институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Води Світового океану

Каталог пособий и учебных материалов | Экология | Контрольная | Страниц: 9 | Год: 2010 | Размер: 15 кб. | Стоимость: 30 грн. | Смотреть | Купить

Води Світового океану

Води світового океану 3
Перелік використаної літератури 9

Cмотрите также:
Генезис океану

ВСТУП 4 1.СВІТОВИЙ ОКЕАН, ЙОГО ПОХОДЖЕННЯ 6 1.1.Підрозділ Світового океану на окремі частини 6 1.2.Будова земної кори в області океанів 8 1.3.Основні риси рельєфу дна Світового океану 10 1.4.Рельєф дна океанів 13 2.ТЕПЛОВИЙ РЕЖИМ ОКЕАНІВ 20 2.1.Процеси нагрівання й охолодження морської води 20 2.2.Тепловий баланс моря 21 2.3.Розподіл температури води на поверхні Світового океану 23 3.КОЛИВАННЯ РІВНЯ ОКЕАНІВ 25 3.1.Причини коливань рівня 25 3.2.Хвилі в океанах 29 3.3.Течії 31 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35

Контрольна робота з екології

1. Загальні риси сучасної екологічної кризи і ступінь її усвідомлення суспільством 3 2. Склад води Світового океану 6 3. Конституційні засади охорони навколишнього середовища 8 Список використаної літератури 14

Вода (роль води в раціональному харчуванні, в житті людини)

Вступ 3 I. Загальні поняття про воду. Баланс води в організмі людини 4 1.1. Функції води в людському організмі 4 1.2. Питний режим і баланс води в організмі 5 1.3. Системи очищення води та її регенерації 7 ІІ. Корисні властивості води для організму людини 11 2.1. Лікування водою різних хвороб 11 2.2. Вода й корисні мінеральні речовини 14 2.3. Роль води в раціональному харчуванні 17 Висновки 23 Список використаної літератури 26

РЕЛІГІЇ ТИХОГО ОКЕАНУ

РЕЛІГІЇ ТИХОГО ОКЕАНУ МЕЛАНЕЗИЙСКИЕ РЕЛІГІЇ МІКРОНЕЗІЙСЬКІ РЕЛІГІЇ ПОЛИНЕЗИЙСКИЕ РЕЛІГІЇ СЕКУЛЯРНІ НАВЧАННЯ РЕЛІГІЙНОГО ХАРАКТЕРУ АГНОСТИЦИЗМ

Що таке вода?

Вступ 3 1. Значення води для організму людини 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до води 6 3. Вплив складу води на умови життя і здоров'я населення 8 Висновки 11 Список літератури 12

Проблеми питної води в Україні

Вступ 2 1. Загальний стан водопровідно-каналізаційної мережі та якості питної води в Україні. 3 2. Запаси підземних та наземних джерел питної води. 8 3. Шляхи вирішення проблеми забезпечення населення „чистою” питною водою. 12 Висновки 14 Список використаної літератури 15

Історія виникнення та розвитку світового ринку

ВСТУП 3 1. СВІТОВЕ ГОСПОДАРСТВО ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ 4 2. СВІТОВИЙ РИНОК ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА 6 3. ЕТАПИ ФОРМУВАННЯ СВІТОВОГО РИНКУ 8 4. СТРУКТУРА СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА 11 5. ЗАКОНОМІРНОСТІ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА 16 ВИСНОВОК 19 ЛІТЕРАТУРА 20

Поняття та структура світового ринку

ЗМІСТ Вступ. 1. Виникнення світового ринку та стадії його розвитку. 2. Характерні риси світового капіталістичного ринку. 3. Структура світового ринку: а) регіональна; б) товарно-галузева. Висновки. Література.

Еволюційні моделі світового господарства

Вступ / Розділ 1. Порівняльний історико-економічний аналіз моделей розвитку світового господарства. Рабовласницька і феодальна моделі світового господарства / Розділ 2. Капіталістична модель світового господарства / Розділ 3. Соціалістична модель / Розділ 4. Моделі змішаної економіки та основні напрямки перебудови світового господарства / Висновки / Список використаної літератури

Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація

ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13