институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація обслуговування в будинках відпочинку

Каталог пособий и учебных материалов | Гостиничное хозяйство | Курсовая | Страниц: 41 | Год: 2010 | Размер: 106 кб. | Стоимость: 135 грн. | Смотреть | Купить

Організація обслуговування в будинках відпочинку

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ТА ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ БУДИНКІВ ВІДПОЧИНКУ 6
1.1. Поняття будинку відпочинку 6
1.2. Історія створення будинків відпочинку в зарубіжних країнах 7
1.3. Стан розвитку будинків відпочинку в Україні 8
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ПОСЛУГ ЗА БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ “Назва” 12
2.1. Характеристика будинку відпочинку “Назва” 12
2.2. Структура управління діяльності будинку відпочинку “Назва” 18
2.3. Організація обслуговування в БВ “Назва” 26
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ГОСТИННОСТІ В БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ “Назва” 31
3.1. Рекомендації щодо покращення обслуговування в українських готелях 31
3.2. Рекомендації щодо подальшої роботи БВ “Назва” в сфері якості надаваних послуг обслуговування 32
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
ДОДАТКИ 40

Cмотрите также:
Особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку

Зміст стор. Вступ 3 1. Сутність обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 5 1.1. Теоретичні засади рекреаційного туризму та обслуговування туристів на відпочинку в готелі 5 1.2. Особливості обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 12 2. Організація обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі 21 2.1. Аналіз організації розміщення в готельному комплексі туристів на відпочинку 21 2.2. Аналіз організації харчування в готельному комплексі туристів на відпочинку 23 2.3. Аналіз організації дозвілля в готельному комплексі туристів на відпочинку 27 Висновки 35 Список використаних джерел 36 Додатки 38 Додаток1. Класифікація засобів розміщення Додаток 2. Структура туристично-готельного комплексу Предметом дослідження курсової роботи є особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку. Об’єктом дослідження роботи виступає ринок готельних послуг України, що пропонують послуги туристам на відпочинку. Основною метою курсової роботи є дослідження особливостей обслуговування в готелі туристів на відпочинку Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання: - визначити сутність обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі та сутність рекреаційного туризму у загальній класифікації туризму; - дослідити особливості обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі; - проаналізувати організацію обслуговування туристів на відпочинку в готельному комплексі, зокрема організацію розміщення, організацію харчування, організацію дозвілля та додаткових послуг. Джерельна база складає 22 джерела Курсова робота складається зі вступу, двох основних розділів, висновку, списку використаних джерел та додатків.

Сучасний стан та перспективи розвитку гірськолижного відпочинку Австрії

ВСТУП 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГІРСЬКОЛИЖНОГО ВІДПОЧИНКУ АВСТРІЇ 5 1.1. Фізико-географічні передумови гірськолижного туризму 5 1.2. Історичний нарис становлення гірськолижного відпочинку 10 2. СУЧАСНИЙ СТАН ГІРСЬКОГО ВІДПОЧИНКУ АВСТРІЇ 14 2.1. Основні курорти їх характеристика 14 2.2. Матеріально-технічна база 18 2.3. Інфраструктура гірськолижних центрів 23 2.4. Рівень обслуговування 26 2.5. Забезпечення безпеки 27 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГІРСЬКОЛИЖНОГО ВІДПОЧИНКУ АВСТРІЇ 30 3.1. Проблеми розвитку гірськолижного відпочинку 30 3.2. Подальші перспективи гірськолижного відпочинку 31 ВИСНОВОК 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37 ДОДАТКИ 40

Сучасний стан та перспективи розвитку гірськолижного відпочинку в Болгарії

ВСТУП 3 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГІРСЬКОЛИЖНОГО ВІДПОЧИНКУ БОЛГАРІЇ 5 1.1. Фізико-географічні передумови гірськолижного туризму 5 1.2. Історичний нарис становлення гірськолижного відпочинку 10 2. СУЧАСНИЙ СТАН ГІРСЬКОГО ВІДПОЧИНКУ БОЛГАРІЇ 14 2.1. Основні курорти їх характеристика 14 2.2. Матеріально-технічна база 18 2.3. Інфраструктура гірськолижних центрів 22 2.4. Рівень обслуговування 24 2.5. Забезпечення безпеки 26 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГІРСЬКОЛИЖНОГО ВІДПОЧИНКУ У БОЛГАРІЇ 30 3.1. Проблеми розвитку гірськолижного відпочинку у Болгарії 30 3.2. Подальші перспективи гірськолижного відпочинку у Болгарії 32 ВИСНОВОК 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді .

