институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості

Каталог пособий и учебных материалов | Инвестирование | Контрольная | Страниц: 25 | Год: 2006 | Размер: 235 кб. | Стоимость: 130 грн. | Смотреть | Купить

Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості

Зміст.
Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості. 3
Задача 1. 21
Задача 1. Компанія розглядає можливість інвестування в проекти, який за 7 років принесе доходи відповідно RI1 R2, R3, R4, R5, R6 та R7
1. Чи схвалили б ви цей проект, якщо його дисконтна ставка d, а початкові інвестицій, 1C.
2. Знайти термін окупності інвестицій.
Варіанти R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 d 1C
з 1700 1600 1500 1500 1300 1200 1000 •20 5000
Задача 2. 22
Задача 2. Інвестор отримав кредит у банку в сумі В грн. Терміном на п років під г відсотків річних. Визначити суму погашення боргу в кінці строку:
а) з використанням формули простих відсотків;
б) з використанням формули складних відсотків.
Варіанти в r n
3 30000 20 4
Задача 3. 22
Задача 3. Інвестор,- бажаючи отримати через п років суму А грн., вирішив вкласти гроші до банку під г відсотків річних. Яка повинна бути сума початкового капіталу?
Варіант 3

А r n
12763 5 5
Задача 4. 23
Задача 4. Інвестор хоче покласти в банк суму розміром S грн. Терміном на п років. Який з трьох банків (А, Б, С)він обере, якщо банк А пропонує нарахування а відсотків щоквартально, банк Б - б відсотків щопівроку, а банк С - с відсотків щорічно.
Варіанти s n a б c
3 20000 3 25 40 80
Задача 5. 23
Задача 5. Визначити інвестиційну вартість облігації, номінальна вартість якої N грн., термін погашення 364 дні. Купонні виплати здійснюється через кожен 91 день у розмірі С грн. Дохідність по безризикових операціях на ринку цінних паперів терміном 91 день становить г відсотків.
Варіанти Вартість, N Купонні виплати, С г,%
з 130 20 14
Задача 6. 24
Задача 6. Обчислити поточну вартість привілейованої акції, номіналом А і величиною дивіденду d% річних, якщо ринкова норма прибутку q%.
Варіанти А d.% q%
з 120 7 18
Література. 25
Cмотрите также:
Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні

1. Підприємства харчової промисловості України 1 2. Інвестиційна діяльність підприємств в харчовій промисловості 7 Література. 11

Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості взагалі і на Україні

1. Поняття інвестицій 2 2.Перешкоди пов’язані із залученням іноземних інвестицій 4 3. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості 5 Література. 7

Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

Вступ 3 1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15 4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29 5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33 Висновки і пропозиції 44 Література 46 Додатки 47-48 Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”. Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку. Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії. Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України. Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки. Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях

Проблеми впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ I 5 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 5 1.1. Сутність інноваційної діяльності її характеристика і класифікація 5 1.2. Інновації та ризик: проблеми та методи оцінки 9 1.3. Основні показники ефективності інноваційної діяльності 15 Висновки до Розділу I 22 РОЗДІЛ II 24 АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 24 2.1. Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості 24 2.2. Фінансово-економічна характеристика підприємства 29 2.3. Аналіз обсягів прибутку та рівня рентабельності підприємства 31 Висновки до Розділу II 36 РОЗДІЛ III 37 ШЛЯХИ ТА ЗАСОБИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ 37 3.1. Розробка інноваційної моделі розвитку підприємства 37 3.2. Світовий досвід забезпечення інноваційної діяльності 45 3.3. Пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості України 50 Висновки до Розділу III 54 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 58

Економічний аналіз

1. Аналіз маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості. 3 2. Особливості аналізу собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. 7 Задача 1. 11 Задача 2. 11 Задача 3. 13 Задача 4. 15 Задача 5. 16 Задача 6. 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку

ВСТУП 3 1. Територіальна організація харчової промисловості. 4 2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16 3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19 4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24 ВИСНОВОК 27 Список використаних джерел: 29 Додаток №1 30

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55