институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначенні ціни

Каталог пособий и учебных материалов | Ценообразование | Контрольная | Страниц: 8 | Год: 2011 | Размер: 15 кб. | Стоимость: 30 грн. | Смотреть | Купить

Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначенні ціни


Вступ 3
Визначення оптимального обсягу виробництва 3
Висновок 6
Література 8

Cмотрите также:
Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначенні ціни

Вступ 3 Визначення оптимального обсягу виробництва 3 Висновок 7 Література 9

Контрольна робота з дисципліни: Зовнішньоекономічна діяльність

1. Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначенні ціни 3 2. Методи ринкового ціноутворення 6 3. Задача 10 Список літератури 11

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Визначення оптимального об'єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні.…….. 3 2. Методи ринкового ціноутворення... 6 Задача.. 14 Роздрібна ціна 300 грн. Торгівельна надбавка 25% відпускної ціни виробника. Ставка акцизного збору 35%. Собівартість 100 грн. Визначити рентабельність виробництва продукції. Список використаної літератури.. 15

Практична робота ціноутворення

1 Опис підприємства 2 2 Розрахункова частина 13 Розрахунок ціни виробництва продукції, виконання робіт чи надання послуг здійснюється відповідно до алгоритму, представленого на рисунку 2. Покупні матеріали, які використовуються при наданні послуг Власне виробниче і технологічне устаткування підприємства Основні засоби підприємства, які використовуються для забезпечення виробничого циклу Орендовані будівлі і технологічні площі Витрати по забезпеченню ФОП на підприємстві в місяць Розрахунок умовно-змінних витрат на одиницю послуги Розрахунок річних умовно-змінних витрат Розрахунок річних умовно-постійних витрат Розрахунок норми умовно-постійних витрат Розрахунок одиничної і річної собівартості послуги Розрахунок необхідного рівня рентабельності продукції Розрахунок ціни виробництва і реалізації продукції Література 23

Норма умовно-постійних витрат підприємства: поняття, методика розрахунку, залежність від обсягу завантаження виробничих потужностей

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Норма умовно-постійних витрат підприємства: поняття, методика розрахунку, залежність від обсягу завантаження виробничих потужностей 5 2. Групування витрат 8 3. Визначення собівартості і ціни 11 4. Розробка програми зниження витрат 15 Висновки 17 Список використаної літератури 18

Норма умовно-постійних витрат підприємства: поняття, методика розрахунку, залежність від обсягу завантаження виробничих потужностей

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Норма умовно-постійних витрат підприємства: поняття, методика розрахунку, залежність від обсягу завантаження виробничих потужностей 5 2. Групування витрат 8 3. Визначення собівартості і ціни 11 4. Розробка програми зниження витрат 15 Висновки 17 Список використаної літератури 18

Ціна та ціноутворення в галузі туризму

1. Визначення оптимального об’єму виробництва при наявності умовно-постійних витрат при визначеній ціні. 3 2. Методи ринкового ціноутворення. 12 3. Задача. 22 Визначити повну вартість туристичної путівки і суму ПДВ, яка підлягає до сплати в бюджет при заданих умовах: • вартість путівки, придбаної у іноземної фірми (ціна контракту) - 2000 грн; • вартість придбаних матеріальних ресурсів - 1500 грн., в т.ч. ПДВ; • вартість страхового полісу - 100 грн.; • сума збору за додаткові послуги страхування багажу, які фірма здійснює самостійно – 50 грн.; • вартість загально господарських витрат - 4000 грн.; • вартість транспортного обслуговування - 1000 грн., в т.ч. вартість міжнародних перевезень 800 грн.; • норма рентабельності, яку очікує одержати туристична фірма від реалізації цих путівок 30%. Література. 24

ВИЗНАЧЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА

1. Калькуляція собівартості продукції методом повних витрат 3 2. Визначення нижніх меж цін на джинси у короткостроковому та довгостроковому періодах 9 3. Розрахунок показника покриття постійних витрат та вихідної ціни підприємства 11 Перелік літератури 13

Розробка й аналіз економічної моделі виробництва зимних чоловічих чобіт

З М І С Т Вступ................................................................................................................. 3 1. Розробка ресурсних моделей виробництва............................................... 4 1.1. Розрахунок кількості механізованих робочих місць............................. 4 1.2. Розрахунок потреби в кадрах................................................................... 5 1.3. Розрахунок загальної кількості і вартості робочих місць..................... 7 1.4. Розрахунок вартості будівель і споруд................................................... 8 1.5. Розрахунок амортизаційних відрахувань............................................... 10 2. Розрахунок витрат на виробництво............................................................ 11 2.1. Розрахунок умовно-змінних витрат........................................................ 11 2.2. Розрахунок витрат на оплату праці основних виробничих робітників................................................................................................... 14 2.3. Розрахунок фонду заробітної плати допоміжних робітників, керівників, спеціалістів і службовців............................................................. 17 2.4. Розрахунок умовно – постійних витрат на виробництво...................... 19 2.5. Калькуляція собівартості.......................................................................... 20 2.6. Розрахунок ціни продукції....................................................................... 23 3. Аналіз результатів діяльності підприємства............................................. 24 3.1. Розрахунок очікуваного доходу і рентабельності................................. 24 3.2. Розрахунок техніко-економічних показників виробництва.................. 25 Висновки........................................................................................................... 26 Перелік використаної література.................................................................... 27 Додаток А.......................................................................................................... 28

Розрахунок та органзація підприємства

ЗМІСТ Стор. Стор. ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ РОЗДІЛ 6 2 РОЗРАХУНКОВИЙ РОЗДІЛ 12 2.1 РОЗРАХУНОК КІЛЬКОСТІ МЕХАНІЗОВАНИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ 12 2.2 РОЗРАХУНОК ПОТРЕБИ В У РОБОЧІЙ СИЛІ 13 2.3 РОЗРАХУНОК ЗАГАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ І ВАРТОСТІ РОБОЧИХ МІСЦЬ 15 2.4 ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ ОСНОВНИХ ФОНДІВ ВИРОБНИЦТВА ТА АМОРТИЗАЦІЙНИХ ВІДРАХУВАНЬ 16 2.5 РОЗРАХУНОК ЗАГАЛЬНИХ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО 18 2.5.1 Розрахунки умовно-змінних витрат 19 2.5.2 Розрахунок прямих витрат на оплату праці основних робітників Розрахунок фонду заробітної плати допоміжних робітників, керівників, спеціалістів і службовців 20 2.6 РОЗРАХУНОК УМОВНО-ПОСТІЙНИХ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО. 25 2.7 РОЗРАХУНОК ЦІНИ ПРОДУКЦІЇ 31 2.8 ВИЗНАЧЕННЯ ОЧІКУВАНОГО ПРИБУТКУ І РЕНТАБЕЛЬНОСТІ 31 3. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ РОЗДІЛ 34 3.1 ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ ЯК ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЛАНОВА СИСТЕМА ФУНКЦІЇ СИСТЕМИ 34 3.2 ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО СИСТЕМИ ОУОП І ЇЇ ЕЛЕМЕНТИ 36 4. АНАЛІТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ В КУРСОВІЙ РОБОТІ 39 4.1 РОЗРАХУНОК ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ 39 ВИСНОВОК 41 ЛІТЕРАТУРА: 42