институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація планування та управління підприємством (на прикладі)

Каталог пособий и учебных материалов | Экономическое планирование и прогнозирование | Контрольная | Страниц: 21 | Год: 2010 | Размер: 47 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Організація планування та управління підприємством (на прикладі)

Вступ 3
1. Планування виробничої програми підприємства 5
2. Планування інвестиційної діяльності 10
3. Фінансове планування 14
Висновок 18
Література 21
Cмотрите также:
Організація системи управління підприємством (на прикладі)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ 4 1.1. Принципи та методи управління підприємством 4 1.2. Технологія управління персоналом, її складові 9 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ МЕХАНІЗМУ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ (на матеріалах ПП «Назва») 16 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 16 2.2. Аналіз організації системи управління підприємством 22 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ 27 3.1. Тенденції розвитку досконалої системи управління в практиці вітчизняних підприємств 27 3.2. Шляхи підвищення ефективності організації системи управління підприємством 30 ВИСНОВОК 34 ЛІТЕРАТУРА 36

ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття планування розвитку підприємства 5 1.1. Сутність планування: поняття та види 5 1.2. Стратегічне планування на підприємстві 10 Розділ 2. Місце планування у системі управління підприємством 20 2.1. Значення планування для управління підприємством 20 2.2. Організація процесу планування на підприємстві 22 Розділ 3. Основні напрями вдосконалення внутрішньофірмового планування в сучасних умовах господарювання 29 3.1. Основні вимоги до ефективного планування діяльності підприємства 29 3.2. Служба планування на підприємстві 31 ЗАДАЧА 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41

Поліпшення системи планування як основної ланки управління підприємством

Вступ Розділ 1. Поняття планування як основної ланки управління підприємством Розділ 2. Стратегічне планування на підприємстві Розділ 3. Місце планування у системі управління підприємством Розділ 4. Поліпшення системи планування як основної ланки управління підприємством на ДП “Парада” Висновки Список використаної літератури

Планування діяльності аптечного закладу

Вступ 3 1. Поняття та суть планування на підприємстві 6 1.1. Поняття планування як основної ланки управління підприємством 6 1.2. Стратегічне планування на підприємстві 7 1.3. Місце планування у системі управління підприємством 14 2. Аналіз ефективності планування діяльності ТОВ „Назва” 20 2.1. Основні відомості про підприємство 20 2.2. Аналіз стану підприємства на ринку 24 2.3. Аналіз ефективності планування аптечної мережі 32 3. Напрями вдосконалення планування діяльності аптечних мереж 34 3.1. Визначення раціональної стратегії збуту 34 3.2. Вдосконалення планування товарних запасів 35 3.3. Напрями удосконалення фармацевтичного управління 39 Висновки 43 Література 47

Планування як основна ланка управління підприємством

Вступ Розділ І. Планування як основна ланка управління підприємством. Види планування Розділ II. Система планів на ТОВ “Генкель Ужгород Розділ III. Підвищення ефективності планування на підприємстві Висновки Література

Організація виробництва на прикладі ресторану «Хрещатик»

Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 5 1.1. Господарча структура ресторану 6 1.2. Організаційна структури управління виробництвом 9 2. Організація виробничої діяльності ресторанів в готельних комплексах(на прикладі ресторану “Хрещатик”) 11 2.1. Виробництво як об'єкт управління 11 2.2. Сутність виробничої системи 12 2.3. Структура виробництва у просторі і часі 15 2.4. Управління виробництвом 16 2.5. Управління якістю у виробничій системі 17 2.6. Планування асортименту та обсягу випуску продукції в ресторані “Хрещатик” 19 Планування процесу випуску продукції 20 Економічний метод планування обсягу виробництва 22 2.7. Організація виробництва на основі інформації 24 3. Удосконаленні виробничої діяльності ресторанів 26 Висновки та пропозиції 30 Використана література: 32 Додатки 33

Роль менеджменту для успішного бізнесу

План Вступ 3 1. Сутність і функції менеджменту підприємства 5 1.1. Визначення менеджменту 5 1.2 Суб’єкти та об’єкти менеджменту 7 1.3 Менеджмент як управлінська діяльність 8 2. Організація ефективного управління підприємством 9 2.1 Загальна характеристика управління 9 2.2 Формування системи управління 11 2.3 Типи організаційних структур управління 12 3. Ефективне планування в ринкових умовах господарювання 18 3.1 Характеристика планування, як функції менеджменту 18 3.2. Функції планування 19 3.3 Принципи ефективного планування 20 Висновки 27 Література 28

Управління малим підприємством на прикладі ТОВ "…"

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти технології управління малим підприємством 1.1. Основний зміст функції “управління” малим підприємством 6 1.2. Основний зміст технології управління малим підприємством 14 1.3. Сучасні проблеми управління малим підприємств- вом та перспективи розвитку малого бізнесу 20 РОЗДІЛ 2. Розгляд технологій управління малого підприємства 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ “ЛЯНА” 24 2.2. Характеристика управління технологічними циклами на малому підприємстві ТОВ “ЛЯНА” 30 2.3. Оцінка ефективності технології управління малим підприємством ТОВ “ЛЯНА” 34 РОЗДІЛ 3. Можливі шляхи удосконалення технології управління малим підприємством 41 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50 ДОДАТКИ

Управління малим підприємством на прикладі ТОВ "…"

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти технології управління малим підприємством 1.1. Основний зміст функції “управління” малим підприємством 6 1.2. Основний зміст технології управління малим підприємством 14 1.3. Сучасні проблеми управління малим підприємств- вом та перспективи розвитку малого бізнесу 20 РОЗДІЛ 2. Розгляд технологій управління малого підприємства 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ “ЛЯНА” 24 2.2. Характеристика управління технологічними циклами на малому підприємстві ТОВ “ЛЯНА” 30 2.3. Оцінка ефективності технології управління малим підприємством ТОВ “ЛЯНА” 34 РОЗДІЛ 3. Можливі шляхи удосконалення технології управління малим підприємством 41 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50 ДОДАТКИ

Планування як функція управління підприємством

Вступ 4 Розділ 1. Поняття та сутність планування розвитку підприємства 5 1.1. Планування – центральна функція управління підприємством 5 1.2. Принципи планування розвитку підприємства 7 1.3. Організаційні структури розвитку підприємства 10 Розділ 2. Дослідження планування розвитку ТОВ «Назва» 14 2.1. Загальна характеристика ТОВ «Назва» 14 2.2. Планування розвитку підприємства 16 Розділ 3. Шляхи підвищення планування розвитку ТОВ «Назва» 21 Висновки 26 Список використаних джерел 27 Додатки 28