институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Класифікація підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Курсовая | Страниц: 26 | Год: 2006 | Размер: 164 кб. | Стоимость: 80 грн. | Смотреть | Купить

Класифікація підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні

ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. Класифікація підприємств громадського харчування в Україні 6
1.1. Класи та категорії закладів громадського харчування в Україні 6
1.2. Типи підприємств громадського харчування в Україні 9
РОЗДІЛ ІІ. Класифікація підприємств громадського харчування за кордоном 13
2.1. Класифікація та характерні риси закладів ресторанного господарства за кордоном 13
2.2. Основні типи і характеристики закладів ресторанного господарства за кордоном 14
ВИСНОВКИ 19
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 21
ДОДАТКИ 23
Додаток 1. Відмінні особливості ресторанів різних категорій в Україні
Додаток 2. Основні характеристики типів закладів ресторанного господарства за кордоном

Об'єктом дослідження цієї курсової роботи є класифікація підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні, та формуючі її чинники.
Предметом дослідження виступає ринок громадського харчування за кордоном і в Україні.
Метою курсової роботи є всебічне дослідження класифікації підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні. Для реалізації зазначеної мети автор ставить перед собою конкретні завдання:
- дослідити класи та категорії закладів громадського харчування в Україні;
- визначити типи підприємств громадського харчування в Україні;
- дослідити класифікацію та характерні риси закладів ресторанного господарства за кордоном;
- проаналізувати основні типи і характеристики закладів ресторанного господарства за кордоном;
- зробити висновки, щодо проведеного дослідження.
Географічними рамками цієї курсової роботи ринок громадського харчування за кордоном і в Україні.
Хронологічними рамками цієї курсової роботи охоплюють сучасний період.
Джерельна база. У процесі написання курсової роботи було опрацьовано близько 18 джерел. Складним був збір матеріалів для другого розділу. Це пояснюється тим, що у вітчизняній літературі мало видань, присвячених досліджуваній тематиці. При написанні роботи були використані нормативні акти, підручники, збірки наукових праць, зокрема: "Характеристики підприємств громадського харчування по типах і класам", Завадинська О.Ю., навчальний посібник Литвиненко Т.Є. «Організація ресторанного господарства за кордоном», навчальний посібник Школа І.М., Ореховська Т.М., Козьменко І.Д., Лощенюк І.Р., Кравчук Р.В. «Менеджмент туристичної індустрії», тощо.
Структурно курсова робота складається з вступу, двох розділів, висновків, списку використаної літератури, додатків
Cмотрите также:
Маркетинг послуг громадського харчування

ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

ЗМІСТ 1. Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування 3 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної обробки харчових продуктів 7 3. Харчові інфекції та їх профілактика 11 4. Провести санітарне обстеження підприємства громадського харчування 17 Література 19

Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 5 1.1. Поняття та значення підприємств громадського харчування 5 1.2. Механізм діяльності підприємств громадського харчування в туристичній індустрії України 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЮ «Назва» ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 15 2.1. Загальна характеристика підприємства 15 2.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 29 2.3. Оцінка ефективності збутової діяльності ресторану 35 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ З ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 41 3.1. Розробка нових форм збутової діяльності ресторану 41 3.2. Заходи з підвищення конкурентної стратегії ресторану 47 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 56 ДОДАТКИ 62

Особливості аудиту підприємств громадського харчування

Вступ..3
Розділ 1. Теоретичні основи обліку підприємств
громадського харчування.6
Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві
громадського харчування17
Розділ 3. Шляхи вдосконалення аудиту товарів25
Висновки27
Список використаної літератури.29
Додатки..30


ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ

ВСТУП I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ. 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства. 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства. ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДІАМАНТ” 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант». 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані. ІІІ. ПРОПОЗИЦІЇ, ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ГОТЕЛІ «ДІАМАНТ». Висновки СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.

ПЛАН ВСТУП I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ. 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства. 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства. ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДІАМАНТ” 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант». 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані. ІІІ. ПРОПОЗИЦІЇ, ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ГОТЕЛІ «ДІАМАНТ». ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