ресторану 17 Розділ 2. Практична реалізація обслуговування офіціантами відвідувачів ресторану «Трактир» 22 2.1. Особливості становлення закладів ресторанного господарства типу «Трактир» 22 2.2. Аналіз досліджуваного закладу ресторанного господарства 26 2.3. Методи подачі офіціантами блюд і закусок у ресторані типу «Трактир» 30 Розділ 3. Аналіз можливостей вдосконалення діяльності ресторану «Трактир» 35 3.1. Розробка нової послуги гостинності у ресторані типу «Трактир» з обслуговуванням офіціантами 35 3.2. Залучення офіціантів до додаткових послуг в сфері ресторанного бізнесу 41 3.3. Економічні резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 45 Висновки 48 Список літератури 53 Додатки 57

Психологічні аспекти діяльності жінки-керівника

ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЖІНКИ-КЕРІВНИКА 1.1. Сфери діяльності жінки-керівника 5 1.2. Жінка-керівник як соціально- психологічний феномен 7 1.3. Формування ділової жінки 12 1.4. Особливості жіночого мислення 15 1.5. Значення іміджу для жінки-керівника 18 1.6. Якість і стиль жіночого керівництва 20 1.7. Жінка-керівник на роботі і вдома 24 РОЗДІЛ 2 ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ 2.1. Прийняття рішень жінкою керівником 32 2.2. Чоловіки і жінки як керівники: відмінності в прийнятті рішень 34 ВИСНОВКИ 39 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41

Образ жінки в творчості Т.Г. Шевченка

Вступ 3 І. Жінки в житті Т.Г. Шевченка та їх вплив на творчість поета. 6 ІІ. Своєрідність змалювання жіночої долі у творах Т.Г. Шевченка. 11 2.1 Галерея жіночих образів в поезії Т.Г. Шевченка 11 2.2 Образ жінки - матері в творчості Т.Г. Шевченка 23 2.3 Новаторство Шевченка в створенні образу Катерини (поема “Катерина”) 28 ІІІ. Ідеал жінки в інтимній ліриці поета 31 Висновки 36 Список використаної літератури 38

Контрольная работа по ресторанному сервису

Вступление 3 1. Порядок составления заявки на производство, в буфет, в сервизную при подготовке к обслуживанию банкета 5 2. Расчет-заявка на производство, в буфет, в сервизную для банкета ужина с полным обслуживанием 10 3. Банкет-фуршет 14 4. Банкет-чай 17 Использованая литература: 20

"Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

СОДЕРЖАНИЕ Введение Традиции чаепития: Англия Традиции чаепития: Германия Традиции чаепития: Индия Традиции чаепития: Китай Традиции чаепития: Россия Традиции чаепития: Япония Организация Банкет-чая Список использованной литературы

"Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

СОДЕРЖАНИЕ Введение Традиции чаепития: Англия Традиции чаепития: Германия Традиции чаепития: Индия Традиции чаепития: Китай Традиции чаепития: Россия Традиции чаепития: Япония Организация Банкет-чая Список использованной литературы

Образ жінки в творах Г.Квітки-Основ’яненка

Вступ 3 1. Життєвий та творчий шлях Г.Квітки-Основ’яненки 5 2. Образ жінки в українській літературі 9 3. Образ жінки в творах Г.Квітки-Основ’яненка 11 Висновки 20 Література 22