институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Експертиза харчових концентратів

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Курсовая | Страниц: 45 | Год: 2010 | Размер: 75 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Експертиза харчових концентратів

Вступ 3
1. Огляд літератури. 5
1.1. Етапі проведення експертизи. 5
1.2. Вимоги до складу документів при постачанні і проведенні експертизи. 9
1.3. Фальсифікація харчових концентратів та методи її визначення. 12
2. Експертиза харчових концентратів. 20
2.1. Об’єкт і методи проведення експертизи. 20
2.2. Вімоги до якості харчових концентратів. Дефекти. 26
2.4. Проведення експертизи кількості харчових концентратів. 29
2.5 Проведення експертизи якості. 31
Висновки та пропозиції 34
Список використаної літератури 36

Cмотрите также:
Судова експертиза

1. Права, обов’язки і відповідальність судового експерта 3 2. Криміналістична експертиза матеріалів, речовин та виробів 9 Експертиза волокон і волокнистих матеріалів Експертиза лакофарбових матеріалів та покриттів Експертиза нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів Експертиза наркотичних засобів та сильнодійних речовин Експертиза рідин, що містять спирт Експертиза металів і сплавів Експертиза полімерів, пластмас та скла СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 15

Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини

Вступ 3 1. Класифікація харчових волокон 4 2. Функції харчових волокон 6 3. Потреба в харчових волокнах 9 Висновки 12 Список літератури 13

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12

Гігієна харчування

Вступ 3 1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10 3. Профілактика харчових отруєнь 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16

Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини

Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2 2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7 Література 12

Контрольна робота БЖД

ЗМІСТ 1. Забруднення харчових продуктів пестицидами 3 2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкими металами 8 3. Забруднення харчових продуктів радіонуклідами та заходи по його зменьшенню 13 Література: 20

Основи фізіології і гігєни харчування

1. Процеси, що відбуваються у тонкому кишечнику. Порожнинне і мембранне травлення. 3 2. Фізіологічні потреби дітей у харчових речовинах. Завдання харчової промисловості у створенні харчових продуктів для немовлят та дітей молодшого віку. 5 3. Причини харчових отруєнь хімічного походження, їх попередження. 10 Список використаної літератури. 11

Бухгалтерська експертиза

1. Основні положення бухгалтерської експертизи 3 2. Бухгалтерська експертиза основних засобів 4 3. Бухгалтерська експертиза нематеріальних активів і товарно-матеріальних цінностей 8 Список використаної літератури 16

Бухгалтерська експертиза основних засобів. Бухгалтерська експертиза нематеріальних активів

1. Основні положення бухгалтерської експертизи 3 2. Бухгалтерська експертиза основних засобів 5 3. Бухгалтерська експертиза нематеріальних активів і товарно-матеріальних цінностей 9 Список використаної літератури 17