институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Загальна технологія харчового виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Контрольная | Страниц: 16 | Год: 2011 | Размер: 27 кб. | Стоимость: 55 грн. | Смотреть | Купить

Загальна технологія харчового виробництва

1. Основні стадії виробництва картопляного крохмалю, їх вплив на вихід і якість продукту 3
2. Принципова схема виробництва спирту. Призначення основних технологічних операцій 7
3. Методи визначення кислотності харчових продуктів за бовтанкою та за водною витяжкою. 11
Література 16
Cмотрите также:
Матеріали, та технологія виробництва

ЗМІСТ Вступ........................................................................................................... 3 1. Загальна класифікація, та виробництва скла...................................... 4 1.1. Неорганічне скло загальнотехнічного призначення....................... 4 1.2. Ситаміни..............................................................................................10 1.3. Керамічні матеріали загальнотехнічного призначення...................11 1.4. Продукція неорганічної хімії.............................................................17 2. Матеріали, та технологія виробництва............................................... 18 2.1. Способи виробництва скломатеріалів.............................................. 18 3. Вироби суспільного призначення........................................................ 22 3.1. Асортимент виробів суспільного призначення................................ 22 Висновки.....................................................................................................28 Список використаної літератури....... ..................................................... 29

Технологія виробництва борошна

План 1.Технологія виробництва борошна . 2. Технологія виробництва верхнього трикотажу. Література

Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

ТЕХНОЛОГІЯ АЗОТНОЇ КИСЛОТИ

Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика хімічної промисловості 4 Розділ 2. Технологія азотної кислоти 6 2.1. Фізико-хімічні основи процесу 6 2.2. Технологічна схема виробництва азотної кислоти 14 Розділ 3. Практична частина 18 3.1. Розрахунок матеріального балансу 18 3.2. Теплові розрахунки хімічного реактора 23 Розділ 4. Оцінка екологічності виробництва 25 Висновок 30 Список літератури 31

ТЕХНОЛОГІЯ АЗОТНОЇ КИСЛОТИ

Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика хімічної промисловості 4 Розділ 2. Технологія азотної кислоти 6 2.1. Фізико-хімічні основи процесу 6 2.2. Технологічна схема виробництва азотної кислоти 14 Розділ 3. Практична частина 18 3.1. Розрахунок матеріального балансу 18 3.2. Теплові розрахунки хімічного реактора 23 Розділ 4. Оцінка екологічності виробництва 25 Висновок 30 Список літератури 31

Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба

ПЛАН Вступ 3 Народно-господарське значення зерна пшениці 4 Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5 Технологія виробництва пшеничного борошна 13 Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 17 Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 26 Висновок 30 Література: 32

Система технологій

1 Хімічний склад та фізико-хімічні властивості м’яса 2 2. Технологія виробництва та якісні показники сиру 4 Тверді сири з високим рівнем молочнокислого шумування. 4 Тверді сири, що дозрівають при участі сирного слизу 5 Технологія виробництва твердих сирів з високою температурою другого нагрівання 5 Технологія виробництва твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання 9 Література 13

Технологія виробництва віскозного волокна

ВСТУП 2 1. Основні відомості про волокна 5 2. Властивості віскозних волокон. 8 3. Технологія виробництва віскозного волокна 10 ВИСНОВКИ 14 Список використаної літератури 16

Технологія ресторанних послуг

Вступ 3-4 1. Види ресторанів 4-5 2. Характеристика технологічного процесу виробництва 6-8 3. Технологія проведення прийомів та банкетів 8-10 Література 11

Контрольна робота з теорії економічного аналізу

Зміст 1. Застосування в аналізі господарської діяльності економіко - математичних методів 3 2. Аналіз ритмічності виробництва продукції харчового підприємства 12 Список використаної літератури 15