институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Облік валютних операцій на підприємствах харчової промисловості

Каталог пособий и учебных материалов | Бухгалтерский учет | Курсовая | Страниц: 93 | Год: 2011 | Размер: 563 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Облік валютних операцій на підприємствах харчової промисловості


Вступ 3
Розділ 1. Науково-теоретичні та методичні основи обліку валютних операцій 7
1.1. Економічна сутність предмета дослідження 7
1.2. Нормативно-законодавча база з обліку валютних операцій 13
Розділ 2. Характеристика підприємства, аналіз його виробничо-господарської діяльності та фінансового стану.за 2008-2009 роки, організація обліку на ДП ВАТ "Назва" та виклад його облікової політики 21
2.1. Історична довідка ДП ВАТ " Назва " 21
2.2. Аналіз виробничо-господарської та фінансового стану за 2008-2009 р.р. 25
2.3. Структура бухгалтерії та облікова політика ДП ВАТ " Назва " та організації 34
Розділ 3. Фінансовий облік валютних операцій на підприємстві ДП ВАТ Назва " 38
3.1. Документування операцій з обліку валютних операцій 38
3.2. Синтетичний облік на ДП ВАТ " Назва " 45
3.3. Взаємозв'язок облік) валютних операцій з фінансовою звітністю 52
Висновки 57
Список використаних джерел 61
Додатки 66-93

Cмотрите также:
Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості

Зміст Вступ 3 Розділ I Економічна суть грошових коштів та їх потоків як об’єкт дослідження на підприємствах харчової промисловості 4 1.1 Сутність грошових розрахунків за їх функціональною роллю 4 1.2 Класифікація грошових розрахунків підприємств харчової промисловості 7 Розділ II. Методика обліку грошових коштів 10 2.1 Облік касових операцій 11 2.1.1 Загальні принципи побудови обліку касових операцій 11 2.1.2 Методика обліку касових операцій 14 2.2 Облік грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 2.2.1 Методика обліку грошових коштів на поточних рахунках у банках 17 Висновки 27 Список використаної літератури 30 Додатки 31

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Облік валютних операцій

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1 7 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ТА ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ 7 1.1. Здійснення валютних операцій та механізм їх регулювання в Україні 7 1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 23 РОЗДІЛ 2 34 ОБЛІК ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ В СУЧАСНИХ УМОВАХ 34 2.1. Облік валютних коштів. 34 2.2. Облік експортно-імпортних операцій 49 2.3. Узагальнення інформації про валютні операції та відображення у фінансовій звітності 56 2.4. Використання інформаційних систем в обліку валютних операцій 68 РОЗДІЛ 3 76 АНАЛІЗ ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ 76 3.1. Інформаційна база аналізу валютних операцій 76 3.2. Аналіз та оцінка ефективності експортних операцій 82 3.2. Аналіз та оцінка ефективності імпортних операцій 87 ВИСНОВКИ 91 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 95 ДОДАТКИ 100

Облік валютних операцій в банках

ВСТУП 2 1. Сутність валютних операцій 3 2. Загальні вимоги до обліку валютних операція 5 3. Бухгалтерський облік валютних операцій 9 ВИСНОВКИ 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

Облік валютних операцій в банках

ВСТУП 2 1. Сутність і класифікація валютних операцій комерційних банків 3 2. Облік валютних операцій в комерційних банках України 5 3. Методи розрахунку реалізованого результату від валютних операцій та його облік 9 ВИСНОВКИ 11 Література 13

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39 Висновки і пропозиції 48 Список використаної літератури 51 Додатки 54