Вступ.................................................................................................................3
Розділ 1. Особливості організації відпочинку студентів.............................5
1.1. Поняття студентського відпочинку................................................5
1.2. Основні проблеми студентського відпочинку...............................6
Розділ 2. Характеристика зимового відпочинку для студентської
молоді..............................................................................................12
2.1. Основні види та центри зимового відпочинку
студентів в Карпатах.......................................................................12
2.2. Центри зимового відпочинку студентів в Карпатах....................16
2.3. Особливості розміщення студентів...............................................23
Розділ 3. Організація зимового відпочинку для студентської молоді......28
3.1. Параметри та основні показники маршруту.................................28
3.2. Програма та калькуляція туру........................................................29
3.3. Маркетингові заходи просування туру на ринку
туристичних послуг.........................................................................30
Висновки..........................................................................................................35
Список використаних джерел........................................................................37


Організація зимового відпочинку для студентської молоді

ЗМІСТ Вступ.................................................................................................................3 Розділ 1. Особливості організації відпочинку студентів.............................5 1.1. Поняття студентського відпочинку................................................5 1.2. Основні проблеми студентського відпочинку...............................6 Розділ 2. Характеристика зимового відпочинку для студентської молоді..............................................................................................12 2.1. Основні види та центри зимового відпочинку студентів в Карпатах.......................................................................12 2.2. Центри зимового відпочинку студентів в Карпатах....................16 2.3. Особливості розміщення студентів...............................................23 Розділ 3. Організація зимового відпочинку для студентської молоді......28 3.1. Параметри та основні показники маршруту.................................28 3.2. Програма та калькуляція туру........................................................29 3.3. Маркетингові заходи просування туру на ринку туристичних послуг.........................................................................30 Висновки..........................................................................................................35 Список використаних джерел........................................................................37 Додатки............................................................................................................40

Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді

Вступ.................................................................................................................3
Розділ 1. Особливості організації відпочинку студентів.............................5
1.1. Поняття студентського відпочинку................................................5
1.2. Основні проблеми студентського відпочинку...............................6
Розділ 2. Характеристика зимового відпочинку для студентської
молоді..............................................................................................12
2.1. Основні види та центри зимового відпочинку
студентів в Карпатах.......................................................................12
2.2. Центри зимового відпочинку студентів в Карпатах....................16
2.3. Особливості розміщення студентів...............................................23
Розділ 3. Організація зимового відпочинку для студентської молоді......28
3.1. Параметри та основні показники маршруту.................................28
3.2. Програма та калькуляція туру........................................................29
3.3. Маркетингові заходи просування туру на ринку
туристичних послуг.........................................................................30
Висновки..........................................................................................................35
Список використаних джерел........................................................................37
Додатки............................................................................................................40


Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ 1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3 2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6 3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9 4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13 5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17 6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20 7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23 8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26 9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28 10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30 11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33 Список літератури 37

Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг

1. Формування однієї з київських зон відпочинку на о-ві Галерний 3 2. Загальні аспекти забезпечення функціонування бару у зоні відпочинку 4 3. Проведення банкету зі споживанням коктейлів у барі 8 4. Робота бармена у ході обслуговування банкету в барі 13 Література 14

Організація сімейного туру

Вступ......................................................................................................................3
Розділ 1. Маркетингові аспекти розробки туру.................................................5
1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет
потенційного клієнта................................................................................5
1.2. Оцінка пропозиції.....................................................................................8
1.3. Набір вимог до процесів обслуговування туристів під
час подорожі.............................................................................................11
Розділ 2. Організація сімейного туру відпочинку на морі в Туреччині.........16
3.1.Інформаційне забезпечення програми туру...........................................16
3.1.1. Особливості сімейного відпочинку на морі....................................16
3.1.2. Загальна характеристика сімейного відпочинку в Туреччині.......17
3.1.3. Умови в їзду та можливі варіанти доставки туристів в країну......21
3.2. Форма туру, пакет послуг та программа................................................22
3.3. Організаційно технічне забезпечення та економічне
обгрунтування туру..................................................................................24
Розділ 3. Маркетинг сімейного туру...................................................................26
3.1. Позиціювання та просування сімейного туру.......................................26
3.2. Рекламно-інформаційна підтримка сімейного туру.............................28
Висновки................................................................................................................31
Список використаної літератури.........................................................................33
Додатки..................................................................................................................35


Особливості режиму праці і відпочинку різних груп працівників підприємств ресторанного господарства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи процесу організації праці і відпочинку працівників 5 1.1 Сутність та значення ефективності організації режиму праці і відпочинку 5 1.2 Організація праці і відпочинку 12 Розділ 2. Дослідження організації праці і відпочинку працівників підприємства по обслуговуванню споживачів «Бар Черчилль» 23 2.1 Характеристика підприємства «Бар Черчилль» 23 2.2 Аналіз праці і відпочинку працівників «Бар Черчилль» 30 Розділ 3. Вдосконалення процесу організації праці і відпочинку працівників підприємства 40 3.1 Поліпшення режиму праці і відпочинку різних груп працівників бару "Черчилль" 40 Висновок 50 Список використаної літератури 52